אלבום רימקסים חדש
DD:

../images/Emo80.gif../images/Emo41.gifאלבום רימקסים חדש../images/Emo41.gifDD:

למי שלא יודע..ג"ש החליטו להוציא אלבום רימקסיםP: וממה שכתוב במייספיס הוא יוצא עוד 32 ימים:] והנה הרשימת שירים שתהיה באלבום: 1. Los Angeles World Wide (remixed by JNRSNCHZ) 2. Anxiety 3. Broken Hearts Parade (feat. Tabby Bonney remixed by Marshall Arts) 4. Fight Song (feat. Game remixed by Jay E ) produced by John Feldmann 5. Hands off my girl (feat.Bubba Sparxx, Jung Tru & Dead Execs) 6. I just wanna live (remixed by Teddy Reilly) 7. The Anthem (feat. Hollywood Holt remixed by Million Mano) 8. All Black (feat. Mat Devine of Kill Hannah remixed by The White Tie Affair) 9. Little Things (remixed by Fallout Boy) 10. Dancefloor Anthem (remixed by Metro Station) 11. Predictable (feat. Rahzii Hi-Powa remixed by STRESS) 12. Girls & Boys (remixed by Ed Banger Allstars) 13. Young & Hopeless (remixed by Joe Hahn of Linkin Park) 14. Hold On (remixed by The Academy Is) 15. Where Would We Be Now (remixed by Troublemaker) 16. Victims of love (remixed by PBX) 17. Broken hearts Parade (feat. Prophit remixed by Vanderbilt) 18. Misery (remixed by Steve Aoki) 19. War (Produced by John Feldmann) 20. The River (remixed by Apoptygma Berzerk) ולא יודעת מה איתכם..אני לא אוהבת רימקסים..ורוב הרימקסים נשמעים לי מצחיקיםXDDDD כמו LA וורלד ווידXDDDD ואיך לעזזל הולד און יכול להיות רימקס?! אבל טוב נחכה ונראה..אולי בכל זאת יצא טוב:]

../images/Emo80.gifאם נתפלל הרבה

אז כןD: ואם לא..תמיד אפשר להזמין דרך אמאזון או משו.. ואני לא בטוחה שאני אקנה אותו... כאילו חלק מהשירים בסדר..אבל אני לא אוהבת רימקסים:]..אני מעדיפה את השירים בגרסא המקורית..זה מוזר לי לשמוע אותם ככהXD

../images/Emo80.gifאני לא בטוחה../images/Emo12.gif

אבל אני עכשיו שומעת אותו במייספיס שלהם
דיי זה כל כך מוזרר

EleVaTioN

New member
מה מוזר בזה כל כך?../images/Emo129.gif

את יכולה לתת את הקישור למייספייס שלהם?

../images/Emo80.gifנתתי קישור

איפה שההודעה עם ה
..:] וזה כזה מוזר לשמוע את הרימקסים..כאילו מוזר לשמוע שזה הם... לא יודעת איך להסביר..XD תשמעי תביני..

EleVaTioN

New member
יו לא שמתי לב ../images/Emo122.gif../images/Emo129.gif

אני מרגישה קצת נעל, הם עשו רמיקס אחד לכל השירים שלהם?! או שזה סתם דוגמית למה שיש בדיסק?
ואיי ממש מוזר לשמוע את זה, יש כמה שהם ממש נחמדים ויש כמה שהם ממש מזעזעים.... נחמד לשמוע את השירים בקצב מסיבות כזה אבל אני ממש מעדיפה אותם כמו שהם היו שהם ניגנו פאנק-רוק (כשהיו להם מתופפים מזדמנים כשלבנג'י היה שיער ורוד, כשלג'ואל היו רק 3 קעקועים, כשבילי ולינדזי היו רק חברים וכשפול...היה רק בלונדיני
)

../images/Emo80.gifחחח

אממ המלאדי זה דוגמא כזאת.. הם לקחו כאילו קטעים מכל שיר וזה..:] ויו אני גם מתגעגעת לתקופה הזאת
כאילו עוד לא הכרתי אותם אזXD..אבל הם היו כאלה חמודים:] הלוואי שהייתי יודעת שהם קיימים עוד מלפני כמה שנים.. אבל בפנים הם עדיין אותם גוד שארלוט שהיו תמידP:

../images/Emo80.gifחח כן:]

הקטע שאז הם היו יותר צעירים..ועכשיו הם התחילו להתבגר וזה.. וזה לא דבר רע..כאילו זה קורה לכל אחד:] וחוץ מזה שהם יוצאים עם פקאצות מפגרות ומתחילים לעשות רימקסים:S הם עדיין גוד שארלוט..ואי אפשר להפסיק לאהוב אותם

Fuck A dog XD

New member
../images/Emo90.gif מאאאאאגגגגגגגגנייייב!!!!1 ../images/Emo2.gif

מתהמתהמתה על רמיקסים
הו זה הולך להיות מגניבDD:

למעלה