היי

Fozzie

New member
../images/Emo80.gifהיי ../images/Emo13.gif

יש לי שאלה.. פעם חנונים היה נחשב משהו מגעיל שכזה. היום חנונים נחשב למשהו מדליק (לדעתי בכל אופן...אני מוזרה??
) אז האם חנונים עדיין יכולים להחשב כחנונים? כי מצד אחד הם עדיין חנונים אבל בגלל שהם חנונים אז הם כבר לא חנונים כי הם מדליקים.. אז...חנון הוא באמת חנון? אושאפשר גם גם?? תודה לעונים

Fozzie

New member
../images/Emo80.gifז"א..

מישהו שברגע שהוא הופך להיות חנון אז הוא גם הופך להיות "מדליק" שכזה. אבל מדליק זה לא ממש מסתדר עם ההגרדה של חנון. לכן האם בכלל אפשר להיות חנון?

זה מזכיר לי סוגיה נוספת באותו סגנון

אומרים שמוצאים אהבה רק אם לא מחפשים ולכן ברגע שתפסיק לחפש תמצא אהבה אבל אם אתה מפסיק לחפש אהבה בשביל מצוא אהבה, האם זה עדיין תקף או שמה נדפקת ובגלל שאתה לא מחפש אהבה כדיי למצוא אהבה בעצם אתה עדיין מחפש ובכך דנת את עצמך לאי מציאת אהבה. אולם מצד שני, אם אתה מודע לעובדה זאת, ובעצם אתה לא מחפש אהבה כדיי למצוא אהבה, כי אז בעצם אתה יודע שלא תמצא אהבה, אתה בעצם כן תמצא אהבה, כי אתה לא מחפש אותה... וככה אפשר להמשיך ולהמשיך ולהמשיך

המ

חנונים הם חנונים אם יש אנשים שחושבים שזה מדליק - אז מצויין אבל זה לא הופך אותם לפחות חנונים זה נהיה דבר מדליק בקהילות מסויימות רוב האנשים (ערסים וכו') עדיין לא אוהבים חנונים - ותזכרי שאלו רוב האנשים הטיפשות שולטת בעולם רק 10% הם חכמים (כלומר הרוב תמיד טועה)

גיקים תמיד נראו בעיני מועדפים

מגיל אםס הסתובבתי איתם מבחירה. המרתי אנשים לגיקיות לפעמים. וכאשר קוראים לי חנון אני מוסיף "גאה" ואז מוסיף "אבל סטרייט". במילים אחרות גיקיות זה משהו שקשה להגדיר זה מין תחושה. בעיני זה הקבוצה של האנשים שיכולה להתאסף ולשיר שירי הלל לקטולו ("מי מזמן אותי הלילה ענו לי, מי שר זמרות טירוף לריה'ל?, מי שם נפשו בכפי הזוחלת?, מי בטירוף יקחך? למעמקים). אנשים שמנסים לראות קצת יותר קדימה אבל מפספסים את העמוד שעומד לפניהם. אנשים שנוהגים לחלום. אנשים שבאים למפגשי פורום עם tag names עליהם כתוב ביפנית(בקה הנטאי)/ליטית(פיר מי ליט סקיל)/בינארית (השם שלך בבינארית)/אלפית (שד מטורף)/תג התנדבות בכנס/תג סגל בכנס/תג אורסון סקוט קארד. וגם הניק שלך. הכוונה הובהרה אני מקווה

במעורת הרשע

(קרי בי"ס חצרים, משתתפת בצערם של הדרומיים שיודעים במה מדובר...) מה שאתה מכנה "גיק" היה מכונה "מוזר" (כלומר, הטעמה במלעיל). לא בא יחד עם שום סטריאוטיפ חנוני-לימודי...

מוזר לפעמים זה צורה אחרת לגיק

זה לא חייב לבוא עם חנון שלומד הרבה ומוציא ציונים גבוהים. מעולם לא הסתובבתי עם כאלו שחורשים (מלבד כשהגעתי לאוניברסיטה שם חרישה זה נפוצה יותר מאשר אצל האמיש).

צר לי,

אין ספק אמנם שהמגמה התחזקה עם השנים, אך גם מבין בני גילך וגדולים יותר לא חסרים מהקונוטציה השלילית (להזכיר שמות?
). כמובן שישנם גם אלה שתמימותם הובילה אותם למסלול זה...

למעלה