חברים יקרים

../images/Emo80.gif../images/Emo24.gifחברים יקרים../images/Emo140.gif

שלום לכולם..
טוב אז ככה רציתי להגיד לכם שאני יוצאת מחר לטיול שנתי ל-3 ימים אני יחזור ביום רביעי בערב.. זה טיול שנתי אחרון שלי י"ב אז אני חייבת לצאת, אני לא יכולה להפסיד דבר כזה, אז אני נעצלת לעזוב אותכם לכמה ימים, אני אתגעגע אלייכם מאוד..
עידן יחזור ביום רביעי מתי שאני חוזרת ניראה לי.. אז 3 ימים תיהיו לבד.. תיהיו ילדים טובים ותפעילו את הפורום כמו שאתם יודעים בלי בלאגן הודעות חדשות.. =] אז זהוו אני צריכה ללכת להיתארגן אני עוד אכנס לכאן במשך היום.. אז בנתיים ביי לכולם

כפרעליך!

תהני! אופפ כל התיכון חוץ מי' גם נוסעים השבוע לטיול שנתי! מה זה? תהני! אל תשכחי להציק לאנשים!!!!

mafakit

New member
יוו תהני D: |אלפקה|../images/Emo218.gif

עד כמה שאפשר להנות בטיול שנתי ><'
סתם אבל תהני בכל זאת <:

../images/Emo80.gifחזרתי..D:

כן כן הייתי אמורה לחזור היום בערב, אבל כבר חזרתי אתמול בסביבות 4.. רציתי להיכנס כבר אתמול אבל לא היה לי כוחות להיכנס.. נכנסתי למיטה לא יכלתי לזוז.. אמ למה חזרתי אתמול? מאוד פשוט היה לנו שלשום טיול ממש ממש קשה ונפלתי כאילו כולם נפלו.. ובלילה ישנו כמו כלבים (ולכלב שלי יש תנאים יותר טובים) על אבנים מול הכנרת היה ממש ממש קר.. הייתי עם חרמונית (למי שיודע מה זה) ושמיכת צמר! ועדיין היה ממש ממש קר, והיה משעמם אז היה צריך לעשות קצת אקשן אז התחילו לזרוק נפצים והתחילו לשתות אלכוהול.. בלה בלה בלה כמו תמיד.. תאמת טוב שעשו את זה כי ככה החזירו אוטובוס הביתה אז יכלתי לחזור.. כימעט חצי שכבה חזרה הביתה.. זה לא היה טיול שנתי ובנוסף לזה לא היה איפה להיתקלח המקלחת שהיתה שם הייתה מגעילה עם מים קרים חח אז אני וחברה שלי קפצנו מעל השערים של הלונה גל.. כי ישנו בחוף גולן זה היה ליד.. והיתקלחנו במקלחות שלהם חח זה היה ממש כייף היה מים חמים ומקלחת לבד..XD טוב בקיצור מזל שזה טיול אחרון אני לא בנויה לדברים האלה.. =] ואני שמחה ממש ממש לחזור..

למעלה