הנה עוד ששמו בכללי
?שאלה: מה קורה כשבלונדה יורה חץ לאוויר תשובה: היא מחמיצה שאלה: מה זה קטן מרעיש תשובה: נמלה עם כפכפים חולה ניגש לרופא לבדיקת עיניים ".הרופא: "תקרא לי בבקשה את האות הגדולה שעל הלוח "?החולה: "איזה לוח "...אחד פוגש את צביקה פיק ואומר לו: "צביקה, קניתי את הדיסק שלך "עונה לו פיק: "אה... זה אתה איזה אחד בא אל צביקה פיק ואומר לו: "וואי צביקה פיק!!! אני המעריץ הכי גדול שלך... יש לי את כל הדיסקים שלך... מתי ההופעה הבאה שלך?" צביקה פיק: "מתי נוח לך ?" ?שאלה: מה עושה פרסי שקר לו .תשובה: יושב ליד נר ?שאלה: מה עושה פרסי שמאוד, מאוד קר לו .תשובה: מדליק את הנר שאלה: כיצד יודעים שעורך דין משקר? תשובה: הוא פותח את הפה! ?שאלה: למה משה הלך עם בני ישראל במדבר !!!תשובה: כי פדיחה ללכת איתם ברחוב ?שאלה: לאן נוסע אריה דרעי במוצ"ש .תשובה: לדוסקוטק כושי נוסע באוטו. פתאום נכנסת דרך החלון תעודת הזהות של ,ליאונרדו דיקפריו. הכושי, שאין לו תעודת זהות .לוקח אותה לעצמו. למחרת עוצר אותו שוטר ומבקש תעודת זהות .הכושי נותן לו את תעודת הזהות של ליאונרדו דיקפריו :מסתכל השוטר על תעודת הזהות ושואל את חברו "?תגיד, טיטניק טבעה או נשרפה"