האושפיזין האחת עשרה - נעמיהיפה

veredmp

New member
../images/Emo82.gif האושפיזין האחת עשרה - נעמיהיפה ../images/Emo82.gif

האושפיזין הבאה שלנו היא המתחתנת הראשונה של הפורום ועורכת הדין הראשית שלנו - נעמה
תתקילו אותה בשאלות (אבל תזכרו, היא עורכת דין, היא יודעת לצאת מכל מצב
)

שאלות שלי

האם קיבלת כבר את התמונות של הצלם מהחתונה? אם התשובה חיובית השאלה מדוע לא שמת עוד תמונות מלבד אלו שיפית שמה? ספרי על הצעת נישואין - איך הציעו, מי הציע למי? האם היום במבט לאחור היית משנה משהו בחתונה שלך?

עונה..../images/Emo9.gif

האם קיבלת כבר את התמונות של הצלם מהחתונה? כן..
אם התשובה חיובית השאלה מדוע לא שמת עוד תמונות מלבד אלו שיפית שמה? אשים בקרוב, העבודה קורעת אותי לאחרונה..(יפית, עזרתך תהיה דרושה במקרה הנדון..)
ספרי על הצעת נישואין - איך הציעו, מי הציע למי? הוא הציע בצורה הכי בנאלית שבעולם. ישבנו באוטו לפני בילוי עם חברים והוא אמר פתאום.. "לי זה ברור שאת האישה שלי ואני רוצה להתחתן, אם את רוצה לחשוב עוד קצת.." הייתי קצת בהלם בהתחשב בעובדה שיצאנו בערך חודש חודשיים כשהגיעה ההצעה!
האם היום במבט לאחור היית משנה משהו בחתונה שלך? לא הייתי משנה דבר, היה באמת מדהים,
רק חבל שסבא שלי נפטר בפסח והיה כל כך חסר לי שם..

טוב..../images/Emo13.gif

הכרנו בדצמבר, כך שבחתונה היינו יחד 8 חודשים.. אבל, כמו שאומרים, כשזה זה, זה זה..

לא ידעתי שאתם כל כך קצת זמן ביחד../images/Emo13.gif

מתי דני שלי יאזור את האומץ? מתי עברתם לגור ביחד? לפני החתונה?אחרי?

איכות, יקירתי, לא כמות.. ../images/Emo13.gif

מתי דני שלי יאזור את האומץ? ממש אין לי מושג, אל תלחצי. אחרת זה לא שווה!
מתי עברתם לגור ביחד? בערך חודש לאחר ההיכרות..
לפני החתונה?אחרי? לפני החתונה גרנו ביחד, ובסביבות 6-7 חודשים לאחר מכן התחתנו..

veredmp

New member
אם לא אשאל, איך אדע?

1. איך את מעדיפה שיקראו לך, נעמי או נעמה? 2. למה בחרת להיות עורכת דין, עם כל השם הרע שיש להם? 3. מה ההתמחות שלך? 4. איך החיים כנשואה טריה?

ורד..../images/Emo9.gif

1. איך את מעדיפה שיקראו לך, נעמי או נעמה? השם שלי הוא נעמה, אבל זה ממש לא משנה. יש לי עוד מיליון שמות חוץ מזה. מעדיפה את המקור..
2. למה בחרת להיות עורכת דין, עם כל השם הרע שיש להם? תמיד ידעתי לכתוב ולחוש הצדק שלי סוף סוף נמצא מקום..
3. מה ההתמחות שלך? ההתמחות שלי היא התחום האזרחי- מסחרי (חוזים, מקרקעין, צרכנות, נזיקין ). או בקיצור, כל דבר שקשור בכסף. לא לפנות אליי אם הרגתם מישהו בבקשה..
4. איך החיים כנשואה טריה? מצוינים
קשה להרחיב את הדיבור כשיש פה קטינים. אז בהזדמנות..

ady18

Well-known member
שאלות

מהו שיר החופה שהיה אצלך בחתונה? איפה חגגת את הירח דבש? כמה זמן לפני שהתחתננתם הייתם בקשר לפני? את מאושרת עם ההחלטה על החתונה? כמה ילדים את רוצה שיהיו לך? סרט אהוב? ספר אהוב? מאכל אהוב? חטיף אהוב? טעם גלידה אהובה?

ווא, כמה שאלות..../images/Emo4.gif

מהו שיר החופה שהיה אצלך בחתונה? "גן עדן" בגרסה האקוסטית של בריאן אדאמס היה בצעידה לחופה. אחרי החופה היה "תפילה" בגרסת רמיקס של עפרה חזה ("שמור נא עלינו כמו ילדים"..)
איפה חגגת את הירח דבש? טסנו לבורגס שבבולגריה, מקום חלום. כמעט נשארתי שם הרחק מכם..
כמה זמן לפני שהתחתננתם הייתם בקשר לפני? לפני החתונה יצאנו במשך 8 חודשים. את מאושרת עם ההחלטה על החתונה? מאושרת ביותר. חתונה היא סימן לכך, בעיניי, שמצאת את הכי טוב שיש עבורך ואני בטוחה בכך במיליון אחוזים.. כמה ילדים את רוצה שיהיו לך? תמיד רציתי הרבה, אבל גם אחד/ אחת יעשה/ תעשה אותי הכי שמחה שיש. נתחיל משם ונמשיך הלאה..
סרט אהוב? חופים, חומות של תקווה, יש המון אבל אני יותר טיפוס של ספרים.. ספר אהוב? אין אחד יותר מהאחרים, באופן כללי קוראת המון. בבית ובעבודה כמובן.. מאכל אהוב? אבטיח, גלידה חטיף אהוב? אני לא משתגעת על מתוקים, חוץ מגלידה אז "גומיגם"..
טעם גלידה אהובה? כמעט הכל בא בחשבון, וניל עם פצפוצים טעים אבל הצפוניים יבינו אותי כשאגיד: "גלידת תל חנן"!!

שאלות שלי../images/Emo42.gif

איך התחלת לאהוב את מירי? איזה דיסק את יותר אוהבת, הראשון או השני? כמה הופעות היית? איזה שיר את הכי אוהבת? איזה שיר בהופעה את הכי אוהבת? איזה אומנים נוספים את אוהבת?

תשובות.. ../images/Emo2.gif

איך התחלת לאהוב את מירי? ראיתי את מירי בפעם הראשונה בערב לשיריה של צרויה להב בפסטיבל הפסנתר ונשביתי בקסמיה..
איזה דיסק את יותר אוהבת, הראשון או השני? זה כמו לשאול אמא.. אוהבת את שניהם. באמת..
כמה הופעות היית? לא סופרת, זה ממש לא חשוב בעיניי. יותר חשוב כמה נהניתי ואם הצלחתי לשכוח את העבודה ואת כל השטויות שמטרידות ביום יום.. איזה שיר את הכי אוהבת? יש המון. שיר תקווה, ממי. הייתה תקופה ש"אף אחת".. עניין של תקופה אצלי..
איזה שיר בהופעה את הכי אוהבת? רק לא את השירים של הסוף, כי אז מרגישים שאוטוטו נגמר..
איזה אומנים נוספים את אוהבת? אוהבת את רמי קליינשטיין, ריטה (בעיקר של פעם)..

dxe בן

New member
שלוום נעמי../images/Emo8.gif

האם זה כיף ליהיות עורכת דין? מה היית רוצה ליהיות כשהיית קטנה? מאיפה את? מה הדבר הכי מעצבן בעורכי דין אחרים ?? את רואה סדרות על עורכי דין ? מה זה "אין די ואין דין" ?

היי..

האם זה כיף ליהיות עורכת דין? בדרך כלל זה נחמד, יש תמיד רגעי שבירה..
מה היית רוצה ליהיות כשהיית קטנה? חלמתי להיות משוררת או וטרינרית..
מאיפה את? כרגע מרמת ישי..
מה הדבר הכי מעצבן בעורכי דין אחרים ?? תלוי מי, יש מכל סוג.. לפעמים קשה להסתדר עם עו"ד שאינם אנשי שיחה נעימים.. את רואה סדרות על עורכי דין ? בטח, אבל עוד דברים חוץ מזה, כמובן..
מה זה "אין די ואין דין" ? "אין דין ואין דיין", הכוונה היא שאין סדר, הכל מבולגן, ואין מי שיכניס הגיון בדברים. למשל, מקום או מצב שכל אחד עושה מה שרוצה בלי להתחשב בחוק או באחרים..

יוו איזה מגניב שאת נשואה../images/Emo8.gif

1. בת כמה את? אם תהיי אמא צעירה זה הכי שווה! 2. איך בעלך מקבל את העובדה שאת אוהבת את מירי? 3. זה מוזר לך לשמוע "בעלך" , "אישתך"..?
4. תתארי את השמלה שלבשת בתחונה.. אני כלכך אוהבת|מאוהבקשות| 5. מאיפה את? 6. מה התחביבים העיקריים שלך? 7. טעים גלידה אהוב? 8. תוכנית טלויזיה אהובה?

למעלה