נתחי בשר לקדירה \ בישול ארוך

bigjack

New member
../images/Emo80.gif נתחי בשר לקדירה \ בישול ארוך

כחובב תבשילי קדירה הייתי רוצה לדעת באיזה נתחי בשר אתם משתמשים אני מאוד אוהב את הטעם של השפונדרה בקר ואוסובוקו לבן גם בשר ושומן כבש נהדרים למטרה זו. גם רגל בקר עם מח מוסיפה המון טעם לתבשילים המהבילים האלו. בואו ונשמע במה אתם משתמשים.
 

12רוניתי

New member
בחמין אני אוהבת מאד את השיפונדרה

למרות שיש בעייתיות בגלל שיש בו שומן והרבה!!!אומנם השומן והעצם תורמים אך יש מעט בשר. אשמח לשמוע על הבשר ההטוב ביותר לחמין.
 

bigjack

New member
צלעות חזה ושריר הזרוע מתאימים לחמין

ונכון שהשפונדרה יחסית מלא שומן אבל זה מוסיף המון טעם לתבשיל, לפני ההגשה אפשר בקלות להסיר את השומן מהנתחים. אני אישית מת על זה
 

Hun1

New member
לצערי אין פה מספרים לבשר ועם השמות אני לא

תמיד מסתדרת. (גרה בחו"ל), לסטייקים קונה SIRLOIN או פילה. ולצלי קונה BRAISING STEAKS שיוצאים טובים אחרי בישול ארוך, הסטייקים האלו זולים יותר כמובן. להמבורגר אני קונה בשר טחון (אין לי מטחנת בשר) אבל חשבתי אולי יש מצב לקנות סטייק ולטחון במגי'מיקס? האם יצא טוב? אנחנו לא אוכלים חלקי פנים, לא מושך אותנו. אוכלים טלה (פה הכבש עושה קאמבק) או PORK מדי פעם. הרוב בקר. ניסיתי מתכון של גארי רודס לצלי בקר עם גינס, האמת הצלי בקר הפשוט של אמא שלי יותר טעים.
 

Ronit FL

New member
המבורגר אמיתי הוא קצוץ ולא טחון

את יכולה להשתמש בסירלוין אבל לדעתי הוא יהיה יבש למדי, אפשר אולי להעשיר אותו בשומן. לא עולה לי כרגע שם של סטייק אחר שיהיה טוב למטרה. בכל מקרה, לקצוץ את הבשר, לא לטחון!
 

Hun1

New member
תודה על התשובה, התכוונתי לקצוץ במג'ימיקס|טמבל

הרי אין טוחן במג'ימיקס :). אני אנסה עם אנגוס סטייק.
 

bigjack

New member
במג'ימיקס הבשר יצא עיסה

כמו פירה או פטה כבד לא מומלץ לטחון בשר במג'ימיקס עדיף כבר לקצץ עם סכין חדה.
 

bigjack

New member
אנטריקוט יהיה מעולה להמבורגר

וגם צלעות..........בהמבורגר רצוי שיהיה שומן בנתח אחרת הקציצה תהיה יבשה
 

Ronit FL

New member
../images/Emo124.gifצחי, אפשר לארגן ליושבים בגולה

שמות הנתחים באנגלית? בגולה יש לנתחים שמות אחרים (חוץ מפילה וטי-בון סטייק). הייתי עושה זאת, אבל אני קצת מוגבלת כרגע, לצערי...
 

Ronit FL

New member
תודה תודה תודה../images/Emo24.gif

ואגב הציור של הפרה, אני גרה בפלורידה ואפשר לראות כאן הרבה פרות באחו. כל פעם שיצא לנו לעבור ליד אחו עם פרות הייתי אומרת לילדים שלי: הפרה של היום היא.... והילדים היו עונים : הסטייק של מחר!
 

bigjack

New member
זה בתכנון שלי לעתיד הקרוב

שיהיה בקישורים את שמות הנתחים באנגלית פשוט עוד לא הגעתי לזה.
 

Ronit FL

New member
תודה תודה תודה../images/Emo24.gif

הלינק שלך יחד עם זה של clcl עוזרים יופי.
 

liri לירי

New member
../images/Emo80.gif

כמוני כמוך, אוהבת לחמין אוט לתבשילי קדירה אחרים בבישול איטי, להתשמש או באוסובוקו או בשפונדרה בקר. משתמשת הרבה במח עצם הן במרקים והן בתבשילים.
 
מיימוצה את באה להתקשקש במסנג'ר?

אני ערה ....חגי יצא עם חברים ומנש אמור לנחות ב 4 בארץ. אני ערה . אם בא לך תתקשרי או מסנג'ר. אוהבת, יעלי
 
למעלה