סיכום שבוע :]

nofarosh11

New member
../images/Emo80.gif סיכום שבוע :]

משהו טוב שקרה לך השבוע:
משהו רע שקרה לך השבוע:
שיר שלא הפסקת לשמוע:
תוכנית השבוע:
סרט השבוע:
מאכל השבוע:
יציאת השבוע:
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:
ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע:
תמונת השבוע:
התוכניות שלי לשבוע הבא:
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:

Meytar 888

New member
עונה../images/Emo9.gif

תודה נופרי
משהו טוב שקרה לך השבוע: חופפפפפפפפפפש משהו רע שקרה לך השבוע: מלא עבודות לחופש|: שיר שלא הפסקת לשמוע: "להיות" הבנות נחמד..
תוכנית השבוע: הש''ש1
סרט השבוע: אין מאכל השבוע: אורז:] יציאת השבוע: מסעדה[: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: הופעה של הראל
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: משוגפנת...:) ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: "ל-א קוראים לו מוטי!!!!!!!"
תמונת השבוע: ממממ אין[: התוכניות שלי לשבוע הבא: לבלות ולסיים שיעורים לחופש:| ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמד ביותר.. שבת שלום

יוב101

New member
עונה

משהו טוב שקרה לך השבוע: סיפרו לי משהו משמח מאוד
משהו רע שקרה לך השבוע:לא שזכור לי...
שיר שלא הפסקת לשמוע:god must hate me-simple plan...אני מכורה אליהם
תוכנית השבוע: פטיטו
זאת תוכנית חמודה!!
סרט השבוע: אמרתי לך! סרט ענק!
מאכל השבוע:מלאווח
יציאת השבוע:אין...הייתי אמורה ללכת לצוף...מי שהיה, איך היה?
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: נסיעה לאילת
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: את החברים שלי..
ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: אין ממש...
תמונת השבוע:
התוכניות שלי לשבוע הבא:אילת
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:סבבה

gal255

New member
עונה

משהו טוב שקרה לך השבוע: חופש משהו רע שקרה לך השבוע: נקעתי את האצבע שיר שלא הפסקת לשמוע: the first cut is the deepest תוכנית השבוע: אמריקן נקסט טופ מודל סרט השבוע: בופור מאכל השבוע: אורז יציאת השבוע: סרט משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שומדבר אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: חברות ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: אין תמונת השבוע: אין התוכניות שלי לשבוע הבא: לישון ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמד ביותר

עונה :]

:] משהו טוב שקרה לך השבוע: אמרו לי שאוהבים אותי, תמיד כייף לשמוע לא ? משהו רע שקרה לך השבוע: ההורים שלי נסעו לח"ול :\ שיר שלא הפסקת לשמוע: Relax, Take It Easy התמכרתי :\... תוכנית השבוע: המובילים :] סרט השבוע: לילה מטורף במוזיאון.. מאכל השבוע: פיצצה ! יציאת השבוע: ים עם כל החברים ! משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לישון אצל הבת דודה הכי אהובה שלי ! אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: בת דודה שלי =).. ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: שאבה דאבה דו .. תמונת השבוע: א=י=ן התוכניות שלי לשבוע הבא: להיוות אצל הבת דוודה המדהימה שלי ! [כבר אמרתי את זה לא ?] ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מעולה !

אננייי

משהו טוב שקרה לך השבוע: קנייתי בגדיים חדדשים!1 משהו רע שקרה לך השבוע:לראות את ההוודעה של הדגג שיר שלא הפסקת לשמוע:שממעתתי את כל הדייסק של רןן בלי הפפסקהה תוכנית השבוע: מווניתת הכססף אחחלה תכניית כפרעלליהה
סרט השבוע: |@@#* $%$#% מאכל השבוע:אווורז שולתתתת!!
כתר| יציאת השבוע:קניווןןן משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: מאייפפה ללי?@!?!?! אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:דניאל בן חיים, רן דנקר וכן כןןןןןן ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: כוסעממק!! תמונת השבוע: אין לי כווחחח התוכניות שלי לשבוע הבא:פטטטטטוווו ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:אחחלהה

למעלה