האושפיזין העשירית - יעלי וזה

veredmp

New member
../images/Emo82.gif האושפיזין העשירית - יעלי וזה ../images/Emo82.gif

אם יש לכם וזה, שאלות וזה, אתם מוזמנים לשאול את יעלי וזה

veredmp

New member
השאלה הכי בוערת שלי

איך הגעת לכינוי שלך, וזה? מחר, כשאהיה קצת יותר עירנית, אחשוב על שאלות נוספות

כשבחרתי את הכינוי הזה לא חשבתי שהוא כזה הזוי

ומעורר שאלות
נרשמתי לתפוז לפני שנה וחצי עם הכינוי - יעעלוושש , אחרי אלפי ניסיונות למצוא כינוי עם 'יעלי' או 'יעלוש' והכל היה תפוס.>< וכל הזמן הרגשתי בו ממש פאקצה, הוא הכי לא התאים לי. אח"כ באה תקופה שאח שלי ואני אמרנו כל שנייה 'וזה', ממש בסוף כל משפט חחח (בערך כמו שקורה לי עכשיוXD). ופעם אחת העברתי לו משו' בבלוטוס וראיתי שהוא קרא לעצמו 'יובל וזה..'. התלהבתי מזה, נכנסתי לתפוז, בדקתי שהשם פנוי, ואחרי שראיתי שכן - מיד פתחתי משתמש חדש
סוף חפירהD:

אז ככה

לפני שאני פורשת לישון כי מה לעשות יש פה אנשים שגם עובדים מחר וצריכים לקום ב06:00 בבוקר ולא נמצאים בחופש
איך אח שלך מרגיש? מכיוון שאני יודעת שהיית הרבה בחו"ל, איפה עוד לא היית בעולם ,איפה היית רוצה לטייל בעולם? אם היו אומרים לך לשנות את הניק שלך, למה היית משנה? מה התוכניות שלך ב3 שבועות הקרובים עד הגיוס?

חחחחח יו זה באמת מוקדם..../images/Emo201.gif

איך אח שלך מרגיש? האמת שהרבה יותר טוב, כבר לא כואב לו הגרון והחום ירד. תודה על הדאגה:) מכיוון שאני יודעת שהיית הרבה בחו"ל, איפה עוד לא היית בעולם ,איפה היית רוצה לטייל בעולם? לא הייתי במלא מקומות! הבולטים ביותר: אוסטרליה, ניו זילנד, דרום אמריקה, ספרד, ארגנטינה, תימן, מרוקו, אתיופיה ועוד.. אחרי הצבא אני רוצה לטוס לדרום אמריקה או לאוסטרליה. אם היו אומרים לך לשנות את הניק שלך, למה היית משנה? שאלה קשה.. קודם כל, הייתי מתעקשת לא לשנות- עד שמצאתי כינוי עם השם שלי שלא היה תפוס.. חח זה מעצבן! אני אחשוב על מהו מקורי ואחזור אלייך עם תשובה..
מה התוכניות שלך ב3 שבועות הקרובים עד הגיוס? אז ככה, לסנוע עם חברות לישון באוהלים בכינרת או סופ"ש באילת באיזה בית מלון הכל כלולD: , אני ועוד 2 חברות שמתגייסות אחת איתי ואחת יום לפני הולכות לספא- לפנק את הגוף לפני כל הסבל חח, לצאת הרבה, להפגש עם חברות, לישון לישון לישון, להפגש עם אנשים שלא ראיתי הרבה זמן, לנהוג כמה שיותר. יומטוב

ady18

Well-known member
שאלות

איך הכרת את מירי? באיזה הופעות היית? השיר שהכי מזדהה של מירי? השיר הכי עצוב של מירי? השיר הכי שמח של מירי? אומנים אהובים? אומנים שאת אוהבת בלועזי? מאכל אהוב ? חטיף אהוב?

תשובות

איך הכרת את מירי? לפני 3 שנים שמעתי את 'לשם' והתמכרתי לשיר.. וטענתי שזה השיר הכי יפה ששמעתי אי פעם. אחרי ברור קצר באינטרנט הבנתי שהזמרת זו מירי מסיקה ואפשר להגיד שדי התלהבתי ממנה^^. אחרי כמה חודשים, חברה של אמא שלי קנתה לי את הדיסק ליומולדת {16, נראה לי} וחרשתי עליו בטירוף. באיזה הופעות היית?
לא הייתי עדיין. אני מקווה לבוא להופעה בנובמבר/דצמבר עכשיו כשאני מתגייסת זה יהיה בעייתי קצת למצוא הופעה שהיא בת"א וביום שישי.. אבל אני עוד אמצא!D: הייתי בשתי הופעות של קרן שמירי התארחה בהן (הופעת ה100 בצוותא ב-7.9.07 והופעה בזאפה ת"א ב-10.10.08), ובהופעה של יוני בלוך שגם שם מירי התארחה- הם שרו יחד את 'עכשיו אתה חוזר בחזרה' ו'מגרד'. הכל היה מהמם
השיר שהכי מזדהה של מירי? אף פעם לא חשבתי על זה. נראה לי ש'ילדה שהתבגרה'. השיר הכי עצוב של מירי?'עכשיו אתה חוזר בחזרה'-המילים חזקות, 'בקרקס הזה'- משהו בלחן מרגש אותי, 'אם זאת האהבה שלך'- יש שם כמה דברים ממש קשים, כמו 'כשאני בך נשרפת גם האש היא מלטפת' השיר הכי שמח של מירי? נובמבר ולשם, אבל לא כי הם שמחים!! פשוט כיף לי כשאני שומעת אותם, מחזירים אותי אחורה.. ואני לא יכולה שלא לחייך כשפתאום יש אחד מהם ב24 או ברדיו אומנים אהובים? החברה הבלונדה ההיא של מירי.. , יוני בלוך, אפרת גוש, קובי אפללו אומנים שאת אוהבת בלועזי? לא אוהבת לשמוע לועזי, חוץ מאת מיקה
מאכל אהוב ?שניצל תירס, תפו"א בכל צורותיו, לזניה חטיף אהוב? במבה עם ביסלי גריל|ריר|

ה 22

New member
יעלי../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

שואלת בסיגנון שלך... 1) בא לך להדגיש ת'שובות שלך? 2) אני מתחילה להיות לחוצה כי את עוד שניה מתגייסת ולא ראיתי עדיין את זיו פנייך , ואז------- את תוכלי רק בשבת......... ואני לא מה עושים? (אלא אם כן תעבירי את השבת אצלי
, ואז פתרנו ת'בעיות..) 3) 3 סיבות למה את אוהבת את מירי ? 4) 3 סיבות למה את אוהבת את חברה שלה...? 5) סרט שאת אוהבת? 6) ספר שאת אוהבת? 7) מקום בילוי שאת אוהבת? 8) תכתבי תכונות שגורמות לך להקשר/לאהוב בן-אדם: 9) תכונות שגורמות לך להתרחק מבן-אדם: 10) מה את לא אוהבת לעשות? 11) יש לך שעתיים פנויות אחרי הצהריים, מה היית עושה בהן? 12) במה נראה לך היית רוצה לעבוד כשתגדלי? 13) תארי איזה סוג של נוף גורם לך עצירת נשימה: 14) תגידי 3 שמות של בעלי-חיים, מה שעולה לך ראשון בראש? 15) מ1 עד 100 מה המספר שאת הכי אוהבת? 16) 3 צבעים שאהובים עלייך: 17) חלום שלך שאת רוצה שיתגשם: 18) יש לך מודל לחיקוי? אם כן מי? 19) תשלימי ת'משפטים: *** ישתבח ____ לעד,. *** בעזרת ___ בלי___ *** אנחנו מאמינים ____ ________ ואין ____ ___ ____ להשען , אלא ____ ______ ________! *** שלום לאמונות ______ ____ _________ סתתתתםםםם
20) שתיים נפלו מארובה, אחד התלכלך, אחד לא התלכלך, מי צריך להתקלח? 21) נהנית מהשאלות? אם כן ספרי לחברייך... טוב סיימתי, בכל אופן.... 1:34 בלילה.........

הדסי../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

שואלת בסיגנון שלך... יאי, לא ידעתי שלשאלות שלי יש סגנון..
1) בא לך להדגיש ת'שובות שלך?דה! 2) אני מתחילה להיות לחוצה כי את עוד שניה מתגייסת ולא ראיתי עדיין את זיו פנייך , ואז------- את תוכלי רק בשבת......... ואני לא מה עושים? זה באמת לא בסדר.. אולי איזשהו אחה"צ באמצע השבוע אני אבוא לקניון שיש ליד הבית שלך ונשב לנו באיזה בית קפה נחמד? (אלא אם כן תעבירי את השבת אצלי, ואז פתרנו ת'בעיות..) 3) 3 סיבות למה את אוהבת את מירי ? 1.הקול הכי מדהים שיש לנו בארץ, לדעתי. 2.אישיות מקסימה, חמה, אנושית. 3.היא חברה של זאתי מהשאלה הבאה..
4) 3 סיבות למה את אוהבת את חברה שלה...? 1.מוכשרת ברמות על! גאונה בעיניי. 2.שרה יפיפה, מצליחה לנגוע 3.הבן אדם הכי מתוק וכובש שיש
אני אוהבת את האופי שלה. 5) סרט שאת אוהבת?'היומן', 'סיפור אהבה בלתי נשכח' (בטח אתם חושבים שאני קיטשית
), אז אממ גם 'המופע של טרומן', 'נפלאות התבונה'.
6) ספר שאת אוהבת? 'משהו לרוץ איתו', 'יער נורווגי', 'שומרת אחותי'. 7) מקום בילוי שאת אוהבת? אני אוהבת מסיבות, אבל הרבה יותר אוהבת מקומות שקטים שאפשר לדבר בהם.. - ים
, מקס ברנר|מאוהבקשות|, קולנוע, לשבת עם חברות באיזה בית קפה נחמד או גלידרייה.
8) תכתבי תכונות שגורמות לך להקשר/לאהוב בן-אדם: קודם כל טוב לב, אפשר לדבר איתו/ה על יותר מבגדים, נעליים ומזג אוויר, שמחת חיים ואהבה לחיים. 9) תכונות שגורמות לך להתרחק מבן-אדם: התנשאות, רוע לב- לא יכולה לסבול אנשים שצוחקים על אחרים, מתעללים בבע"ח וכו'..
10) מה את לא אוהבת לעשות? אני לא אוהבת שאמא שלי נותנת לי עבודות בית- פתאום אני שונאת לעשות הכל.. אבל כשזה בא ממני אני עושה אתזה באהבה ואז זה אפילו נחמד:) , לא אוהבת לריב ולהתווכח! יש כאלה שנהנים מזה אבל אני לא יכולה להתווכח יותר משנייה.. זה מחרפן אותי 11) יש לך שעתיים פנויות אחרי הצהריים, מה היית עושה בהן? פותחת ערוץ 24 ומתפללת שיהיה 'מכונת להיטים' ולא 'מזרח תיכון חדש'/'רעש'/כל תוכנית מעצבנת אחרת חח, במקביל מתקשרת לחברה- אם מצאתי עם מי להפגש- אפגש איתה. אם לא - אמשיך להאזין ל24 ובמקביל אאפה עוגה/אסדר את החדר/אדבר בטלפון.. או שאני פשוט אשים סרט טוב
12) במה נראה לך היית רוצה לעבוד כשתגדלי? אני באמת באמת לא יודעת! ותמיד זה מטריד אותי שאפילו אין לי כיוון..:/ אני בטוחה שזה יהיה משהו שקשור בילדים קטנים או תינוקות- יש לי איתם כימיה מעולה ואני יודעת איך לתקשר איתם. אולי משהו לכיוון הפסיכולוגיה/רפואה..(אבל אז כדי להתקבל אצטרך פסיכומטרי ממש גבוהה או לתקן ציוני בגרות
)
13) תארי איזה סוג של נוף גורם לך עצירת נשימה: ים ים ים ים ים ים! ים בצבע טורקיז, חול רך ונעים בצבע לבן, ושמש. בקיצור-החופים בתאילנדP: 14) תגידי 3 שמות של בעלי-חיים, מה שעולה לך ראשון בראש?כלב, חתול וסוס 15) מ1 עד 100 מה המספר שאת הכי אוהבת? 6
. אני אוהבת מספרים זוגיים חח 26, 84, 72 וכו'..
16) 3 צבעים שאהובים עלייך:לבן, טורקיז וורוד. 17) חלום שלך שאת רוצה שיתגשם: שאני וכל הסובבים אותי נהיה בריאים ומאושרים. שיהיה לי בית ('עם כלב ועם חצר..'
) עם בעל שאני אוהבת וילדים. ובכלליות, לעשות תמיד רק את מה שאני אוהבת ולהקיף את עצמי רק באנשים שאני אוהבת.
18) יש לך מודל לחיקוי? אם כן מי? ההורים שלי ואחים שלי הגדולים. מעריצה כל אחד ואחת מהם! 19) תשלימי ת'משפטים: *** ישתבח שמו לעד,. *** בעזרת השם בלי נדר *** אנחנו מאמינים בני מאמינים ואין לנו על מי להשען , אלא על אבינו שבשמיים *** שלום לאמונות הרעות ולא להתראות סתתתתםםםם
20) שתיים נפלו מארובה, אחד התלכלך, אחד לא התלכלך, מי צריך להתקלח? איכס, מגעילים! שיתקלחו שניהם!XD 21) נהנית מהשאלות? אם כן ספרי לחברייך... ועוד איך נהנתי
נהנת מהתשובות? חפרתי כהרגלי><

dxe בן

New member
שלוום ../images/Emo13.gif

מאיפה את? בת כמה? מה המקום המועדף עלייך? אילו דברים משמחים אותך?

שלום גם לך../images/Emo13.gif

מאיפה את? ראשל"צ
בת כמה? 18 ושמונה חודשים >: מה המקום המועדף עלייך? הבית שלי והים! אילו דברים משמחים אותך? חיוכים, תינוקות, מוזיקה, שופינג
, חברות, קיץ/שמש, לטוס לחו'ל

Rony 05

New member
בוקר מצויין!

תתני לי דבר אחד נחמד שהיית רוצה להספיק לעשות עד הגיוס? ( ותעשי אותו כן?
) איזה שפות את יודעת? ואי אפשר להתעלם מהרישיון- עד איזו עיר בארץ כבר נהגת? נהנת?
וזה(ו) " חיוך, קו עקום שמיישר הכל..."
שתחייכי הרבה.....

צהריים מצויינים../images/Emo23.gif

תתני לי דבר אחד נחמד שהיית רוצה להספיק לעשות עד הגיוס? ( ותעשי אותו כן?) לנסוע עם חברות לנוח בכינרת או באילת..:) איזה שפות את יודעת? עברית,אנגלית,ערבית וקצת ספרדית. ואי אפשר להתעלם מהרישיון- עד איזו עיר בארץ כבר נהגת? נהנת? כמה פעמים נסעתי בתוך ראשון, פעם אחת לזאפה ת"א, ופעם אחת אבא שלי לקח אותי לסיבוב בכל הערים השכנות של ראשון- נס ציונה/רחובות/חולון/בת ים..:] היה ממש כיף
וזה(ו) אחח השנינות
" חיוך, קו עקום שמיישר הכל..." שתחייכי הרבה..... את כזו מותק! תודה
מקווה שהחיוך לא יירד לך מהפנים...

איריס מ

New member
היי יעל, לך הכנתי שאלות מיוחדות כמו שאת אוהבת

נתחיל מהשאלה המוכרת:
תני שמות לאנשים הבאים (שם+שם משפחה): בן 35, נשוי+2, פרש לאחרונה מחברת מחשבים והקים סטרט-אפ. ‏ בן 69, נשוי+6, עובד מזה 45 בחנות מכולת, שפעם הייתה של אביו ועכשיו היא שלו. ‏ בת 6, ילדה יחידה, גרה בהרצליה, הוריה עצמאיים באמצע שנות השלושים. ‏ בן 4, יש לו שני אחים קטנים ושניים גדולים, גר באשקלון. אבא נהג מונית ואמא עקרת בית. ‏ בת 45, נשואה+3, עקרת בית מאז ומעולם (עו בהיותה ילדה החלה לעזור בעבודות הבית), ירושלמית מלידה. ‏ בת 78, אלמנה+2, קיבוצניקית גאה, מלידה. עובדת בחדר האוכל.
שימי את המוזיקה על אקראי ותעני: 1. איך העולם רואה אותי? 2. איך החברים שלי רואים אותי? 3. איך אני רואה את עצמי? 4. איך אני רואה את החברים שלי? 5. האם יהיו לי חיים מאושרים? 6. מה אנשים באמת חושבים עליי? 7. האם אנשים חושקים בי בסתר? 8. איך אני עם בני המין השני? 9. איך אני יכול לעשות את עצמי מאושרת? 10. מה אני צריך לעשות עם חיי? 11. עצה טובה בשבילי: 12. העצה שאני מממליץ לחברים? 13. מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? 14. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? 15. איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? 16. ובהלוויה שלי? 17. ובברית של הבן שלי? 18. איזה שיר אני אקדיש לאהבת חיי? 19. איזה סוג גבר אני אוהבת? 20. איך יהיה לי מחר? 21. למה אני כאן? 22. איך אנשים מבינים אותי? 23. מה שאני הכי מצטערת עליו? 24. בתור מה אנשים יזכרו אותי? 25. איזה שיר יתקע לי בראש מחר? 26 האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? 27. איך תהיה השנה הזו? 28. מתי אני אשמח? 29. איפה אני אחגוג את יום ההולדת שלי? 30. מהי התקופה הכי טובה שהייתה לי? 31. לאיזו תקופה אני הכי מחכה? 32. מה אני הכי אוהב\ת לעשות בזמני החופשי? 33. על מה אני חושב\ת עכשיו? 34. איך החיים נכון לעכשיו? 35. מה חשבתי על החיים לפני 5 שנים? 36. ומה אני אחשוב עליהם עוד 5 שנים? 37. מה יהיה כתוב על המצבה שלי? 38. מה עשיתי אתמול? 39. מה אני אעשה מחר? 40. מה מרגיז אותי? 41. מה אני עושה כשאני מרוגזת? 42. מה אני הכי שונאת? זהו לעת עתה אם יהיו לי שאלות נוספות אשאל אותך
תהני. זהו נראה לי
תהני

ישששש!../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

נתחיל מהשאלה המוכרת: תני שמות לאנשים הבאים (שם+שם משפחה): בן 35, נשוי+2, פרש לאחרונה מחברת מחשבים והקים סטרט-אפ. ‏ אמיר אשכנזי בן 69, נשוי+6, עובד מזה 45 בחנות מכולת, שפעם הייתה של אביו ועכשיו היא שלו. ‏איציק מנדלסון בת 6, ילדה יחידה, גרה בהרצליה, הוריה עצמאיים באמצע שנות השלושים. ‏לינוי שחר בן 4, יש לו שני אחים קטנים ושניים גדולים, גר באשקלון. אבא נהג מונית ואמא עקרת בית. ‏דני כהן בת 45, נשואה+3, עקרת בית מאז ומעולם (עו בהיותה ילדה החלה לעזור בעבודות הבית), ירושלמית מלידה. ‏ חנה בלילי בת 78, אלמנה+2, קיבוצניקית גאה, מלידה. עובדת בחדר האוכל. ליאורה חצבני שימי את המוזיקה על אקראי ותעני: 1. איך העולם רואה אותי? עיניים זרות-רונה קינן 2. איך החברים שלי רואים אותי? הרגלים רעים-יוני בלוך 3. איך אני רואה את עצמי?גלויה-רונה קינן 4. איך אני רואה את החברים שלי? פצעים ונשיקות 5. האם יהיו לי חיים מאושרים?אור כחול-הדורבים O_O 6. מה אנשים באמת חושבים עליי? איש קש-מוניקה סקס 7. האם אנשים חושקים בי בסתר?שיר תקווה 8. איך אני עם בני המין השני? כמה עוד אפשר-הראל סקעת 9. איך אני יכול לעשות את עצמי מאושרת?השקר שנשאר-שירי מימון 10. מה אני צריך לעשות עם חיי?נוף אחר-יוני בלוך 11. עצה טובה בשבילי: הריקוד המוזר של הלב 12. העצה שאני מממליץ לחברים? יצאנו לרקוד-הדורבנים
13. מהו שיר הנושא שלי, לדעתי?מוצ"ש בקניון-מוניקס סקס. XDDDDD 14. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?שירה- מירי מסיקה 15. איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?אנבל לי-יוני בלוך [חס וחלילה..] 16. ובהלוויה שלי? צליל מכוון-ברי סחרוף 17. ובברית של הבן שלי?בקרקס הזהD: 18. איזה שיר אני אקדיש לאהבת חיי?אביתר-קרן פלס.. חחחחחחחחח 19. איזה סוג גבר אני אוהבת?יחסים פתוחים 20. איך יהיה לי מחר?כולם יודעים-רונה קינן 21. למה אני כאן? יופי טופי אחלה בחלה 22. איך אנשים מבינים אותי? ילדה שהתבגרה (יצא מגניב, כי כתבי שזה השיר של מירי שאני הכי מזדהה איתו) 23. מה שאני הכי מצטערת עליו?כמה פעמים-שירי מימון 24. בתור מה אנשים יזכרו אותי?ואת-הראל סקעת 25. איזה שיר יתקע לי בראש מחר?חמאה-יוני בלוך 26 האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?אהבה קטנה-שירי מימון 27. איך תהיה השנה הזו?נובמברXD? 28. מתי אני אשמח?ימים אחרים-סקעת 29. איפה אני אחגוג את יום ההולדת שלי?כל החברה-מוניקה סקס 30. מהי התקופה הכי טובה שהייתה לי?על הרצפה חחחחחחחח 31. לאיזו תקופה אני הכי מחכה?קרנבל-הדורבנים 32. מה אני הכי אוהב\ת לעשות בזמני החופשי?הוא-מירי מסיקה 33. על מה אני חושב\ת עכשיו?מפלס מצב הרוח 34. איך החיים נכון לעכשיו?יותר מידי.. קרן פלס 35. מה חשבתי על החיים לפני 5 שנים?במערכת הדם-רונה קינן 36. ומה אני אחשוב עליהם עוד 5 שנים?כל הציפורים-סקעת 37. מה יהיה כתוב על המצבה שלי?גשם חזק-מוניקה סקס 38. מה עשיתי אתמול?בדרך אליך-צליל מכוון 39. מה אני אעשה מחר?הפוך בשמש- מוניקה סקס (רמז ללכת לים?P:) 40. מה מרגיז אותי?שני כוכבים-מירי מסיקה 41. מה אני עושה כשאני מרוגזת?שוכחת אותך- קרן פלס חחח 42. מה אני הכי שונאת? אף אחת זהו לעת עתה אם יהיו לי שאלות נוספות אשאל אותך תהני. נהנתי
תודה!
זהו נראה לי תהני

ורד וזה, אהבתי וזה, את איך שהצגת אותי וזה../images/Emo6.gif

יאללה תשאלו שאלות(:) אני אוהבת לענות חחחח

veredmp

New member
אני שמחה וזה ../images/Emo13.gif

יאללה, עוד כמה שאלות: 1. את ערה לעובדה שמירי לא מופיעה בימי שישי, כך שתצטרכי ללכת להופעות שלה בשבת, ולא בשישי, כשיהיה לך סופ"ש בבית? 2. מה הגובה שלך? 3. 'יהאם עשית פעם בנג'י? אם כן, איך היה? אם לא, האם תרצי לעשות? 4. רכבת פעם על סוס? 5. מתרגשת לקראת הגיוס?

כפרעליך..וזה.. (טוב חפרנו../images/Emo6.gif)

יאללה, עוד כמה תשובות: 1. את ערה לעובדה שמירי לא מופיעה בימי שישי, כך שתצטרכי ללכת להופעות שלה בשבת, ולא בשישי, כשיהיה לך סופ"ש בבית? אין לי בעיה להקדיש לה את אחד המוצ"שים שלי
גם אם זה כרוך בלהגיע למחרת עייפה לצבא..
2. מה הגובה שלך? 1.66, ושלך? 3. 'יהאם עשית פעם בנג'י? אם כן, איך היה? אם לא, האם תרצי לעשות? לא עשיתי ותמיד הייתי בטוחה שגם לא אעשה.. אבל בזמן האחרון משהו השתנה בי והחלטתי לנסות דברים. אני אעשה רק אם את תעשי איתי..
4. רכבת פעם על סוס? חחחחח שאלה מקורית, יפה, אהבתי! רכבתי על סוס, על חמור ועל גמל. זה ממש כיף! סוס אחת החיות שאני הכי אוהבת (יחד עם דולפין). 5. מתרגשת לקראת הגיוס? אני לא חושבת על זה הרבה, אבל אנשים נוטים להזכיר לי את זה כל שנייה
.. חח סתם סתם
אממ אני מתרגשת, כי אני יודעת שאני נכנסת לתקופה די ארוכה ובעיקר מאד משמעותית. ד"א, איפה את שירתת?

veredmp

New member
מה זה, זה הפך להיות אושפיזין שלי ../images/Emo3.gif

2. הגובה שלי 1.58. בערך
3. אני לא אעשה בנג'י. מפחיד אותי מדי......... עשיתי סנפלינג פעם, וממש ממש אהבתי, ואני רוצה מתישהו לעשות שוב. את זה אני מוכנה לעשות איתך
5. אני שירתתי בקריה (קל"ב. בכל זאת, בת יחידה וזה.........). מאוד נהניתי בשירות הצבאי שלי, לפחות ברובו. זו יכולה להיות חוויה ממש טובה, אם מסתכלים על זה בעיניים הנכונות. בהמשך לתשובה 4 - האם פעם "רכבת" על דולפין?

למעלה