2X01-Erica Noughton

kampana

New member
אני בשוק טוטאלי - למה לא פירסמו?

אני בשוק, הלם, לא מאמינה. רשת לא טרחו לפרסם שמתחילה העונה השנייה. כל שניה וחצי פרומו לתכניות המפגרות שלהם ולא פעם אחת לניפ טאק. בושה.

מאור801

New member
שאלה

למה התינוק של ג'וליאן כושי??? כנראה פיספסתי כמה פרקים...

קטרפי

New member
מה עם שירשור על הפרק../images/Emo35.gif../images/Emo110.gif

מה ניסגר איתכם.... אין לי הרבה מה להגיד אבל ממכם ציפיתי ליותר
אזככה, ג`וליה הייתה הרבה יותר יפה מהעונה הקודמת. ואימא שלה, עם כול הכבוד לזה שאומרים שהיא הזדקנה יפה וכול זה, מכוערת. הצלקת של האישה הייתה ממש מגעילה. אבל ממש מגעילה. ברמה של קארה מהעונה הקודמת. ולא הבנתי אם בסוף היא ירתה בצ`אד או היתאבדה. (זה אמור להיות ככה¿) ולמה לעזאזל הביאו לה להיכנס לבית חולים עם אקדח
ועם כול הכבוד לצנזורה ב
, מי לעזאזל מסתירה את החזה שלה ככה כשהיא מז****ת¿

coralulu

New member
איפה השירשור?!

בכל אופן, כשראיתי שיש "ניפ\טאק" התחרפנתי מרוב שמחה
לא ראו הרבה את מייקל ג'קסון בפרק זה (הבן של שון...). היה שקוף שהגוף של אימא של ג'וליה לא באמת שלה כשהיא הורידה את החלוק... ועכשיו לשאלה שלי, שהיא די חשובה, טוב, נו, לא עד כדי כך, אבל מילא: בסצנת הניתוח של אימא של ג'וליה (מה שמה? ודרך אגב, סוף סוף ראיתי איך מנתחים פרצוף! התלהבתי מ א ו ד מהסצנה הזאת) אז הם שמו שיר (לנתח עם שירים! חע! רעיון מקורי...) מה שמו? מי המבצע? אני ואימא שלי מחפשות את השיר הזה בנרות!!!

KOOKI10

New member
שלום לכולם!

סוף סוף החלה העונה החדשה -- בלי שהודיעו מראש, כמובן!! מישהו יכול לכתוב לי מה קרה בסוף?? פשוט נרדמתי ב-10 דקות האחרונות. תודה לעונה/ים.

b u s t e d

New member
אל דאגה.../images/Emo109.gif

העונה ה-2 עדיין לא התחילה. היום היה\יהיה\יש (?) את הפרק האחרון של העונה ה-1, כשרק בשבוע הבא יתחילו שידורי העונה ה-2.

coralulu

New member
ניסיתי שם

הם הביאו לי את השיר מהסצנה של הניתוח של המעוותת, והנעימה הזאת היא ללא מילים ככה שאני לא יכולה לחפש אותה...

arielbbb

New member
../images/Emo33.gifאם תעשו סקר מי הדמות שהכי

מעצבת אותך 2. אני בטוח שכולנו נרחם על ג'וליה ונעבור לתקוף את ג'ינה המטורפת.

דייב דנ

New member
צנזורה

אני לא יודע אם לא שמתם לב, אבל מעולם לא ראינו חזה נשי בניפ/טאק. מוזר במיוחד לאור העיסוק האינטנסיבי בסקס. ניפ/טאק

קטרפי

New member
בכלליות אין לי בעייה עם זה ../images/Emo110.gif

זה סידרה בטלוויזה, לא סרט פורנו. אבל הפעם זה היה ממש מטומטם איך שהיא הסתירה את זה.

דייב דנ

New member
פורנו לא פורנו

זאת סדרה שעוסקת בניתוחים פלסטים ואפילו בניתוחי חזה, איך זה שאין לנו אפילו ציץ אחד לרפואה. בסדרות אחרות שלא עוסקות בנושא חושפים מה שצריך ולא עושים כזה עניין מל הסתיר.

Kill Bernard

New member
הם בטח חשבו פה שזה יהיה כבר

יותר מידי. גם כריסטיאן מזיין כל דבר במשך חצי מהתוכנית, גם הבפנוכו של כל הניתוחים, הם רוצים להשאיר לעצמם קהל יעד כלשהו שיראה את הסדרה (לא כולל אנשים חרמנים שאגו לא מספיק להם
). אז היי, אם לא יראו כלום כולם יכולים לראות, נכון?
אולי אם באמת יסרבו להראות איך חזה של אישה נראה, לא משנה אם בזמן ניתוח או לא, כשילדים קטנים יראו את הסקס - בלי תיאור מראי-פורנוגרפי מפורט - תמימותם בנוגע לאיך באים ילדים לעולם תישאר. זה הגיוני.

קטרפי

New member
חחחח יה רייט ../images/Emo110.gif

בסידרה כזאת כול מה שחשוב להם זה התמימות של הילדים

שiס

New member
לקטרפי: היא לא ירתה בו אבל הוא ירה-

בה, רק קצת לא מדוייק, הוא פוצץ לה חצי פרצוף..

קטרפי

New member
התכוונתי בסוף ../images/Emo110.gif

שהיא מוציאה את האקדח ואז רואים את ליז ושומעים ירייה

57varieties

New member
היא הרגה את צ'אד

עליו היא הכוונה את האקדח בפרקים הבאים יזכירו את המקרה. האישה תגיש תביעה נגד הרופאים על כך שהמורפייום גרם לה לעשות את אשר עשתה. אבל זה ממש לא יהיה סיפור מרכזי ידברו על זה פעם אחת וגם זה בין השורות.

Gizmo16

New member
../images/Emo58.gif מעליי!!!!!!!!!!!!!../images/Emo28.gif

אבל למה אתה מגלה מה יקרה בפרקים הבאים
יש כאלה שעוד במתח

למעלה