רוסטביף אמיתי - רק אדום

Bavmorda

New member
../images/Emo80.gif רוסטביף אמיתי - רק אדום ../images/Emo99.gif

הערב הכנתי לי ולילדים רוסטביף מנתח של קילו סינטה. לצד הבשר הוגש אורז אחד-אחד. חרדל דיז'ון אמיתי, ורצועות של פלפל קלוי... עם בשר שכזה - כל המוסיף גורע. אין לי ספק שדרך ההכנה מוכרת לכולם (ומי שלא מוזמן לשאול -
קרניבורים מתחילים), אבל צלמת שכמותי לא יכלה שלא לצלם. הבן שאל מאיזה חלק מכינים את המנה והתעניין לגבי הכתף, כי זכר את הצלי מראש השנה.... אמא שלו הוציאה ספר והראתה לו.
חינוך נכון לקרניבוריה מתחיל מגיל הרך. הנתח לפני הצליה
BAV.
 

Bavmorda

New member
בתוספת פש"ג על חצי מהנתח (בגלל הילדים)

נכון שבלוטות הרוק שלכם כבר מתחילות לדגדג ? BAV.
 

Bavmorda

New member
ואחרי הפריסה -../images/Emo99.gif אדום מושלם ../images/Emo70.gif

וכמובן, כמו שמלכה אוהבת - ריירררררררררררר.... מה מצב הדגדוגים שם.... שורדים
BAV.
 

bigjack

New member
../images/Emo80.gif משפחה קרניבורית עד הסוף ../images/Emo45.gif

נראה פשוט
אהבתי את האדמומיות שבפנים
אצלי הבכור לא שואל שאלות על הבשר
................רק מבקש סכין חדה ושקט........................
 

בוטנסקי

New member
נראה מעולה!!! רק המלצה אחת.

העלה את הנתל לאויר. כך שהתחתית לא תגע בתבנית....... אני משתמש בקוקטים מחרסינה (לקרם קרמל) אשר אותם עוטף בנייר אלומיניום. כל זאת למען שהבשר יצלה גם בתחתית ולא יתבשל ממיציו.
 

Bavmorda

New member
../images/Emo8.gif לך אני מרשה להתערב....

ותודה על הקישורים (לא ידעתי גם שיש אתר שכזה לאיקאה - גדול
). נתת לי רעיון לרכישות בעתיד. סופש מקסים, BAV.
 
אפילו הפועל ת"א לא הייתה מתביישת באדום שכזה

נו בטח שאשמח לקבל את המתכון. אולי, בסוף, עוד אמיר את האנטריקוט הנצחי שלי בסינטה.
 

Bavmorda

New member
אתה עוד תמיר....

למרות שיש הבדל מהותי וגדול בין סטייק לרוסטביף, אבל הכל עניין של הרגל וגם התפתחות (שלך, של הטעם שלך).
חשבתי באמת לכתוב "אדום עולה" אבל אני וכדורגל לא הולכים כ"כ ביחד (טראומות מהאקסשלי). לגבי המתכון - יעולה עוד היום אני מקווה, פשוט רק קמנו ואנחנו בדרך לסידורים של שישי.
BAV. נ.ב.
נכנסתי לכרטיס ואני מקווה שלא טעיתי למרות שחסרה ההגדרה.... גבר או אישה.
 
למעלה