מתכונים עוד אין, רעיונות כבר יש ../images/Emo13.gif
למחר, ארוחת ערב חג בסוכה - כרעי עוף שאני מתכוון להכין עם רימונים - מיץ/רכז/גרגרים, עוד לא סגור. חוצמזה, בחוה"מ אני מארח מפגש חברתי של הצוות מהעבודה, 12-13 איש, + 5-6 ילדים. זה הולך להיות ערב בשרי מאוד
. אני מתכוון לנסות להכין ברזאולה, אחרי שראיתי את
מוטי סופר מכין אחת באיזה תוכנית בערוץ האוכל. וזה רק כחלק ממנות הפתיחה
. עיקר העיקריים יהיה נתח אנטריקוט שייצלה בשלמות, לאט לאט... תמונות (בתקווה שיהיה לי כח
), אחרי האירוח.