ברוכים הנמצאים

skyriz

New member
../images/Emo82.gif ברוכים הנמצאים

שלום וערב טוב. אני אם אם חד הורית, רווקה, בת 30. חיה ונושמת באילת, עם ביתי הקטנה שתחיה בת ה 11 חודשים. הגעתי לפורום לאחר שהבנתי שלבד, אני לא אוכל לדעת מה מגיע לי... ביטוח לאומי לא בדיוק מנדב את הפרטים ונראה כאילו נכנסתי לאיזה מועדון סודי שאיני יודעת את הסיסמא.. מישהו בבקשה יכול לתת לי את הקוד הסודי? כדי שאוכל להשתלב גם אני בזכויות חד ההוריות (לצאת להפגנות וכו').חחחח מאוד מעוניינת להשתלב כאן בפורום -- יש לי מה להציע :) אשמח לקבל תשובה, לפחות תגובה, משהו.. טיפ. שתהיה לכולנו שבת שלום וסופ"ש קסום.
(אילת נו..)

m i c h a l i

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

את מוזמנת להצטרף אלינו בשמחה
פרטים לגבי זכויות משפחה חד הורית תוכלי למצוא בשאלות הנפוצות של הפורום (בסרגל הכחול למעלה) או לעשות חיפוש בפורום על המילה זכויות. אם יש לך שאלה בנושא מסוים ננסה לענות ולעזור שבת שלום

ron68

New member
זיקית שבת שלום

ברוכה הבאה. באילת פועל מרכז למשפחות חד הוריות שנקרא "יחדיו". המרכז נמצא ברחוב לוס אנג'לס פטיו 1202. מספר הטלפון הוא 6379090. המרכז אמור להיפתח שוב בחודש ספטמבר. את מוזמנת להצטרף ולהשתתף. המרכז מציע חוגים לילדים, הפעלות ויצירה הנחות בחוגים של המתנ"ס. אנו יוצאים גם לטיולים בארץ, פעילות לאמהות בלבד ופעילות משותפת גם לאימהות ולילדים. המרכז ייחודי בכל הארץ ובעיניי הוא מקום מבורך. הלוואי שיקימו עוד מקומות כאלו בארץ. לפי הפורום הוא הפתרון האידאלי למשפחות חד הוריות. אם תרצי פרטים נוספים שלחי לי מסר.

skyriz

New member
איזה כיף!!!!!

המון תודה על התשובות, אני כבר מרגישה שייכת למשהו.. חחחחח טוב לדעת על המרכז, מי היה חושב... שוב המון תודה, ואני בטוחה שאכנס שוב בקרוב קרוב קרוב, סתם בשביל להגיד, "שלום"!!! שיהיה לכולנו שבוע טוב, אמן! רונית:)

למעלה