לימודי בשר

  • פותח הנושא vicz
  • פורסם בתאריך

vicz

New member
../images/Emo80.gif לימודי בשר ../images/Emo132.gif

שלום לכם, פורום טעים אשמח לשמוע את עצתכם ודעתכם בנושא הבא: בן זוגי הוא טבח מקצועי (סוג 2). מזה זמן רב בוערת בו התשוקה ללימודי קצבות, הן מתוך אישי והן כי הוא סבור שכטבח הוא חייב להתמקצע בנושא הזה. כידוע, זה בעייתי בארץ. בעבר היה קורס קצבים בתדמור (חד פעמי לפי מה שהבנתי). לא הצלחתי למצוא מידע על הכשרה מסודרת נוספת. אני מאוד רוצה לשמח את ליבו ולמצוא לו אפשרות להגשים את החלון כמה שאלות: 1. האם ידוע לכם על קורסים ברמה גבוהה בנושא? (קחו בחשבון שבמסגרת לימודי טבחות הוא למד לא מעט על בשר) 2. האם אתם יכולים להמליץ על אנשי מקצוע שיש להם שם בתחום הקצבות? אנסה ליצור איתם קשר ולהתייעץ בהם. 3. האם תוכלו להמליץ על אטליז ברמה גבוהה? הרעיון הוא לנסות לבדוק אפשרות של הכשרה תמורת עבודה. המון תודה על הזמן והמאמץ שלכם
חג חנוכה שמח
 

prizman

New member
רק לגבי 3.

ידע הבשרים ברמת אביב, זלמן ביפו ואולי רשת יוז'י במרכז, אולי אפילו טיב טעם, הם מקומות ששווה לבדוק אם ניתן להשתלם אצלן. כתבתי לפי סדר העדיפויות שלי. אולי ציקימינגו מכיר עוד קצבים שניתן ללמוד אצלם תוך כדי עבודה. אם אני הייתי כה מעוניין הייתי פונה גם לקצבים בשוק הכרמל ושוק התקווה, בהנחה שאתם באזור המרכז או לקצבים בשווקים באזור מגוריכם, יש הרבה מה ללמוד מהם, צריך לזכור שישנם סיגנונות פרוק שונים.
 
למעלה