פרק 12

Fozzie

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo41.gifפרק 12../images/Emo41.gif

כל מה שקשור לפרק 12 נא לשרשר לפה. צפיה נעימה

יוו אמאאללהה../images/Emo108.gif

פתאום הרגשתי את כל ההרגשות של ההרוגים במלחמה, הכל פתאום התערבב . כל ההרגשות והכל זה היה מפחיד ופרק ממש מרגש.. האחים ברבש שיחקו אותה בענק!!! ולא היה את נדבי

אושRתי

New member
../images/Emo95.gif../images/Emo195.gif

הקטע עם בנדה ואישתו של פיסטוק היה חזק! גם הקטע שאישתו של פיסטוק הלכה לראות את הילדה..

בתור יוצא צנחנים...למה יוצא?

עדיין משרת בצנחנים, הייתי בחומת מגן, בשטחים, בלבנון. מי שעשה את הסדרה הזאת לא מבין מה זאת פלוגה חיילים... כל כך הרבה שטויות... כל כך הרבה זיופים... פשוט נגעל מחדש בכל פעם שאני רואה את גיבובי השטויות של בימאים שלא ירו אף כדור בחיים שלהם.. חבל שככה מראים חיילי מילואים בצנחנים...פחחחח אבל ככה נראית המדינה שלנו..רק רייטינג...ולא משנה מה עושים על הדרך...

Ben Dor

New member
צנחניק שלום =]

אתה שוכח דבר אחד... זאת סידרה...נכון שהנושא שלה נוגע בכולנו אבל לא באמת אמורים להראות מה הולך בשטחים במפגעים וכל זה... בשביל זה לא צריך לעשות סדרה....וכה הרייטינג זה מה שחשוב בתעשיית הטלוויזיה... לא לשכוח שזאת סדרה! רק סדרה!

Fozzie

New member
../images/Emo80.gifדעתי בנושא...

חשבתי הרבה על מה שאמרת. העניין הוא שמציאות יש לנו כל הזמן. אני רק צריכה לפתוח ערוץ 2 / 10 / 1 בזמן חדשות ולראות מה קורה שם. אני רק צריכה להרים טלפון לידיד טוב ולדעת מה קורה שם. אבל אנחנו לא צריכים לראות את המצאיות, או ליתר דיוק, אנחנו לא כ"כ רוצים לראות את המציאות הזאת גם בסדרת טלויזיה שנועדה (בסופו של דבר) להעביר לנו את הזמן. אחרת זאת הייתה עוד תכנית דוקומנטרית או תכנית המנסה לשחזר את המציאות. וכמו שאמרת - זה נכון. זה אכן עניין של רייטינג. אבל הם עושים זאת בצורה טובה. הרעיון בטלויזיה מסוג זה הוא לתת לצופה את מה שהוא רוצה, מה שהמודע ובעיקר - התת מודע רוצה לראות. והתת מודע רוצה לראות עולם פשוט יותר ומשהו שקל להזדהות.. אז קצת מקצינים דברים (ואולי אפילו הרבה) ומורידים דברים אחרים. אבל בסופו של דבר - לדעתי מדובר בסדרה ישראלית טובה עם רמה גבוהה יחסית לשאר ה"וואיט טראש" שמייצרים פה (לא נכפיש כרגע סדרות אחרות). הרי אתם לא באמת חושבים שמה שאנחנו רואים ב-ER (או בכל סדרת רפואה אחרת) זה ב-א-מ-ת מה שקורה שם לא??

hck

New member
דווקא אהבתי את העונה הקודמת

וגם הפרק הראשון של העונה הנוכחית היה מאוד מעניין. ואז היה לי צו 8, עברתי תקופה לא קלה בלבנון - ומאז אני פשוט לא יכול להסתכל בסדרה! ממש לא ראיתי אפילו קטע אחד! כנראה כשמנסים לשחזר מציאות קשה ועגומה למי שבדיוק חווה אותה - זה לא ממש הולך להם.

Fozzie

New member
../images/Emo80.gifכרגיל...

אני בוכה ברגעי אמא-של-בוריס. למרות שהתמונה שלו שוכב בארון עם הויולה דיי חזקה....

Ben Dor

New member
אוףףףףףף

נרדמתי באמצע... גאדד אני צכה לישון יותר! מה היה אחרי שהעיפו תשוטרים מהבית של בוריס!?

מבקש עזרה...

לא ראיתי את הפרק... בבקשה, מישהו יכול לרשום לי תקציר די רחב על הפרק (או אולי יותר טוב, קישור שבו אני יכול לראות את הפרק)? ו-Fozzie, אני מבין שבשבוע שעבר לא ראית את פרק 11, אפשר לדעת איך ראית אותו? ועוד דבר אחרון, בפרק של אתמול השתתף ילד צעיר (בן 10 בערך)? השם שלו הוא גיא קרסנר ואני די בטוח שהוא היה צריך להופיע בפרק... תודה מראש!

shiratel

New member
הקטע עם בוריס היה חזק...

כ"כ מצמרר. פרק חזק... ואוףףףף כנראה שתמיד אני אפספס רבע שעה ראשונה של מילואים בגלל הרכבת... אז אני אף פעם לא אדע מה באמת קורה... טוב אני אצטרך להנות מהמשחק שם כנראה P: נו טוב

למעלה