לחברי מועדון דופן בטן...

../images/Emo80.gifלחברי מועדון דופן בטן...../images/Emo8.gif

מה שלומכם/ן? איך הולך? מי צריך עזרה ומי מסתדר מצויין... בוא נראה כמה מאיתנו מתמידים... אני אתחיל: החודש סה"כ 1.5 קילו פחות. עצמות חדשות: ידעתם שלעצם האגן יש בליטה במותן לכיוון הבטן? אני הייתי בטוחה ששם הכל רך. תוכניות לחודש הבא: התקף לב לדיאטן. אני נוסעת לארץ ל4 ימים, אם המצב לא יתחמם (אני לא רוצה להתקע שם), ואני מתכננת ביקור: 1/2 שנה אחרי 13 קילו פחות... זהו, עכשיו התור שלכם/ן.

שרונה13

New member
הי ענת../images/Emo24.gif

אני יורדת לאיטי 1/2 קילו בשבוע... בקושי... מקווה שהמשקל יתחיל לזוז מהר יותר
לכיוון הנמוך יותר. סה"כ נותרו לי עוד 6 ק"ג כדי להגיע למשקל שלי לפני הלידה (52). בהצלחה לכולם

שרונה

1/2 קילו בשבוע זה מצוין. כמו שאת רואה אני ירדתי בערך 350 גרם לשבוע... הדיאטן שלי אמר שלדרת 2 קילו לשבוע זה בריא יותר מזה רוב הסיכויים שאת מורידה שרירים במקום שומן. לי נשארו בערך 7 קילו. אני אדע בדיוק כמה כאפגוש את הדיאטן שלי... ככה שהסוף שלי זאת הידאטה שלך
המון בהצלחה.

GabyKoren

New member
כל הכבוד

הי, השבוע קילו פחות, אני מתמידה ללכת לחדר כושר פעמיים בשבוע. למשקל היעד שלי יש עוד 20 קילו אבל אני שומרת על אופטימיות...ומתנחמת שאת כל מה שהעליתי בהריון, הורדתי כבר. יישר כוח בנות!!!

גבי... לא הספקתי להגיד לך

בפעם האחרונה שראיתי אותך, שבאמת נורא רזית, ואת נראית נהדר וממש רואים, אז כל הכבוד וישר כוח, ועוד כמה חודשים תלמדי אותי איך!! (חדר כושר? שתהיי בריאה, אני עצלנית מדי)

כל הכבוד

המון בהצלחה. אני הורדתי 27 בערך זה קשה זה ארוך וזה שווה כל רגע. אני גמרתי להוריד את ההנקה את ההריון ואת מה שהעלתי שפגשתי את בעלי לעתיד (השמנה מאושר והקלה...). ועכשיו - פעם חשבתי שאני ממש שמנה היום אני יודעת שזה סתם מלא, מידה 40 זה לא שמן מידה 48-50 זה כן... הלוואי והיה לי הכוח ללכת לחדר כושר. הדיאטן שלי טוען שזה ממש חשוב כי את בונה שריר ושריר זו ריקמה שמבזבזת יותר אנרגיה משומן ולכן כל קילו שריר עוזר לרדת במשקל... בהצלחה.

כל הכבוד

המון בהצלחה. אני הורדתי 27 בערך זה קשה זה ארוך וזה שווה כל רגע. אני גמרתי להוריד את ההנקה את ההריון ואת מה שהעלתי שפגשתי את בעלי לעתיד (השמנה מאושר והקלה...). ועכשיו - פעם חשבתי שאני ממש שמנה היום אני יודעת שזה סתם מלא, מידה 40 זה לא שמן מידה 48-50 זה כן... הלוואי והיה לי הכוח ללכת לחדר כושר. הדיאטן שלי טוען שזה ממש חשוב כי את בונה שריר ושריר זו ריקמה שמבזבזת יותר אנרגיה משומן ולכן כל קילו שריר עוזר לרדת במשקל... בהצלחה.

כרגע לוזאן שוויץ. אבל אנחנו עוברים

לארה''ב עוד חצי שנה. הגענו לפה כי המנחה שלי לדוקטורט עבר לשוויץ ואני הייתי לקראת סיום אבל עדיין צריכה הנחייה... המעבר הבא לפוסט דוקטורט..

למעלה