חיים יכולים ממש לעצבן לפעמים

Fozzie

New member
../images/Emo80.gifחיים יכולים ממש לעצבן לפעמים

אני קנאית.. אבל מזה נקאית.. ברמות שקשה לתאר!!! לפני שבוע אבא שלי חזר מחו"ל והלכתי לשדה תעופה. באולם קבלת פנים היו מלא משפחות (כרגיל) וראיתי גם ילד אני חושבת בן חצי שנה שהתחיל לזחול לו בין כה האנשים. הסתכלתי לעיו ולמרות שלא היה לי מושג מי זאת אמא שלו קינאתי בה. זוג הורים חזר לארץ ושני הילדים שלהם (כיתה א או ב נראה לי) רצו אליהם, ממש קינאתי בזוג הורים. חיכיתי לרכבת לפני שבוע וראיתי מישהו מחזר אחרי ידידה שלו וקינאתי בה. בגשר מעל לתחנת אוטובוס שלי היה כתוב שם בגדול "רונית אני אוהב אותך, תנשאי לי?" ואפילו שזה היה כתוב רק בשחור ולא נראה הכי מושקע מאוד קינאתי באותה רונית. והבנאדם היחיד שאי פעם באמת ובתמים.. הדבר שבאמת רציתי שיקרה לא יקרה לעולם.. אני צריכה חיבוק...

sh53

New member
../images/Emo24.gif

הבן אדם שאת חושבת עליו, למרות שלא יקרה ביניכם כלום לעולם (לא יודעת את כל הפרטים), האם הוא הבן אדם היחיד בעולם? לא. האם הוא האדם היחיד שיכול לתת לך אהבה? לא. האם הוא האדם היחיד שיכול להכיר אותך? לא. האם הוא האדם היחיד בעולם שיכול לפנק אותך כמו שאת אוהבת? לא. לא יודעת מה קרה בענין הבחור עליו סיפרת, למה זה לא יצא או ייצא לפועל, מותר להיות עצובים, מותר להיות חסרי מצב רוח בהחלט - אבל יש בעולם מישהו שמחכה רק בשבילך, רוצה אותך ורוצה לאהוב אותך ולהיות נאהב על ידך, אז אל תיתני לו לחכות המון זמן

De-Panther

New member
../images/Emo24.gifוזה הכי טבעי|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

בעולם לקנא באחרים אחרי הכל... הדשא של השכן ירוק יותר
(אבל התפוז שלנו כתום יותר)

למעלה