פעילות בחיפה

Weird Eyal 21

New member
../images/Emo81.gif פעילות בחיפה../images/Emo81.gif

אנשים מאזור חיפה והצפון שמעוניינים לפעול במסגרת אנונימוס בחיפה, מתארגנת קבוצת פעילים (נגד ניסויים+בעד צימחונות טיבעונות) פגישה ראשונה בכדי להכיר ולארגן פעילות עתידית תתקיים ביום חמישי 18.4.2002 בחיפה בבית קפה "גרג" במרכז הכרמל (דרך הים) בשולחנות בחוץ, בשעה 19:00. כל מי שמעוניין לפעול, ברצינות ובקביעות, מוזמן להגיע. לפרטים ניתן לפנות אלי במסר אישי או באיי סי מס´135248447 בואו בהוניכם !! בעליי החיים זקוקים לנו נ.ב. לרציניים שמעוניינים לפעול כל שבוע! אוהב אייל

K A R I N

New member
אנשים תתעוררו זה חשוב!!!!

איפה המוטיבציה לעזור לאלו שזקוקים לנו??? לא מספיק לשבת בחיבוק ידיים ולומר " לי איכפת", תעשו משהו... בואו בהמוניכם

Weird Eyal 21

New member
עזבי קארין לא יעזור

אני רואה גם כאן וגם בצימחונות וטיבעונות שלאנשים בכלל לא אכפת זה טוב להיות בעד זכויות בעליי חיים אבל רק לדבר זה לא עוזר לאף אחד תשלחו מיליון מיילים לחבריי כנסת על כל מניי דבר אבל זה לא יעזור לכם ההשפעה האמיתית זה ברחוב על האיש הקטן הציבור סתם לשבת מול המחשב ולהתעצבן על דברים שקורים לבעליי החיים במדינה זה לא נותן שום דבר

אדווה ג

New member
לא נכון.

הרבה אנשים כן עושים משהו חוץ מלשבת ליד המחשב. לי למשל, הכי נוח ללכת להפגנות של אנונימוס בתל אביב, כי אני גרה במרכז, וחיפה מאוד רחוקה ואין סיכוי שאני אוכל להגיע.

Weird Eyal 21

New member
את שמה לב

שאת היחידה שמגיבה כאן אני וקארין מרימים את העסק הזה שאנטי כאן תמיד אמרה לי לא לקטר אלא לפעול אז הנה ומה? אף אחד לא מגיב ולא שם ז** לא משנה כניראה ציפיתי ליותר מדיי

m_shy

New member
פעילות בחיפה בימי רביעי

אהלן חבר´ה! הטכניון בחיפה נתן אישור (כבר לפני סמסטר) להקים דוכני הסברה של אנונימוס והאגודה נגד ניסויים בבעלי חיים בשטח הקמפוס. אמנם איני חיפאי, אך בהיותי סטודנט שם, סיפחתי עצמאית את הטכניון לאיזור הפעילות שלי
בימים בעייתיים בטחונית אלה, הקמת דוכן בשטח הקמפוס עדיפה בהרבה על הקמת דוכן כאן באיזור מגוריי... בכל מקרה, מדובר על ימי רביעי (עבורם ניתן האישור), בין השעות 10:00 בבוקר (או טיפל´ה לפני כן) ו14:00 בצהריים. דוקא הטכניון הוא לדעתי מקום שחשוב במיוחד להעלות בו את המודעות לנושא זכויות בעלי חיים בכלל, וניסויים בבעלי חיים בפרט. יש לי דוכן יש לי מצגת יש לי מצב רוח אבל אני לא יכול טכנית לעשות דוכן לבד. יאללה חבר´ה לכבוש את הטכניון! מי איתי?
(ושמישהו ינסה לעצור אותי...)
שי משולם

m_shy

New member
ועוד משהו חשוב מאוד ששכחתי!../images/Emo41.gif

יום רביעי ה-1.5 הוכרז כ"יום ירוק בטכניון". חשוב במיוחד ביום זה שנגיע ונהיה שם, עם דוכן! המעוניינים לעזור ביום זה, או בכל יום רביעי אחר, אנא פנו אלי בדואר האלקטרוני שלי: [email protected] שי משולם

m_shy

New member
כאן נמחקה הודעה

משום שלא עמדה בתקנון הפורומים

Weird Eyal 21

New member
וותר שי

מכאן לא תמצא פעילים אם לא היה לי מה לעשות הייתי בא אבל לצערי יש לי מה לעשות אני וקארין ביום חמישי נרים את העסק לשמחתי חברים שלי שהם צימחוניים וטיבעוניים אירגנו עוד כמה אנשים שיבואו התאכזבתי לראות את השקט בפורום.... אני בטוח שלא רק אני ,קארין ,ואתה(בלימודים) מחיפה בטוח יש כאן עוד לפחות בפורומים אחרים שפירסמתי הייתה יותר התלהבות...

Coma White1

New member
תשמע...

אני משערת שאותם אנשים שלא ענו לא חיפאים. אני לא גרה בחיפה, ואין לי גם סיכוי להגיע לשם בכזו קלות.. מצטערת.

shanty.G

New member
בלי ויתורים../images/Emo166.gifועוד על העצרת בת"א

לאט לאט, גם רומא לא נבנתה ביום אחד... חוסר ההיענות ע"ג הפורום לא מעיד בהכרח על אי המשך פעילות עם משתתפים חדשים. אל תשכחו שהרבה אנשים קוראים ולא כותבים בפורום.
כל הכבוד על הפעילות ועל היוזמה, דווקא שלושה פעילים שיזמו פעילות כתבו פה מעלי, וכל שנדרש הוא תיאום, איחוד כוחות (מדי פעם, עד כמה שניתן למרות המרחק היחסי) וחתירה לשיתוף פעולה בעתיד. מי שעדיין לא הצטרף- נפתחה קבוצת פעילים באזור בניימינה והסביבה, המעוניינים יכולים לכתוב לשי משולם, שצירף את הכתובת פה למעלה בשירשור. הפעילות בטכניון חשובה מאוד, בפרט ב"יום הירוק", שבו יהיו אגודות ירוקות נוספות, ויתקיים מעין הפנינג קטן. הרבה הצלחה לפעילים הצפוניים שלנו מקווה לראותם גם אתכם בעצרת ביום ראשון בת"א!!! אפרופו, בפורום זכויות בע"ח בוואלה הועלתה הצעה לקבוע נקודת מפגש של חברי הפורום; מה דעתכם להיפגש גם אנחנו יחד עם החבר´ה מוואלה, שגם כך חלקינו נמנים על שני ה"כוחות"? אפשר כבר לומר להתראות במקום להשתמע

אדווה ג

New member
עצרת בת"א- פרטים בבקשה...

הייתי רוצה לדעת פרטים על העצרת בת"א, שכנראה אבוא אליה.

אדווה ג

New member
קראתי את ההודעה למטה

רוב הסיכויים שאני אבוא לעצרת, ואני מקווה שיבואו עוד הרבה אנשים. למען כל אלו שקולם לא נשמע...

m_shy

New member
לגבי קבוצת הפעילים המקומית

על מנת לאפשר עדכון וקשר שוטף בין פעילים, הוקמה קבוצת דיוור ביאהו. האמינו או לא, אך כבר מנויים עליה למעלה משלושים איש!
ע"מ להצטרף, יש לשלוח הודעת דואר ריקה ל [email protected] ולפעול לפי ההנחיות שיגיעו בדואר חוזר על מנת להשלים את תהליך ההרשמה. קבוצת הדיוור נועדה לאפשר דיווחים שוטפים, לחביריה, כמו גם לאפשר התארגנות בין החברים: מי שיש לו רעיון לפעילות זו או אחרת וזקוק לעזרה כלשהי יכול פשוט לשלוח הודעה לקבוצה, ומי שיכול מתגייס לעזרתו. בואו בהמוניכם!
שי משולם

mogli8

New member
מפגש החברים מ"וואלה" בעצרת

חברי פורום זכויות בעלי-חיים בוואלה נפגשים בעצרת ליד השלט המצ"ב. נשמח אם גם חברי הפורום בתפוז יצטרפו אלינו.

rasta27

New member
אני אישית לא מבין מה אתה רוצה

אתה יותר פעיל מאנשים אחרים? באיזו צורה? ולמה אתה חושב שיש לך זכות להגיד לאחרים שלא אכפת להם? אתה יודע מה סדר היום של אנשים? אולי יש פה סטודנטים? חיילים? אנשים שעובדים קשה ואין להם זמן? אני עובד בין 9-12 שעות ביום. זה לא משאיר לי זמן לפעילות. כשיש לי זמן אני בא וכשאין, אז מוצאים את הזמן לפחות להיכנס לאינטרנט ולהתעדכן על נושאים, אם יש משהו שאפשר להביא אז מביאים. כל אחד עושה מה שהוא יכול.

למעלה