שבוע טוב קרניבורים\ות יקרים\ות

bigjack

New member
../images/Emo80.gif שבוע טוב קרניבורים\ות יקרים\ות

חזרתי עכשיו מסוף שבוע קסום בצימר בחד נס שבצפון הכינרת בעלייה לרמת הגולן. נסענו עם עוד משפחה של חברים והיה לנו מזג אויר נהדר. אמנם התחיל קצת ברגל שמאל כשהרכב החדש שלי נתקע כבר במורשה בגלל קצר כלשהו וסירב להניע, אבל תודות לבחור נהדר משגריר שלא ויתר ופירק חצי אוטו במשך שעתיים עד שפתר את הבעייה ויכולנו לצאת לדרך. הפסדנו פעילות של סדנאות אפייה בפסטיבל האוכל סובב כינרת כי היה כבר מאוחר, אבל לא נורא
בערב ביצענו ניפנוף רציני וכולנו התלקקנו כשהגענו לשלב הסטייקים. החברה קנתה אנטריקוט טרי אצל עזר ובניו בר"ג והרבה זמן לא נהננו מסטייק כזה טעים שנקנה בחנות
עבדכם הנאמן אפילו חתך בזריזות כמה פרוסות דקיקות מאחד הסטייקים.....קצת שמן זית ומלח (לא היה בלסמי
) וככה זללתי קרפצ'ו תוצרת עצמית למרות המחאות והתימהון אצל הילדים
(כשיגדלו יבינו )
בבוקר קיבלנו ארוחת בוקר חלומית שמכינה אחת התושבות בישוב, ואני נותן לה ציון לשבח על ההשקעה
אמרנו יפה שלום לצימר ונסענו לאגמון החולה (כמובן שחיכינו 20 דקות בתור ואז התברר שאנחנו בשמורת החולה ולא באגמון
) באגמון דהרנו ברכבי גולף להנאת הילדים, יש שם המון עגורים עכשיו אבל לא ממש ניתן להתקרב אליהם ברוב המסלול. ביציאה קיבלנו עלון של מסעדת גריל בר 2006 בראש פינה שעשה עלינו רושם טוב, וולכן עם כל הרעב שלנו נסענו לשם. אני בד'כ לא משמיץ, אבל למסעדה הזו אני לא ממליץ לאף אחד ללכת!!! התייבשנו עד שקיבלנו מנות ראשונות לשולחן (כולה חומוס ולחם "פרנה" מרוקאי)....לפחות הפרנה היתה טעימה אבל קטנה כמו לחמניה. מנות הילדים הגיעו חצי שעה לפני אלו של הבוגרים, השניצל (לפחות ככה הם קוראים לזה) היה יבש, שרוף ובצורות בלתי מזוהות. אנטריקוט 350 גר' (95 שח') היה יותר קרוב ל-200 גר' ביקשנו מדיום וול וקיבלנו מדיום רייר, במנת קבב התגלתה שערה ארוכה בתוך מצע הסלט
.... והתוספות היו על הפנים. בקיצר חוץ מהמסעדה היה לי סוף שבוע נהדר מקווה שגם לכם היה כיף
שבוע טוב כמובן שלא חיכינו לקינוח וברחנו על נפשנו מהבזיון הזה.

pirge

New member
איזה סוף שבוע נפלא. יש לנו ארץ נהדרת והצפון

בכל עונה מקסים. ובפעם הבאה תשאל אותי על מסעדות בראש פנה ואני אמליץ לך כי הורי ואחותי גרים שם.נולדו שם.חהחהחהחה אנחנו לא מפספסים את "עמבורגר" בקניון המושבה. חובה לנסות לטעום מההמבורגר שלהם. לילה
טוב.

bigjack

New member
האמת שלא חשבתי על זה פירגה../images/Emo10.gif

ובכלל לא תכננו לעצור שם, פשוט דחפו לנו דף ליד שהיינו בשיא הרעב והעיפות וכמו
ים עצרנו שם. היינו צריכים להבין שמי שמוכר וטוב לא יצטרך לחלק פרסומת ביציאה מהחולה
האמת שבמקדונלדס יכלתי להנות יותר (ואני בכלל לא נהנה שם
)

למעלה