בתים לעניים תוצרת גילמור

meandmeandme

New member
../images/Emo82.gifבתים לעניים תוצרת גילמור../images/Emo82.gif

ב20 למאי טרם דיוויד גילמור 3.6 מיליון פאונד (28.8 מיליון שקל בקירוב) לאירגוןCrisis לפיתוח "עיר מקלט" לחסרי בית באנגליה. הכפר הקטן יכלול 400 דירות. חצי מהם מוקדשות לעניניים וחסרי בית (בדרך כלל כאלה שנודלו בסביבה מסוכנת או בתאנים נחותים) שיחיו שם באיכות חיים לגבוה מאוד ויזכו לכל הטיפולים וההכשרה ולמציאות עבודה והתמודדות עם חיים עצמיים. ה200 האחרותת ישמשו כבתים לרופאים וטכנאים שיכלו לחיות שם במחיר נמוך כשחוץ מעבודתם הקבועה עליהם לשרת גם את חסרי-הבית-לשעבר. דיוויד גילמור ראה כפר דומה בניו יורק וקיבל את הרעיון לטרום כסף להקמת אחד כזה באנגליה. הוא אומר:"Homeless people end up living on the fringes of our society and it’s time we found a way to bring them back into its heart. I’ve seen what has been achieved in New York and am passionately behind this project which is about providing not just a roof but a new way of life where all the residents can thrive and make their contribution". מנהל אירגון הCrisis שהכתיר את גילמור ל'סגן נשיא אירגון הסיוע לחסרי בית באנגליה' אומר:"David Gilmour’s generosity has provided a real launch pad for this project and we are immensely grateful for the belief he’s shown. We’re now looking for others to get involved in creating this community whether their input is to find us a site or run a franchised business. Together we can show a new approach to both homelessness and city living". אז חבר'ה יש לנו סיבה להתגאות בחבר הלהקה הנדיב שלנו. מחיאות כפיים לדיוויד גילמור
.

כל הכבוד

חבל שלי אין מליונים לתרום הייתי תורם בשמחה מטרה חשובה אבל אני יתרום בסכומים אחרים למסגרות אחרות

adiville

New member
איזה חמוד !!!!!

קבל ח"ח עצבני גילמור !!!!! אפרופו גילמור, בטח ידעתם שיש לו 8 ילדים.... והאחרון נולד לפני שנה בערך ! סחתיין גבר

נימרודל

New member
וואלה חמוד.

חיחיחי, איזה ממי! הלאוי שגם אני אוכל לעשות משהו כזה. איזה בן אדם גדול!

m o r i n k a

New member
אני סוגדת לו...

גילמור אליל נשגב שלי... אני הוהבת אותךךךךךךך...:)

electricGirl

New member
מה??? 8 ילדים???????

מתי היה לו זמן?? ובאמת כל הכבוד לו. הלוואי שכל המפורסמים מיליונרים למיניהם היו משקיעים קצת פחות בלימוזינות ואופנה וקצת יותר בכאלה שאין להם כלום. זו הרגשה הרבה יותר טובה מעוד זוג מכנסיים.

למעלה