שרשור תמונות אולי נעשה שרשור תמונות רק מי שרוצה כמובן. אני צריכה עוד להקטין את שלי. אז תתחילו
ב ברררר New member 12/8/05 #1 ../images/Emo80.gif../images/Emo109.gif../images/Emo105.gifשרשור תמונות../images/Emo35.gif אולי נעשה שרשור תמונות רק מי שרוצה כמובן. אני צריכה עוד להקטין את שלי. אז תתחילו
../images/Emo80.gif../images/Emo109.gif../images/Emo105.gifשרשור תמונות../images/Emo35.gif אולי נעשה שרשור תמונות רק מי שרוצה כמובן. אני צריכה עוד להקטין את שלי. אז תתחילו
X xdye1 New member 13/8/05 #3 נראה לי שהיא התכוונה לתמונות אישיות אלא אם כן את נראית כמו כריס מרטין..
ע עדי האלוויל1 New member 13/8/05 #6 בבבבבעע..... אני שואפת להראות כמו גווינית' פאלטרו כדי שאולי כריס מרטין יתבלבל ביני לבינה ואז הוא יחשוב שאני היא..
בבבבבעע..... אני שואפת להראות כמו גווינית' פאלטרו כדי שאולי כריס מרטין יתבלבל ביני לבינה ואז הוא יחשוב שאני היא..
L lol lypop New member 13/8/05 #7 טוב נו מתנדבת אממ זאת תמונה דיי ישנה..מהארץ..מגיל 14 או משהו..אחת מהתמונות היותר טובות שלי..אני לא פוטוגנית ..אממ אני מקווה שיראו משהו לול
טוב נו מתנדבת אממ זאת תמונה דיי ישנה..מהארץ..מגיל 14 או משהו..אחת מהתמונות היותר טובות שלי..אני לא פוטוגנית ..אממ אני מקווה שיראו משהו לול
ג גליייייייייי New member 13/8/05 #8 לדעתי יהיה הרבה יותר טוב ש.... נעשה שרשור תמונות מיוחדות של קולדפליי.... מה שעדי חשבה... זאת דעתי!!
L lol lypop New member 15/8/05 #14 יא איזה מביך זה נו מה אני <וכריס מרטין> היחידה ששמתי תמונה? מישהו? פליז?
M MarishA M New member 16/8/05 #15 אני אשים.. אבל יש תמונה בתמונת תצוגה שלי ככה שזה לא מעניין.. אבל בשביל שלא יהיה לך לא נעים חח
י ילדה קטנה ואיש מפח New member 17/8/05 #19 או אני וחברה הכי טובה שלי בתמונה הזויה לחלוטין אני בצד ימין