שאלות הצעות טענות מענות

IsraeliDude1

New member
מתי מתחילה העונה החמישית בארה"ב?

מישהו יודע אולי? שמע או קרא משהו? זהירות! מעבר לקו זה ספוילרים לסוף העונה הרביעית! ראו הוזהרתם!! ___________________________________________________ ידעתי ידעתי ידעתי!!! כל הזמן ידעתי שקוסטה הוא הCarver! איזה פרק סיום מעולה היה. כמו שצריך, באמת. שמחתי שהם עשו את זה טוב. מעניין מה יקרה עם מאט בעונה הבאה. לא ברור לפי הלך הדברים אם הקוקסינל החבר שלו באמת הרג את הנאצי המניאק ההוא... לדעתי הוא בטח רק ירה לו בביצים או משהו. אוווץ' הקטע עם מה שעשו לקימבר היה נוראי.

חגיגיתי

New member
מישהו יודע אם יש עונה שניה לניפ טאק

כי לפי איך שהעונה השניה מסתיימת.... אני בספק אם יש לזה המשך.(ראיתי את כול העונה השניה במארז דיסקים שקונים בחניות. והסוף עצוב.)

lolita12

New member
כנסו בבקשה ...=]]

מישהו בבקשה מוכן לתת לי תקציר של הפרק האחרון שהיה בערוץ 2 ? תודה!

acdc82

New member
האם מישהו יודע

האם מישהו יודע האם בעונה השלישית של ניפ טאק יש פרק 16

coralulu

New member
אממ ../images/Emo9.gif

איך קוראים לשיר של הפתיח? לא של הפרומו, של הפתיח... תודה. :)

HuGo Hell

New member
שאלה לגבי עונה 2 DVD. ../images/Emo1.gif

האם מישהו יודע אם לעונה השנייה בDVD של UK יש את אותם תוספות כמו של US? כי אני רוצה לקנות ולא בטוח מאיפה,לא כתוב בשום מקום אם יש בUK את התוספות או לא |:

IsraeliDude1

New member
אופס ^_^ קפצתי בהכל עונה קדימה

חמישית = רביעית רביעית = שלישית קפצתי קדימה עם הספירה P:

alkai

New member
אתה מתכוון לעונה שלישית...

וכן, העונה השלישית הסתיימה לא מזמן בארה"ב. ותמנע מלספר על החוויות מהעונה השניה, כי היא רק בתחילתה בערוץ 2.

alkai

New member
הנה:

אגת'ה ריפ מגיעה לקליניקת מקנמרה/טרוי וחושפת בפני שון וכריסטיאן חתכים ופצעים עמוקים בידיה. היא מגלה להם כי שיקרה לכנסיה באומרה כי היה לה סטיגמטה כדי שהכנסייה תקבל אותה ותעניק לה מחסה, אך בפועל לא היה לה סטיגמטה והיא חתכה את עצמה. אנשי הקהילה הקתולית הופכים את אג'תה לקדושה מעונה ובאים לקליניקה לבקש את ברכתה. שון מתעצבן מגודל התופעה והולך לשוחח עם כומר הכנסייה והנזירה קלייר על הסטיגמטה של אגת'ה. אג'תה עוברת את הניתוח בהצלחה אך בעודה בחדר ההתאוששות היא מקבלת סטיגמטה נוספת, הפעם ברגליה. צמד הרופאים מחליט לברר אחת ולתמיד האם אג'תה זייפה את הסטיגמטה או שמא היא דוברת אמת. ג'וליה סובלת משלבקת שנגרמה מהלחץ העצום בו היא שרויה. שון בודק אותה ומייחס את הלחץ בו היא נתונה למערכת היחסים המעוותת בין מאט לאווה. ג'וליה נשברת ומחליטה לספר לשון שהלחץ אינו נובע ממערכת היחסים של מאט עם אווה, אלא מסוד שהסתירה ממנו שנים רבות. היא מגלה לו שהוא אינו אביו הביולוגי של מאט אלא כריסטיאן. שון מתקשה לקבל את הבשורה ופוגע פיזית בג'וליה ההמומה. לאחר מכן הולך שון לקליניקה שם הוא פוגש את כריסטיאן ומכה אותו. ליז מגלה שהיא הרה אך מונעת מכריסטיאן כל אפשרות לקחת חלק בתהליך למורת רוחו. היא מרגישה שמשהו אינו כשורה עם העובר ומחליטה ללכת להיבדק. לאחר שהיא מקבלת את תוצאות הבדיקות היא מחליטה להפיל את העובר מבלי להתייעץ בכריסטיאן. לאחר שהוא מגלה את העניין, הוא כועס על ליז, בעיקר משום שלא שיתפה אותו בהחלטתה. לקוח מהאתר של הסידרה, שאליו תיכנסי בפעם הבאה שאת צריכה תקציר: http://tapuz.co.il/niptuck/

A n g e l u s

New member
היי, אופיר, למה זה משנה לך? ../images/Emo44.gif

למה לא לקנות את המארז של ארה"ב במחיר זול יותר?
(ואל תגיד לי שבגלל המארז...
)

HuGo Hell

New member
כי המארז של ארה"ב... ../images/Emo1.gif

לא בידיוק זול יותר. בכל מקרה, קניתי את של ארה"ב כי אני לא בטוח שיש לUK תוספות

למעלה