מווומלצי השבוע

pishkashit

New member
../images/Emo80.gifמווומלצי השבוע../images/Emo80.gif

עוד שבוע עבר....
מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)
מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם ->
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע:
משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):
סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו:
משהו שהרס לכם את השבוע:
משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע:
תוכניות מיוחדות לפורים
אתם מתחפשים? ואם כן אז למה?
ואתם מוזמנים לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו:
שיהיה שבוע טוב
לירון.

גאה לענות ראשון...

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות) כולםםםםםםםםםםםםם כאחדדדדדדדדדדדדדד
מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות) אממ בעקרוןן רק בית הבובותתת ואולי קצת תומר... תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם -> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע: שיש הופעה בפוריםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): אין ב"ה אין חיים,1330 בית הבובות הקטן של אלוהיםם משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): ריגש..שיש הופעהה יהיייייייייייי סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: אמ..מדפים בעיקר ועוד מעט יהיה חדש................ משהו שהרס לכם את השבוע: שאין הופעות בבארבי בנתיים לא של ב"ה בעיקר וגם לא של תומר משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: הופעהההההההההההההההה תוכניות מיוחדות לפורים אתם מתחפשים? ואם כן אז למה? מתחפש לנתן אולי.... ואתם מוזמנים לתת למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו: לכל הפורום המדהים הזה...
ברור שלחברי הלהקה
וברור שללירוניייייי החמדמודהההה הזאתת....

שנים שלא כתבתי פה..התגעגעתי

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות): כל כך הציורים של יובל!!!
מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות): Lucy in the sky with diamonds \ because ועוד כמה של הביטלס
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם -> אין עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע: וואי..כלום..היה לי השבוע הכי נוראי בעולם!!!!!!
משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אם אתה מרגיש אבוד השיר הזה הוא בשבילך.." Because the sky is blue, it makes me cry.."
משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): give peace a chance חרשתי יותר מידי על לנון/ביטלס השבוע סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: כל דיסק של הביטלס משהו שהרס לכם את השבוע: רק אחד??!!! קרו יותר מידי דברים: המפקד שלי, האוטו שלי, הספר שלי שדאג שמשיער שמגיע עד לתחת הוא עכשיו מגיע בקושי לכתפיים
וזה רק חלק מהדברים... משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: רגילההההה!!!!!!!!!!!!
תוכניות מיוחדות לפורים אתם מתחפשים? ואם כן אז למה? אני הולכת להתחפש להיפית מסוממת..לא מקורי, התחפשתי לזה בכיתה ה' או ו'..אבל זה ייתן קצת קונטרה לצבא... ואתם מוזמנים לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו: אבל אני לא מכירה אף אחד
אז לכולם
וגם לאיתי שיף, שדאג "לצעוק" עליי על גב הפורום השבוע..

eladi88

New member
אני../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות) - מדפים [מקרה מצחיק...השבוע סידרתי את הארון וסידרתי אותו מחדש...התקנתי מדפים חדשים וכאלה...ובדיוק השיר היה ברקע] מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות) - אקון & אמינאם - סמק דת' תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם -> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע: וואלה היה שבוע סתלבט...עבדתי ישנתי בערב יצאתי משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: משהו שהרס לכם את השבוע: משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: מסיבת פרידה מהחברה בעבודה ומסיבת גיוס ומסיבת פורים תוכניות מיוחדות לפורים אתם מתחפשים? ואם כן אז למה? להשתכר כמו שצריך לפני הגיוס ואתם מוזמנים לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו:
ללירון ולשיר המנהלות השקסיות שלנו... -עוד 9 ימים לגיוס -

FRD

New member
ממ..

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות) אין.. מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות) גבריאל בלחסן-עריסת יהלום תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם -> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע: כל מני:) משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): לא דע.. משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): מממ.. סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: גבריאל בלחסן-בשדות משהו שהרס לכם את השבוע: הדברים הרגילים משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: כלום.. תוכניות מיוחדות לפורים אתם מתחפשים? ואם כן אז למה? כבשה כנראה.. ואתם מוזמנים לתת למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו: מצטרף לאלעד עם
-ים ללירון ושיר

../images/Emo195.gif

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות) שיר בעיפרון, אמן מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות) thank you for the venom- MCR the ghost of you- MCR teenagers- MCR why- busted can't break thru- busted תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם -> מהגדנ"ע..אני למטה על הברך.. עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע: הגדנ"ע המדהיייםםם משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): ג'וערה! (ג'וערה!) נשבענו! (נשבענו!) לאהוב! (לאהוב!)!!! משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): קוצים- נעים, חול- טעים!!! סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: כרגיל- the black parade של MCR לא יעזור לכםם!!!! משהו שהרס לכם את השבוע: שהשבירת דיסטנס הייתה רק איזה 10 דקות
משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: להשיג את הטלפון של עוז אהבת חיי לנצח נצחים!!!!!!!!!! תוכניות מיוחדות לפורים אתם מתחפשים? ואם כן אז למה? אימונים =\..אין לי תחפושת! אני רוצה משהו מקורי! למישו יש רעיון? ואתם מוזמנים לתת |הקשב| למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו: הקשב המפקד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אפילו שכבר יום ראשון ../images/Emo204.gif../images/Emo210.gif

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)? ליד הגורל מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)? wheatus - teenage dirtbag (איזה ישן אה??) 3DD - Landing In London הראל סקעת - כל הציפורים סינרגיה - כלללללל האלבום מרגיש אחר :) איכות איכות איכות. תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם -> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע: לא השבוע הזה, אבל לא מזמן סינרגיה הופיעו בב"ש ואירחתי אותם והיה פשוט מדהים.. משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "כל הציפורים ששלחתי לדרכן, שבות אל חלוני והזיכרון איתן אותה הצעקה, שרעדה משתיקתי, שבה אל אוזניי האם תציל אותי?.." וגם - And when the night falls in around me I don’t think I’ll make it through I'll use your light to guide my way Cuz all I think about is you.. משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "הקפ"ס אפשר להתקפס?"
סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: מרגיש אחר של סינרגיה, וסבנטין דייז של 3DD, שני דיסקים מעוליםםם משהו שהרס לכם את השבוע: בעעע כלכך הרבה דברים משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: זה לא השבוע, אבל אני לא אהיה בבית, אז עוד שבועיים נגמר לי הקורס וזה כרגע הדבר היחיד שאני באמת מחכה לו תוכניות מיוחדות לפורים אתם מתחפשים? ואם כן אז למה? איזה פורים איזה.. ואתם מוזמנים לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו: ללירון, אלעד, רן ודרוצ' (שבטח לא תראה את זה..)

למעלה