מוווווווווומלצים!

Lee Roni

New member
../images/Emo80.gif מוווווווווומלצים! ../images/Emo80.gif

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)
מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם ->
משהו אחד שעשה לכם את השבוע:
משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):
סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו:
משהו שהרס לכם את השבוע:
משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע:
ואתם מוזמנים לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו:
שובתים/לא שובתים? אם כן, איך מעבירים את הזמן..?
מתכוונים להגיע לאיזו הופעה בקרוב?
מסר לאומה: סופ"ש נעים לכולם, לירון
.

eladi88

New member
:p:p:p:p../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות) עד שבאת מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות) גאידמק - התקוה 6 תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם -> משהו אחד שעשה לכם את השבוע: מממממ אפטר מהבסיס לסינמה סיטי לכמה שעות
משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): לשתות לשכוח לשתות לברוח משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: משהו שהרס לכם את השבוע: הייתי חולה בע משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: שבוע יעבור כדי שיגיע השבוע שאחריו ואתם מוזמנים לתת
ללירון שהשתחררה השבוע...
ללירון הפרסיה
לזוהר ומעין כי אני יודע שהן אוהבות סושי ממממממממ וזהו נראה לי שובתים/לא שובתים? אם כן, איך מעבירים את הזמן..? בטח שובתים מתכוונים להגיע לאיזו הופעה בקרוב? לא יודע איזה הופעות יש בקרוב מסר לאומה: מי יגדיל את ארוחת הביג מאק? גאידמקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק

mory89

New member
../images/Emo26.gif

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות) עד שבאת מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות) בטח אחד השירים של דרים.. אולי solitary shell תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם -> לא יצא לי כ"כ להציץ ברשת.. משהו אחד שעשה לכם את השבוע: כל יום בערך ביקרתיי בבית.. משהו מוזר כזה.. משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): I've been trying to justify you In the end I will just defy you (מתוך as i am של דרים כמובן..) משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): (זה מתוך ספר שקראתי:) אני פותחת את הספר ומקרבת לאף. מריחה. ספר עם ריח טוב. נקי וחדש. "זה לא בשביל להריח, זה בשביל לקרוא," ברנר מזהיר אותי. בן צוחק בעניים עצומות. "אתה עוד לא מכיר אותה? כל דבר חדש היא מריחה. לפני שהיא אוכלת, לפני שהיא לובשת בגד, קודם כל האף." הוא צודק. אני באמת קודם כל מריחה. לפי הריח של הדברים אני יכולה לדעת אם הם טובים בשבילי. "טוב תריחי כמה שאת רוצה, אבל אחר-כך גם תקראי." סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: אוקיי יש 2 ספרים שהספקתי השבוע ושניהם פשוט מעוליםםם!! ומהולים בשפה יפה.. אתם מאד מוזמנים לנסות- אבדות - מיכאל שיינפלד מקימי - נועה ירון-דיין משהו שהרס לכם את השבוע: העייפות!! משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: שומדבר מיוחד לבנתיים.. ואתם מוזמנים לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו: קודם כל לעצמי, כי קרמבו זה אחד הדברים האהובים עליי, במיוחד בחורף!! לאופירוש שכ"כ שמחתי לשמוע אותה השבוע ללירון הפרסיה שאני פשוט אוהבת אותה, ככה פשוט. לטל שחזר השבוע מבלגיה (תקן אותי אם אני טועה..) ולכל מי שחפץ, בטח יש רבים בגלל שקרמבו זה דבר שולט!! שובתים/לא שובתים? אם כן, איך מעבירים את הזמן..? לא שובתים ולא נעליים מעבירים תזמן מצויין! מתכוונים להגיע לאיזו הופעה בקרוב? בוודאי 29 לחודש בבארבי מסר לאומה: ואהבת לרעך כמוך סופ"ש נעים לכולם!!

עונה../images/Emo187.gif

שיר השבוע שלכם (של בית הבובות) לא איתה ואמן מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות) אין תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם -> באמא שלכם אין לי כוח משהו אחד שעשה לכם את השבוע: השביתה :) משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "שמאל, שמאל, שמאל ימין שמאל" משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "לסרז'יו פנית- לא טעית" סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: שוב החיוך כמובן :) משהו שהרס לכם את השבוע: ישראל פוליאקוב נפטר =\ משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: שתמשיך השביתה, שיסתיים חודש אירגון בבני עקיבא ואתם מוזמנים לתת למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו:
לכל מי שמעוניין שובתים/לא שובתים? אם כן, איך מעבירים את הזמן..? שובתת, מנגנת, ישנה, מבלה עם המשפחה.. מתכוונים להגיע לאיזו הופעה בקרוב? כמובן, להופעה שהיא ב-15 לחודש בחיפה.. :) מסר לאומה: החיים יפים שבת שלום :)

mory89

New member
תני לנחש למה שמאל ימין שמאל..

חודש ארגון וכאלה ב"הצלחה יא שבת הראה..

FRD

New member
חזרתי פתאום...........

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות) מדפים מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות) שימשון מיאל-נפש יהודי בעז בנאי-הקליטה לי טריפון-tip toe גבע אלון-memories מרסדס בנד-מצאתי דרך ירמי קפלן-קולה וברה תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם -> משהו אחד שעשה לכם את השבוע: קשה לבחור:)D) משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: מלך האריות 3 משהו שהרס לכם את השבוע: היה מעולה משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: שיבוא קצת אור ואתם מוזמנים לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו: כל מי שצריך
שובתים/לא שובתים? אם כן, איך מעבירים את הזמן..? איזה שובתים?? עובדים קשה
מתכוונים להגיע לאיזו הופעה בקרוב? משינה ואהוד בנאי
מסר לאומה: תחייכו..סתם ככה

pishkashit

New member
../images/Emo113.gifאני!!

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)- שיר בעיפרון מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)- שלח לי מלאך- ארקדי דוכין (ביצוע מדהים מהדיסק החדש) תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם -> יש תמונה שלי מהשחרור! משהו אחד שעשה לכם את השבוע: השתחררתי!!!! משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "...שלח לי מלאך שאותי ואותך הוא יקח למקום שאין בו מה שיש בו כל הזמן..." משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): לא זוכרת... סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: נקמה- שרה אנג'ל משהו שהרס לכם את השבוע: אין דבר כזה משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: הופעה של ב"ה ברחובות.. ואתם מוזמנים לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו: לכל החיילים מביננו :p שובתים/לא שובתים? אם כן, איך מעבירים את הזמן..? מובטלת.. מתכוונים להגיע לאיזו הופעה בקרוב? ביום שני בפלורה בר ברחובות מסר לאומה: כיף כיף כיף

eladi88

New member
לא...../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

אבל היא התכוונה גם אליך... בסדר? שששששש מוריה!

Lee Roni

New member
../images/Emo9.gif

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)? הציורים של יובל (בתום אימון קורע, המדריך שם לנו את השיר הזה לשחרור, והיה כיף לשמוע :)) עד שבאת מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)? שוטי הנבואה - קול גלגל מאיר בנאי - תני לי יד תני לי מקום תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם -> משהו אחד שעשה לכם את השבוע: כנס אחריי בב"ש משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "כמה שקשה אני תמיד מרגיש שזה עוד כלום שיש הרבה יותר נמוך.." משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): (ההורים שלי נותנים לקופאית בשופרסלה אשקלון כרטיס מועדון ישן) הקופאית: "אין לכם צבע אדום?" (יעני הכרטיס החדש..) אמא: "יש לנו מספיק צבע אדום בשדרות.."
איזה גזורה..
סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: - משהו שהרס לכם את השבוע: הרבה התלבטויות, טילים מטופשים.. משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: וואלה לא דעת. ואתם מוזמנים לתת
לכל הפרסים פה..
לשיר הכפרות
לירדן המתוקה שובתים/לא שובתים? אם כן, איך מעבירים את הזמן..? שובתת... בחלומות. מתכוונים להגיע לאיזו הופעה בקרוב? 29 לחודש, בארבי ת"א בע"ה! :) מסר לאומה: עד מתי?!

למעלה