האושפיזין החמש-עשרה - פרנץ ונילה

veredmp

New member
../images/Emo82.gif האושפיזין החמש-עשרה - פרנץ ונילה ../images/Emo82.gif

קבלו את יעל, שהכינוי שלה תמיד עושה לי חשק נוראי לגלידה. מה יש לכם לשאול אותה?

veredmp

New member
../images/Emo135.gif

1. האם הכינוי שלך באמת מגיע מהטעם של הגלידה? ובלי כל קשר, האם זה טעם הגלידה החביב עליך?
2. מה את עושה בחיים? עובדת/לומדת? 3. בכמה הופעות של מירי היית? 4. איזה שיר/ים של מירי את הכי אוהבת?

../images/Emo66.gifעונה

עונה רק עכשיו כי לא מזמן חזרתי מהעבודה אוף איזה סיוט זה לעבוד בערב חג
היי ורד
הכינוי שלי הוא לא מהגלידה אלא מקפה בטעם פרנץ ונילה שפעם נמכר בסופר והיה הקפה הראשון ששתיתי בחיים שלי
בנושא גלידה
זה אחד מטעמי הגלידה החביבים עלי יחד עם טעמי השוקולד למיניהם
בחיים אני גרה בכפר סבא יחד עם עוד ארבעה שותפים ועובדת בבנק דיסקונט בעיר כפקידה.ולימודים
אולי מתוכננים לאחרי החגים לא לשם התואר בשביל הנשמה
הייתי בשלוש הופעות של מירי שתיים בסיבוב הראשון ואחת בסיבוב השני ואני מתה ללכת לעוד הופעה ולראות את יוסף וכתונת הפסים המשגעת
השירים של מירי שאני אוהבת הם לשם,שיר תקווה,שלום לאמונות והוא. את לשם אני אוהבת כי מירי סיפרה באחת ההופעות שהייתי בהן שהשיר נכתב על ילדה חולמנית
שלא ממש מקובלת בחברה זה בערך התוכן לא זוכרת את הסיפור מלא ובכלל השיר הזה מאוד מדבר אלי ועלי. ובכלל כל השירים של מירי יפים בעיני יש לה קול מדהיםושהיא שרה אני מרגישה את העוצמה ושלה בכל הגוף שלי במיוחד שהיא שרה את ככה זה מעבודה עברית.

dxe בן

New member
שלום ../images/Emo13.gif

מה פירוש הניק ולמה בחרת אותו? את אהבת גלידה? עונה אהובה(קיץ חורף סתיו או אביב ) ? סידרה וסרט אהוב - את אוהבת קרמבו ? בת כמה את ? את אוהבת את הים?

איריס מ

New member
שאלותיי ../images/Emo9.gif

1. מה שלומך? 2. היית פעם בצרפת? 3. במידה והיית בצרפת, הזמנת פעם קפה או גלידה בטעם פרנץ' ונילה משם? 4. איפה הגלידה/הקפה יותר טעים בארץ או בצרפת?

למעלה