קצת תשובות
אני בטוח שתקבלי עוד תשובות בהמשך - בפורומים לפעמים לוקח גם כמה ימים עד שמקבלים תשובה, אנשים לא מסתכלים כל הזמן בפורום. חומר לגבי כמעט כל השאלות - מאמרים על תעשית הביצים והחלב, מתכונים טבעונים ומידע על פעילויות אפשר לקבל במגזין אנונימוס, אותו אפשר לקבל חינם בדואר אלקטרוני אם רק שולחים הודעה ריקה לכתובת:
[email protected] אם את באיזור ירושלים, כדאי גם להרשם לידיעון אנונימוס ירושלים המכיל הרחבה לגבי חדשות ופעילויות בירושלים. שולחים הודעה ריקה לכתובת:
[email protected] מתכונים טבעונים אפשר למצוא באתר הטבעונות הישראלי הקשור לפורום זה - נכנסים למעלה ב"קישורים". עוד מתכונים (גם כולם טבעונים) באתר הבינלאומי לצמחונות, אשר אני מתרגם לעברית, מצורף קישור. יש שם כמה עשרות בעברית ועוד אלפים בשפות אחרות. אם את מסתדרת עם אנגלית, אפשר למצוא בלי סוף מתכונים באינטרנט - חפשי VEGAN RECIPES. ספר בעברית עם מתכונים טבעוניים מבוססי טופו - "הטופו" של זהורית שייחי. בקרוב מאד תצא חוברת מתכונים טבעוניים של אנונימוס. אני מניח שהדבר יפורסם בפורום ובוודאי במגזין אנונימוס. אפשר לבקש חומר מאנונימוס בטלפון 03-5226992. אפשר גם להזמין מהם דיסק למחשב עם הרבה מאמרים, תמונות והדרכה לפעילויות. נעליים מעור אפשר לחפש בחנויות רגילות, להסתכל על נעליים זולות ולבדוק את התווית. יש גם נעלי בד וגומי. אולי אחרים ידעו להמליץ על חנויות מסויימות.