../images/Emo80.gif+../images/Emo19.gifשאלה
אני צמחונית ואתמול קיבלתי המלצה מאדם צמחוני לאכול באופן קבוע שקדים ששמים בתוך מים על מלח גס במקרר ולמחר לאכול, וגם אגוזים. ובכלל קטניות למינהם.. אני מודעת לכך שזה בריא אך רציתי לשאול האם השקדים/אגוזים עוברים תהליך שונה כאשר הם במים? ובמה תורם המלח? האם בדרך זאת הויטנים נספגים טוב יותר? אציין שהאיש כבר צמחוני 25שנה וטוען שזה מקור הB12 ואין לו חוסרים כך שזה אכן מומלץ.. אך רציתי לשאול אם מישהו/י כאן יודע/ת על יעילות שונה עם מים/בלי מים/מים עם מלח/מים בלי מלח וכו'..(מה ששאלתי קודם..) תודה מראש לעוזרים/ות..
אני צמחונית ואתמול קיבלתי המלצה מאדם צמחוני לאכול באופן קבוע שקדים ששמים בתוך מים על מלח גס במקרר ולמחר לאכול, וגם אגוזים. ובכלל קטניות למינהם.. אני מודעת לכך שזה בריא אך רציתי לשאול האם השקדים/אגוזים עוברים תהליך שונה כאשר הם במים? ובמה תורם המלח? האם בדרך זאת הויטנים נספגים טוב יותר? אציין שהאיש כבר צמחוני 25שנה וטוען שזה מקור הB12 ואין לו חוסרים כך שזה אכן מומלץ.. אך רציתי לשאול אם מישהו/י כאן יודע/ת על יעילות שונה עם מים/בלי מים/מים עם מלח/מים בלי מלח וכו'..(מה ששאלתי קודם..) תודה מראש לעוזרים/ות..
