מוווווווומלצי השבוע

pishkashit

New member
../images/Emo80.gifמוווווווומלצי השבוע../images/Emo80.gif

יאלה חוזרים לעצמינו... עוד מעט סינגל חדש ואני רוצה לראות את הפורום הזה מוצף הודעות כמו פעם... בימים שהייתי חוזרת בערב הבייתה ורואה הודעות של אותו יום כבר בדף השלישי
מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)
מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם -> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע: משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: משהו שהרס לכם את השבוע: משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: ואתם מוזמנים לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו:
שבת שלום :)
לירון.

eladi88

New member
ראאאאאאשון../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות) למעני מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות) שבק ס - תתקעו בחצוצרה תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם -> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע: מממממ וואלה לא היה משהו מיוחד משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "וואי אתם יודעים למה יש לי דודה עכשיו?" "למה?" "לכובע ב' " משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): נו זה עם הכובע ב' סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: החדש של כנסיית השכל משהו שהרס לכם את השבוע: מממממ בע..לא משנה משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: מממממ וואלה לא יודע....אבל הולך להיות שבוע מעניין ואתם מוזמנים לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו:
ללירון השדרותית שזכתה בנגן MP3... ו
ללירון הרשלצית שחשבה ששכחתי ממנה... משפט השבוע: יש לי דודה לכובע ב'!

eladi88

New member
לא נו...../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

לא אני המטומטם שאמר את זה שיש לו דודה לכובע ב'...זה חבר שלי... אבל תודה בכל זאת

אני

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות) למעני מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות) Enter sandman\ metallica תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם -> אין לי כוח להעלות עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע: המממ... חח אין כל כך..=] משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): המממ חח אין משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "המורה אני יכוטלה ללכת למראה?" "אה... לא!?!?!?!" סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: סרט- שודדי הקאריביים 3! משהו שהרס לכם את השבוע: מחר מבחן בשל"ח משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: גיטרה חדשה..=] ואתם מוזמנים לתת למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו: אני לא מכירה פה אנשים כל כך....

FRD

New member
למה מבחן בשל"ח הורס לך את השבוע?

זה של"ח!

FRD

New member
אבל..!

עדיף לעשות מבחן בשל"ח מאשר להיות בשיעור של"ח

FRD

New member
חםםם לי ../images/Emo177.gif

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות) \ מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות) syd barrett-love song syd barrett-waving my arms in the air lou reed-how do you think it feels רוקפור-לפעמים הצ'רצ'ילים-man in the crowd תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם -> \ עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע: \ משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): and i, i can see their eyes but tell me something, can they see mine? cause whats left to lose, i've done enough and if i fail, well then i fail, but i gave it a shot and these last three years, i know they've been hard but now its time to get out of the desert and into the sun even if it's alone משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): \ סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: הנמלים(ספר) משהו שהרס לכם את השבוע: מקרר דפוק משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע:
ואתם מוזמנים לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו: לשירוש
ולהילה שבעצם פה

eden456

New member
../images/Emo13.gif היה ממממממשששש כיף !!!!!!

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות):אאממ נראה לי למעני ,כי בדרך חזור מהצפון-מהטיול השנתי אז שמעתי מנגינה ברדיו ,והיה מלא רעש באוטבוס -ואז גיליתי זה למעני חחחח מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות): כל מה שנשאר - בוטן מתוק בקרקס תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם -> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע: טיול שנתי כאילו דה
משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "כל מה שנשאר מהכוח שנגמר אשמור לי למחר לעוד יום נ ה ד ר " משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "בטיול השנתי פגשנו צבי - זה לא צבי זה יחמורה עדן היחמורה " סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: טיול שנתי ,וגם ללכת להר הכרמל ולהתאבד ,-לא סתם סתם חס וחלילה . משהו שהרס לכם את השבוע: אין ,יייישש ! משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: מחר-חופש-השקט ש א ח ר י הסערה. ואתם מוזמנים לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו: לכווווללם מסר לאומה :עדן היחמורה

למעלה