הפינה השבועית

bati77

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo100.gifהפינה השבועית../images/Emo100.gif../images/Emo80.gif

שיר השבוע של דניאל?
שיר השבוע לא של דניאל?
משהו שעשה לי את השבוע?
משהו שהרס לי את השבוע?
המלצה? (ספר/סרט/דיסק/שיר וכד´)
שאלה לכבוד מחר..חחח (ט"ו באב)
מה אתם מתכננים לעשות מחר?

../images/Emo4.gif

שיר השבוע של דניאל? אין כמו האהבה שלך. שיר השבוע לא של דניאל? חבר ומשל של אביב. משהו שעשה לי את השבוע? כלום. משהו שהרס לי את השבוע? הכל, חרא. המלצה? (ספר/סרט/דיסק/שיר וכד´) אין.. שאלה לכבוד מחר..חחח (ט"ו באב) מה אתם מתכננים לעשות מחר? לשבת לבכות?

BaRbiK

New member
../images/Emo3.gif

שיר השבוע של דניאל?פעם שיר השבוע לא של דניאל?להבין את המים- עברי לידר משהו שעשה לי את השבוע?ממממממ לא ממש עשה אבל היחיד שהיה מעניין- מפגשפורומ גבסו (עם גבסו
) משהו שהרס לי את השבוע?דלקת בפרק כף היד המלצה? (ספר/סרט/דיסק/שיר וכד´) ממ לא משהו מיוחד שאלה לכבוד מחר..חחח (ט"ו באב) מה אתם מתכננים לעשות מחר? בינתיים כלום..אולי לצאת

ברררר

New member
איך את יכולה תגידי לי?!

עשה לי רע שהוא הוציא את להבים את המים כי עכשיו כל המדינה תשיר את זהההההההההההההההההההההההההההההה

BaRbiK

New member
אני אוהבת את השיר הזה../images/Emo99.gif

לפני הרדיו!!בלי שום קשר לרדיו!! גלגל"צ טיפשים..מה הם מחילטים להוציא שירים לבד!?מה?!למה?!

ברררר

New member
אני מאוהבת בזה מאז שזה יצא

ובכל זאת!!!! הם טיפשים והורסי שירים.

hodayoyo

New member
שבת שלום../images/Emo9.gif../images/Emo60.gif

שיר השבוע של דניאל? לא יודעת
שיר השבוע לא של דניאל? הציורים של יובל- בית הבובות משהו שעשה לי את השבוע? כלום משהו שהרס לי את השבוע? כל המפגשים שפספסתי
המלצה? (ספר/סרט/דיסק/שיר וכד´) נממ אין... אבל אני רוצה לראות איילנד!
שאלה לכבוד מחר..חחח (ט"ו באב) מה אתם מתכננים לעשות מחר? לישון

RoieL

New member
שבת שלום לכם../images/Emo9.gif../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif

הרבה איקונים הכנסתי שם
שיר השבוע של דניאל? עדיף
שיר השבוע לא של דניאל? Wonka's Welcome Song מתוך Charlie and the chocolate factory
משהו שעשה לי את השבוע? שהערב אני אוכל דגים
משהו שהרס לי את השבוע? שאתמול בערב לא אכלתי דגים
המלצה? (ספר/סרט/דיסק/שיר וכד´) Charlie and the Chocolate Factory
מה אתם מתכננים לעשות מחר? לישון
לתת מתנות למשפחה
, ולחגוג לאמא שלי יומולדת
.. בקיצור, כמו כל סופ"ש..
סופ"ש נעים, רועי

RoieL

New member
אה, ו..

ארבעה ימים לפני צילומים לניקלודיאון נתקע לי איזה הרפס מתחת לאף.. אני אטפל בו עד יום שני

ברררר

New member
../images/Emo80.gif

שיר השבוע של דניאל?פעם!
שיר השבוע לא של דניאל?swallowed in the sea- Coldplay
משהו שעשה לי את השבוע?צבעתי את החדר בסגול בהיר ונצנים :)
משהו שהרס לי את השבוע?הייתי צריכה לעבוד... וגם עצבנו אותי
המלצה? (ספר/סרט/דיסק/שיר וכד´)X&Y-COLDPLAY וגם הארי פוטר
מה אתם מתכננים לעשות מחר?אמממ אני הולכת לישון אצל חבר שלי היום:)

keds

New member
../images/Emo3.gif

שיר השבוע של דניאל?לבן,אין כמו אהבה שלך. שיר השבוע לא של דניאל?i love you baby-i can't take my eyes off you.. משהו שעשה לי את השבוע?שומדבר מיוחד.. משהו שהרס לי את השבוע?שומדבר מיוחד המלצה? (ספר/סרט/דיסק/שיר וכד´) שאלה לכבוד מחר..חחח (ט"ו באב) מה אתם מתכננים לעשות מחר?עוד לא ידוע...

גוּזיד

New member
../images/Emo122.gifאה-הא!

שיר השבוע של דניאל? מיתר קרוע שיר השבוע לא של דניאל? Alanis Morissette - You owe me nothing in return משהו שעשה לי את השבוע? הדיסקשקניתי =] משהו שהרס לי את השבוע? רגש. המלצה? הדיסק החדש [כבר לא כזה חדש] של הפרוייקט של עידן רייכל. [לא מאמינה שאני אומרת את זה O:] מה אתם מתכננים לעשות מחר? מה שאני עושה בכל יום, מנסה לכבוש את העולם
סתם. כלום. כרגיל.

S h A b i T

New member
../images/Emo13.gif

שיר השבוע של דניאל? כשתחזרי. שיר השבוע לא של דניאל? כאילו - היהודים.
אחד המצחיקים. משהו שעשה לי את השבוע? נירקי.
משהו שהרס לי את השבוע? שומדבר. המלצה? (ספר/סרט/דיסק/שיר וכד´) מממממ שאלה לכבוד מחר..חחח (ט"ו באב) מה אתם מתכננים לעשות מחר? עשור.

red butterfly

New member
../images/Emo9.gif

שיר השבוע של דניאל? אין כמו האהבה שלך שיר השבוע לא של דניאל? הקספרים-השיר שלי משהו שעשה לי את השבוע? צבעתי את החדר אחרי בערך שנתיים שדחיתי את זה
משהו שהרס לי את השבוע? לא מצאתי את האלבום הופעה של הקספרים בשום מקום
המלצה? (ספר/סרט/דיסק/שיר וכד´) אל תלכו לסרט "התרסקות". שאלה לכבוד מחר..חחח (ט"ו באב) מה אתם מתכננים לעשות מחר? לא משהו מיוחד.

למעלה