אטרקציות במעונות?

../images/Emo82.gifאטרקציות במעונות?../images/Emo82.gif

בשעה טובה ומוצלחת התקבלתי למעונות, ביום ראשון הקרוב נכנסת לחדרי הצנוע והמשותף בפדרמן. אז ככה: מה יש לעשות במעונות בזמן הפנוי חוץ ממחשבים, סופר ומועדון? מה יש בכלל במועדון? מתי הוא פתוח? יש איפה לשחק כדורגל? (דשא, מגרש או משהו...?) אשמח לקבל כמה שיותר הצעות :) בתודה, האיגואנה המצויה

amitk80

New member
יש סלסה בימי רביעי

יש חוגים שונים המתקיימים באוניברסיטה. בימי רביעי קבוע יש חוג לסלסה שזה ממש אחלה. יש חדר כושר שפתוח נראה לי עד השעה 22 בלילה. האמת שלא מצאתי מקום שאפשר לשחק כדורגל באוניברסיטה אבל אם תמצאי תגידי לי. אני מזמן כבר רוצה ללכת לשחק כדורגל או כדורסל עם אנשים. שבת שלום, עמית

:) שאלות לעמית

קודם כל: אתה מתכוון לחדר הכושר שנמצא ליד הפינג פונג? צריך לעשות מנוי לא? כמה עולה מנוי? ודבר שני.. יש אפשרות לשחק כדורגל מחוץ לאולם ספורט לא? האמת היא שלא ממש שמתי לב איזה מגרש זה... ועוד אופציה: אם אני אשחק כדורגל איפה שהדשא מתחת לקפה דשא (נו... בטח הבנת... ליד אגודת הסטודנטים), זה אפשרי בכלל? או שמישהו יבוא להעיף אותי משם ומהר? בד"כ לפי מה שאני זוכרת אין הרבה אנשים שיושבים שם, ככה שלא יפריע לאף אחד.. השאלה היא האם מותר לשחק שם כדורגל D:

amitk80

New member
על החדר כושר

צריך לעשות מינוי בחדר כושר. מדובר בחדר כושר ליד הפינג פונג. זה ממש באיזור שם. מנוי שנתי עולה 480 שקל (כלומר 40 שקל לחודש). אני לא יודע מה איכות חדר הכושר כי בחיים לא הייתי שם. אין לי מושג אם אפשר לשחק כדורגל ליד קפה דשא למרות השטח הנרחב של הדשא. לדעתי אם נשחק מסירות לא יעיפו אותנו, אבל לגבי משחק עצמו אני בספק. יש מקומות מחוץ לאוניברסיטה שאפשר לשחק. ליד הבית שלי יש מגרש כדורגל מאספלט.

stkachov

New member
את שחקנית מקצועית?

אם תרצי לשחק כדורסל השבוע את מוזמנת...

amitk80

New member
עניתי לך על זה במסרים

יש מגרש כדורגל וכדורסל ביחד ליד המעונות.

stkachov

New member
האטרקציה המרכזית במעונות היא

תחנת האוטובוס הצמודה למעונות. זה יכול להביא אותך למקומות שונים בחיפה בהם יש מה לעשות. במעונות עצמם כמעט ואין מה לעשות. יש כאמור את הסלסה בימי רביעי, יש חוגים, יש חדר כושר... ויש אולם ספורט שלרוב פנוי בבקרים. השבוע הלכתי עם שותפים לדירה לשחק כדורסל והיה ממש טוב. אבל המבחר לא כל כך גדול. המועדון וחדרי המחשבים נפתחים רק בשעות אחר הצהריים המאוחרות, ונשארים פתוחים עד 1 בלילה. חדר המחשבים בפדרמן נפתח בשעות הבוקר(11 נדמה לי) אבל הוא מעפן וישן, כמו כל פדרמן

הייי לא להכפיש את פדרמן ../images/Emo9.gif

חוץ מזה שהמגירות ליד המיטה שלי לא נסגרות ביחד, המסילה שלהן דפוקה, השקע מעל המיטה שלי קצת רופף והמגירה מתחת לארון חורקת.... החדר שלי די בסדר
ויש גם אחלה נוף....מלא מלא עצים... יער שכזה... רק חבל שהארובות הענקיות הורסות קצת.. נו אלה שרואים מהאוניברסיטה, שנראות כמו אלה ממשפחת סימפסון... מזל שלפחות בלילה זה נראה יותר נחמד

amitk80

New member
חחח

וואי את צודקת. הם ממש דומים לזה של משפחת סימפסון - ספרינגפילד... סחתיין על המקוריות.

IdanXP

New member
דווקא הארובות האלה הן לא המסוכנות ->

או בשמן - "לבניות", הן ממש לא הבעיה והן לא מזהמות את האוויר. העשן שנפלט מהם כביכול זה אדי מים ולא עשן כתוצאה משריפה של דלקים. הן גם מוארות מאוד יפה, אז זה בכלל נחמד. אם משהו צריך להטריד זה דווקא כל הארובות הקטנות יותר שמסביב ללבניות, שהן מזהמות את האוויר בצורה מטורפת ומצטלמות הרבה פחות יפה.

למעלה