התפקדות חודש מרץ

../images/Emo80.gif../images/Emo195.gifהתפקדות חודש מרץ../images/Emo195.gif

איזה מהר נגמר פברואר...
נקווה שהחודש החדש יבוא עלינו לטובה,רק עם בשורות טובות
אז קדימה,להתפקד
שם:
תאריך לידה:
איפה אני מתגורר:
להקה אהובה:
מסר לאומה:
מסנג'ר:
אייסי:

mafakit

New member
מתפקדת../images/Emo152.gif|אלפקה|../images/Emo218.gif

שם:גרור תאריך לידה:17.01 גיל:15 זה אומר שאני בכיתה:ט איפה אני מתגורר:בבית Oם להקה אהובה:סימפל פלאן D: מסר לאומה:עוד יומיים תעודות ;; מסנג'ר:[email protected] אייסי:התחלתי להתחבר אליו שוב D: לאזוכרת תמספר בע"פ ><'

../images/Emo80.gifמתפקדת../images/Emo195.gif

שם: אלמוג תאריך לידה: 20/5 גיל: עוד חודשיים 18 זה אומר שאני בכיתה: י"ב איפה אני מתגורר: איפשהו בארץ להקה אהובה: אוונסנס סינרגיה ועוד מסר לאומה: כל אחד שיוצא ל-TLV ל DOME היום חושב שהוא סטייליסט? מסנג'ר: [email protected] אייסי:232773627

carmitz2

New member
פאק, את ממש מזכירה אותי...

בתמונה הזו שלך... וגם אני עוד חודשיים בת 18 (ב6 למאי). הזוי.

well...

שם: תום תאריך לידה: 19.3.90 (דגים שליטה!) גיל: עוד שבועיים ויום בת 18!!! זה אומר שאני בכיתה: י"ב איפה אני מתגוררת: במושב מושלם ליד קריית גת
להקה אהובה: אממ.. אממ.. האמת שאני יותר בקטע של שירים בודדים.. אבל אם כבר, מוניקה סקס! מסר לאומה: כשהעולם מפנה לך את גבך, תפנה אתה את גבך לעולם
מסנג'ר: [email protected] אייסי: דבר מחורבן ולא נחוץ, אבל ניחא 284989193

לא הגבתי פה מליי מליי זמן

סורי שלא הגבתי אני במשבר למי שבא יכול לתת לי חיבוק....
שם: אייזי\ אנסטסיה
תאריך לידה:14.4.93
כיתה:ט'
איפה אני מתגוררת: חור קטן בערבה
להקה אהובה: מקפליי ממליצה בחום!
מסר לאומה: תבהו באנשים יפם!
מסן: [email protected]
אייסי: 271444270
ציטוט מצחיק: חברה שלי אומר לידיד שלה. ערבה[שם הטיפשה]:"שחר! תסתכל ימינה!" ~הוא מסתכל ימינה~ ערבה:"לא! ימין השני!" ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ צריך לעשות סיכום שבועי! אני צריכה חיבוק!

../images/Emo80.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

אנחנו תמיד כאן בשבילך..

OverAndOver

New member
../images/Emo24.gif ../images/Emo183.gif

לא מכירה אותך ממש...אבל אני פה בשבילך אם את רוצה

תודה כפרות עליכן!

אבל המצב השתפר לאחר שגורם העצב בא אליי בבוקר חיבק אותי וצעק:"זה לא אשמתי" במשך כל הההפסקה המצב השתפר.. XDD

../images/Emo80.gifטוב שמעי..!

את לא יכולה לזרוק פה משהו לסדר את זה וללכת.. נוו ספרי לנו מה קרה אנחנו במתח..

טוב..

אממ יש איזה מישו שהוא ממש יפה והוא מכיתה י"א ו..ו...[רגע שכחתי] ויש לי חברה שקוראים לה ערבה טיפשה שהוא מדריך שלה, ובפעולה הוא החזיק לה את הראש ואמר שהוא בוטח רק לה, עכשיו, ישר רצו לי תמונות בראש הוא עמד לנשק אותה וכו' וכו. [אה כן יש לי קראש מטורף עליו, אני בוהה בו כל הפסקהXDD] והייתי בדאון נפשי זהו. מרגש? לא!

../images/Emo80.gifלא מרגש מלבלב.. XD

אווהוו אאאאההההבה פתאום היא מתפרצת ומה היא רוצה?.. XD חח עזבי

kabookit

New member
אייייייייייף, שלח לי בלי שרשמתי אפילו ):

שיהייה, שם: לינוי תאריך לידה: 6.1.93 גיל: 15 |נראלי, או שאני הכי קטנה פה?| זה אומר שאני בכיתה: ט' איפה אני מתגורר: חור ברמת גן להקה אהובה: אין . |עברי שליטטה
| מסר לאומה: תסתכלו אחורה, אולי יש עוד אנשים בחוץ. מסנג'ר: [email protected] אייסי: 283140027

OverAndOver

New member
היתפקדות ../images/Emo195.gif ../images/Emo183.gif

שם: מיכאל תאריך לידה: 1.4.1994 חה! לי יש את התאריך הכי שרוט
גיל:14 עוד 25ימים זה אומר שאני בכיתה:ח' איפה אני מתגורר:תל אביב להקה אהובה:סימפל פלאן מסר לאומה:טה טה טה טם! מסנג'ר:[email protected] אייסי:אין

../images/Emo121.gif

שם: תמר תאריך לידה: 29.5 גיל: 13 ו9 חודשים בערך.. זה אומר שאני בכיתה: ח' איפה אני מתגורר: ת"א להקה אהובה: יש הרבה מסר לאומה: אמ... מסנג'ר: [email protected] אייסי: 278746607

talitali102

New member
מתפקדת!

-שם: טל - כשביעי לשמיני -חמש XD זהאומרשאניבכיתהאיפהאני מתגורר ? 394471879 - להקה אהובה: מסר לאומה: COME TO THE DARK SIDE - WE HAVE COOKIES ! - מסנג'ר: הוא מת >< אייסי: 394

למעלה