ארוח עוד מתמודד שעוזב את הוילה

../images/Emo82.gifארוח עוד מתמודד שעוזב את הוילה

כל ערב בפרוייקט Y, מיום ראשון עד יום חמישי, אתם עוקבים אחר המתרחש בין כתלי הוילה בה חיים המתמודדים על תפקיד מנחה בערוץ YTV. אתם בחרתם מי יעזוב השבוע את הוילה והמתמודד הזה יגיע להתארח בצ'אט המצלמות של תפוז אנשים באתר פרוייקט Y, בשעה 23:30. אפשר לשרשר שאלות בפורום מיד בתום התוכנית המשודרת הערב בשעה 22:00 בערוץ YTV.

FreakOfNature

New member
נ"ש: ../images/Emo32.gif

תודה לאל סופסוף סיימתי עם המבחן שלי בספרות (בעעעע...). היה אתמול והלך לי טוב. אתמול גם היה לי מבחן של קפיצה לרוחק מהמקום. התוצאה שלי עוברת (ואני לא אפרט כמה היא). לפני 3 ימים היה לי מבחן של כפיפות בטן (ועשיתי תוצאה יחסית טובה
למרות שאני לא מתאמן...
). ועכשיו השרירים שלי בירכיים, בבטן ובשכמות - תפוסים
היום ייגמרו חגיגות היומולדת שלי, לצערי. אני הולך לקניון וקונה את המתנה אחרונה (למעשה כמעט, אבל זו המתנה האחרונה שהיא לא כסף... אני עוד אקנה דברים בכסף של היומולדת...). סה"כ החגיגות נמשכו בערך חודש - החל מקניית המתנה הראשונה (מעיל) ועד היום. אני עכשיו מקשיב לWho's Gonna Stop The Rain... והוא כ"כ יפה. ביום ראשון אני מתחיל ללמוד ב-10:20
. והסיבה היא שכל המגמה שלי בפיסיקה ניגשת למועד ב', פרט לי ולעוד שניים, אז המורה אמר לי ולעוד שניים האלו שביום ראשון בבוקר אנחנו לא צריכים לבוא לשיעור (אני מתחיל שעתיים ו-40 דקות אחרי השעה הרגילה שלי|!). אני עכשיו צריך ללכת לבי"ס, ללמוד ספרות
, אזרחות
ותנך
. ואז הבייתה לאכול צהריים (אוכל עיראקי, כרגיל
), ואח"כ לקניון.

FreakOfNature

New member
ועוד משהו:

אתמול קניתי מכנסי ספורט ברנואר-מן. צבע שחור עם פס אדום. המכנס הולך חבל"Z עם המעיל שלי מpull&bear. ד"א, היום חידשתי ג'ינס שקניתי ליומולדת...
לא. אני לא צפונבון

צפונבון../images/Emo29.gif

תתחדש על הבגדים
אני שבוע הבא קונה דברים לצבא
ואין לי כוח לזה אני צריכה נעליים ושעון במיוחד. כל השאר אמא שלי תכין רשימה ותקנה בכל מקרה שיהיה סופ"ש נכים ושבת שלום

FreakOfNature

New member
צבא... יש לי עוד הרבה זמן בשביל זה

... ואם כבר הזכרת את זה פה, אז אני אאחל לך המון
:)

תודה תודה../images/Emo9.gif../images/Emo29.gif

אבל אני מקווה שזה לא ימנע ממך לאחל לי גם בהצלחה יום לפני

DIRRTY

New member
איזה קוף../images/Emo70.gif

גמלי היה היום מבחן בדילגיות ועוברתי 30X4
וקיבלתי היום את המבחן במדעים וקיבלתי 60
ונחשו מה
אני בין בעלי הציונים הגבוהים במדעים הרוב קיבלו בסביבות ה20 -25 לכן המורה תיתן עבודה לשיפור הציון ויש שבוע הבא מבחן ברבייה (נלמד איך קוף מביא ציפופו עירקי)

בדילגית???../images/Emo6.gif../images/Emo29.gif

חשבתי שבנים עושים מבחנים רק של איזה ק"מ של ריצה
איזה כיתה אתה?

למעלה