האושפיזין הארבע-עשרה - ady18

veredmp

New member
../images/Emo82.gif האושפיזין הארבע-עשרה - ady18 ../images/Emo82.gif

ady18, שבעצם קוראים לה יעל, רוצה שתשאלו אותה שאלות. קדימה!

dxe בן

New member
שלום ady ../images/Emo3.gif../images/Emo98.gif

למה קוראים לך יעל והניק הוא עדי? את בת 18 ? סרט אהב וסרט שנוא- המשקה שאת אוהבת והמשקה שאת שונאת ? זמר/ת אהוב/ה בלועזית ובעיברית - חיה אהובה-

ady18

Well-known member
עונה:)

למה קוראים לך יעל והניק הוא עדי? כדי לשמור על בטחון מסוים באינטרנט את בת 18 ?לא 24 זה נשאר מאז חח סרט אהב וסרט שנוא- סרט שנוא לא יודעת חח סרט אהוב האביר האפל \אסקימו לימון המשקה שאת אוהבת והמשקה שאת שונאת ? משקה שאני אוהבת קולה\מיץ תפוזים לימונדה שונאת תה זמר/ת אהוב/ה בלועזית ובעיברית -עברי מירי איה כורם יעל נחשון אילנית ועוד לועזי מדונה אמי וווינאוס דידו ועוד ... חיה אהובה- דולפין

הייייי:)

1. מה עשית בשרותך הצבאי? 2. בכמה הופעות של מירי היית? ובשל קרן? 3. למה בחרת דווקא בשם 'עדי' בתור שם חסוי? 4. יש לך שם מהמם..
, חשבת פעם להציג את עצמך בתור 'יעלי' (אני לא עושה את זה..חח אבל יש יעליות שכן) 5. מאיפה את בראשון? מרכז/מערב/מזרח 6. את חורשת על קניון הזהב?
איזה חנויות את הכי אוהבת?

ady18

Well-known member
עונה:)

מה עשית בשרותך הצבאי?שרות לאומי גן ילדים 2. בכמה הופעות של מירי היית? ובשל קרן?מירי סביבות 5-6 בערך קרן גם אותו דבר בערך 3. למה בחרת דווקא בשם 'עדי' בתור שם חסוי?אהבתי אותו 4. יש לך שם מהמם.., חשבת פעם להציג את עצמך בתור 'יעלי' (אני לא עושה את זה..חח אבל יש יעליות שכן)לא 5. מאיפה את בראשון? מרכז/מערב/מזרח מרכז בגדול 6. את חורשת על קניון הזהב? איזה חנויות את הכי אוהבת? אין חנוית מסוימת משתנה:) "מלאי

ה 22

New member
../images/Emo140.gifהי יעל../images/Emo13.gif

1) סתם מעניין אותי, את זוכרת מי אני? מהמפגש הראשון וכו..? 2) מה שלומך היום? 3) 3 צבעים אהובים? 4) מקום בילוי מועדף? 5) מי האדם האחרון שדיברת איתו היום? 6) מה את עושה כיום? 7) איך החופש? "מועדים לשמחה" ורק טוב, אמן!

ady18

Well-known member
../images/Emo13.gif

1) סתם מעניין אותי, את זוכרת מי אני? מהמפגש הראשון וכו..?כן בערך 2) מה שלומך היום?בסדר 3) 3 צבעים אהובים?כתום ,לבן,כחול 4) מקום בילוי מועדף?הופעות\קניון\ים 5) מי האדם האחרון שדיברת איתו היום?אמא 6) מה את עושה כיום?עובדת בסופר... 7) איך החופש?בסדר נחמד תודה

למעלה