בואו לבנות את בית הטופ 16 המועדף עליכם

Thierry Henry

New member
../images/Emo82.gif בואו לבנות את בית הטופ 16 המועדף עליכם

להלן ארבעת קבוצות הדירוג , בנו לכם את הבית האולטימטיבי לשלב הבא .. דרג א' : צסקא מוסקבה (יכולה להגיע רק בשילוב עם ברצלונה) ריאל מדריד (יכולה להגיע רק בשילוב עם ז'לגיריס) דרג ב' : מכבי ת"א דרג ג' : ברצלונה ז'לגריס דרג ד' : אולימפיאקוס אריס רומא פרטיזן בלגרד

Thierry Henry

New member
טוב..מן הסתם לברוח מבית של צסקא ובארסה ביחד.

צסקא לטעמי עדיין גדולה על מכבי, לפחות בשלב הזה של העונה. בארסה מסוכנת בטירוף ואם תצליח להתחבר במשחקים נגד מכבי אז זה יכול להיות כואב, בטח אם לא ננצח את צסקא בנוקיה. ומבית ד', אז כמובן לא לפגוש את אולימפיאקוס. עם פיני, או בלי פיני, אם הקבוצה הזו תתפוס את עצמה דווקא בטופ 16 היא ללא ספק מסוגלת לנצח כל קבוצה שתפגוש וזה לא משנה איפה הן יפגשו. אני כמובן, מעדיף בית קל
ריאל, ז'לגיריס ורומא.

trigotrigo

New member
בית חלש איז פור פוסיז

אם מכבי רואה זכיה ביורוליג מול העיניים היא צריכה לעבוד קשה, ו"להתאמן" מול קבוצות חלשות לא יכין אותה יותר משהיא מוכנה עכשיו. אני מקווה ששרף יבין את גודל המעמד ויביא את מכבי לנצחונות גם מול צסקא וברצלונה.

Maccabi1189

New member
מה פתאום!!

מה אתה צריך את צסקא ובארסה ואפילו אלומפיאקוס בשלב הבא איתך בבית? ואם לא יתחבר , אם לא יילך? יש יותר סיכוי שתצליח יותר במשחק אחד נתון בפיינל פור מאשר שתצליח איתם בשלב הבתים.

trigotrigo

New member
השמרנות של צביקה שומרת על התנאים.

אם מכבי לא מסוגלת לנצח אותם עכשיו, היא לא תנצח אותם גם בעוד חודשיים.

יו45

New member
עדיף בית קל משתי סיבות

1. במשחק אחד ``תמיד`` יש יותר סיכוי לנצח קבוצה עדיפה לא משנה אם למאמן קוראים פיני/עודד/דיוויד או צביקה, ובמקרה הספציפי של מכבי גם ניקולה וטל(?) נכנסים לשיקול. 2. להגיע לפיינל פור זו מטרה מספיק חשובה גם אם לא הולכים עד הסוף.

יו45

New member
אל תדאג

ריאל , ז`לגיריס ואולימפיאקוס שזה ``יחסית`` בית קל זה ממש לא חיים קלים. ההגדרה המדויקת היא חיים קצת פחות קשים. ואה... אני אוהב חיים קלים!!! כמה שיותר קל יותר טוב.

trigotrigo

New member
זאת הגרלה מצוינת לדעתי.

אתגר שמכבי בהחלט יכולה לעמוד בו.

modz0r

New member
זה לא משנה

כי אנחנו מכבי. ואנחנו ננצח. תכלס זה לא באמת משנה.. אם אנחנו מספיק טובים לעשות משהו בהצלבה ובפיינלפור, אנחנו מספיק טובים לעבור כל קבוצה. לא איכפת לי את מי נקבל.. העיקר שיהיה כבר עוד שבועיים, ושוב כמה אדומים יבכו אחרי ניצחון שלנו.

TheRasmus

New member
תביאו את בורשטיין וניקולה בכושר מלא

ואני גם לא חושש מבית של צסק"א וברצלונה. כרגע אין ספק שהבית הכי קל שיכול להיות למכבי הוא עם ריאל, ז'לגיריס ופרטיזן/רומא. בדרג הרביעי מאוד חשוב שלא נקבל את אריס.

לא נראה לי שנקבל את אריס.

אחד מהחוקים הבסיסיים שא``א לקבל קבוצה שהיתה איתנו בבית המוקדם. אמנם יש אפשרות כזו אבל היא רחוקה.

TheRasmus

New member
אם נקבל את צסק"א וברצלונה

היריבה מהדרג הרביעי תהיה כנראה אחת היווניות.

אידי32

New member
הבית הכי קל הוא...

ריאל מדריד. ז`לגיריס קובנא. ורומא. בבית כזה מכבי צריכה לסיים ברשות הבית. בית עם צסק``א וברצלונה יהיה קשה מאוד לסיים ברשות הבית. למרות שבנוקיה מכבי מנצחת גם את הרוסים וגם את הספרדים. אבל בחוץ מכבי לא יכולה לנצח את הרוסים. גם את הקטלונים אני בספק אם אפשר לנצח אבל זה כבר יהיה יותר קל...

למעלה