קייט

פגית

New member
../images/Emo80.gif קייט../images/Emo80.gif

ככה יותר טוב.. blacknwhite : "אני יודעת שכמה אמרו כבר בעבר שקייט מעצבנת אותן. קייט היא ללא ספק אחת מהדמויות הפחות אהובות. אני דווקא חשבתי שהיא חמודה (בצורה נוירוטית, אבל עדיין) ולמרות שהיא עצבנה אותי, דווקא היה לי חבל שהיא עזבה. מישהי היתה שמחה שהיא עזבה? (ואגב, נמקו פרטו והסבירו, אחרת זה כנראה לא יעבוד. לא שזה בטוח יעבוד ככה, אבל שטויות) (ובבקשה אל תתייחסו לדייב, כי ברור שאף אחת פה לא שמחה שדייב עזב)"..אז שוט מה אתן חושבות על קייט..

פגית

New member
קייט..

אני דווקא אוהבת את קייט, היא נויורטית, קצת מופרעת אך כייפית והיתה דמות חשובה לסידרה, היא היפכה סדר וחיים אחים לבנות מקלאוד, היא אמינה, ישרה וישירה, מחושבת..לפעמים פועלת מתוך מקום מוזר, אבל בגדול אחלה פועלת..חברה טובה לג'ודי ,עם כל מה שג'וד עברה היה טוב שקייט שם. עצוב שהיא עזבה, אבל, מתאים מאוד לדמות ולשאיפות שלה..שימו לב שהתוכנית שלה עבדה כמו שהיא רצתה פחות או יותר..היא קיבלה המון ביטחון בזמן שהותה בדורברס..מיוחדת אין ספק, לפעמים יותר מג'יוד..

אני גם מחבבת את קייט!../images/Emo29.gif

נכון שהיא לחוצה אבל זה היופי שבה. דווקא היה לי עצוב שהיא עזבה כי היא תחסר. (גם כל החברות של ג'ודי עוזבות שמתן לב?) כל הלחץ שלה, כל הפתרונות שהיא מנסה למצוא, הספרים וכל זה זה הכל בא מטוב ומרצון לעזור. היא חמודה:)

קייט

בהתחלה היא עיצבנה אותי ולא ממש הבנתי את השילוב שלה עם ג'ודי. אבל עם הזמן התרגלתי אליה ולמדתי לקבל את השגעונות שלה .היא נהפכת לדמות חביבה . חבל שהיא הלכה בקיצור

yaelelele

New member
אוקיי.. פה אני עם פיצול אישיות..../images/Emo9.gif

מצד אחד.. אכן... קייט מעצבנת אותי הרבה פעמיים... אבל בתכלס היא גם חמודה... היה עצוב לי שהיא עוזבת.. אבל אפשר לומר שהיא גם לא תחסר לי.

TvFrik

New member
קייט

גם אני לא סבלתי אותה בהתחלה אבל התרגלתי עליה ועכשיו אני אפילו עצובה שהיא עזבה.
(לא בטוח) הבנתי שהיא חוזרת בעונה הבאה אבל בלי דייב שזה יהיה חבל כי חצי מהכייף בדמות שלה זו ההתאהבות שלה בדייב

למעלה