טוב, רק קמתי אחרי פחות מ-6 שעות שינה, אז השאלות שלי רגועות בינתיים. אני עוד אחשוב על שאלות ממש מעצבנות אליך בהמשך, אני בטוחה
1. בכמה הופעות של מירי היית, ואיזו את זוכרת במיוחד? 2. איך זה להיות המקליטה הלאומית של פורום קרן פלס, והאם לפעמים את מקבלת מסרים שלא קשורים ל"אלי, אפשר את ההקלטה"? 3. איך החיים ברחובות? את מעדיפה את זה על מזכרת בתיה, או שזה מוזר לך?
1. הייתי בחמש הופעות למיטב זכרוני, הכי זכורה לי ההופעה בהאנגר 11, שהיתה מופע פרמיירה לשלום לאמונות, הייתי עם ההורים שלי וזאת היתה בעצם ההופעה הראשונה עם ההורים ולא עם חברים. 2. איך זה להיות? חחח אממ סבבה, ו..כן מקבלים לפעמים מסרים "תצביעו במצעדים". סתם סתם, כן, יש מסרים אחרים. 3. החיים ברחובות רגילים, אבל רוב הזמן אני במזכרת או תל אביב חחחח. ברוררר שמזכרת עדיף! גדלתי שם נראה אותך מכשילה אותי
היית ביוסף ואיך היה? איך הכרת את מירי? השיר שאת הכי מזדהה של מירי השיר שעושה לך הכי עצוב של מירי השיר שעושה לך שמח של מירי? האלבום הראשון או השני? איזה הופעה הכי מרגשת של מירי היית?
היית ביוסף ואיך היה? לא, אין תקציב, הבורסה שוקעת איך הכרת את מירי? מהרדיו ואז באתי להופעות השיר שאת הכי מזדהה של מירי. אין יל תשובה על זה, אני יכולה להתחיל לכתוב לך כאן אלבום שלם. השיר שעושה לך הכי עצוב של מירי? עצוב טוב אבל, טיפה טיפה הוא מאוד מרגש השיר שעושה לך שמח של מירי? מפלס המצב רוח האלבום הראשון או השני? ראשון איזה הופעה הכי מרגשת של מירי היית? האנגר 11
אוהא, שומרת בזאפה, ת'אמת זה כיף לשגע אנשים בכניסה, איגור עושה את העבודה הקשה אני רק משגעת אנשים ושמה חותמות שלא רואים כלום. (בעצם רק איגור ואני רואים). ולהחליף? אף פעם לא, איגור ואני זה שיתוף פעולה, לא נזרוק אותו לשום מקום.