האושפיזין השבע-שרה - אלמונית ברשת

veredmp

New member
../images/Emo82.gif האושפיזין השבע-שרה - אלמונית ברשת ../images/Emo82.gif

אלמונית ברשת, כשמה כן היא - אלמונית לנו
אני בטוחה שיש לכם הרבה מה לשאול אותה. לכו על זה

veredmp

New member
השאלות שלי

1. השאלה הבסיסית - מי את?
אני לא כ"כ זוכרת אותך. את מוזמנת לכתוב לנו בשתי שורות או יותר מה שמך, מאיפה את, בת כמה, מה עושה בחיים וכו'
אחרי שנכיר קצת, נעבור לשאלות אחרות

veredmp

New member
טוב, עשיתי 1 אז נעשה גם 2, 3 ו-4

2. מתי התחלת לאהוב את מירי? 3. האם היית בהופעה? אם היית ביותר מאחת, מה ההופעה שהכי אהבת ולמה 4. שיר/ים אהוב/ים של מירי

../images/Emo141.gif עונה....

מתי התחלת לאהוב את מירי? אני ומעין שלי מעריצות די טריות....נראה לי בערך כשנה...אבל שרופות לגמרי! האם היית בהופעה? אם היית ביותר מאחת, מה ההופעה שהכי אהבת ולמה - היינו בשלוש הופעות. נהנינו הכי הכי מהזאפה הלפני אחרונה...לא זוכרת את התאריך... איך לא אהנה כשהקטנה שלי מככבת על הבמה?... שיר/ים אהוב/ים של מירי- מותר לי לענות שאנחנו חולות על כל השירים?....
קדימה חבר'ה...תגוונו לנו קצת את השאלות?....שמתי לב שלכולם אותן השאלות...אשמח להחשף פה

veredmp

New member
אתגר. אוקיי.........

אני יכולה לשאול אותך שאלות בחשבונאות (שתודי שזה יהיה מקורי) אבל נחסוך את זה לכולם
קודם כל, אסור לענות שאתן חולות על כל השירים. תבחרי שניים-שלושה מכל אלבום אותם את אוהבת במיוחד
האם תלכי להופעה בצוותא עם מעין, גם אם יש סיכוי שלא יהיה "שיר לשירה" והיא לא תעלה לבמה?
מה רצית להיות כשהיית קטנה? (אף אחד לא חולם להיות רו"ח כשהוא קטן)
איזה חג את הכי אוהבת?
האם כבר הקפת משהו היום, ואם לא - מה את מתכוונת להקיף כדי להרגיש את מלוא חווית חג שמחת תורה?

../images/Emo141.gif בואי ונחסוך לכולם את ענייני החשבונאות

תבחרי שניים-שלושה מכל אלבום אותם את אוהבת במיוחד- תארתי לעצמי שהתשובה שלי לא תתקבל....אני אוהבת במיוחד את "ממי" (זה גם הצלצול שלי בסלולרי..., "הוא","טיפה טיפה", "מפלס מצב הרוח"....נו! חולה על כולם...באמת! האם תלכי להופעה בצוותא עם מעין, גם אם יש סיכוי שלא יהיה "שיר לשירה" והיא לא תעלה לבמה?-אנחנו הולכות בכל מקרה...מעין כמובן מפנטזת שוב לעלות על הבמה...אבל נהיה שם בכל מקרה.. מה רצית להיות כשהיית קטנה? (אף אחד לא חולם להיות רו"ח כשהוא קטן)- רו"ח ממש לא היה החלום שלי...אחרי הכל..זה לא בדיוק מקצוע "חלומי"...לא זוכרת שהיה לי חלום מסויים, אבל היה לי "מסלול" שאותו טוו לי הוריי. אני באה ממשפחה שכולם בה רופאים, אז ציפו גם ממני...היתה אכזבה קשה שאמרתי שלא מסתדרת עם דם וכל זה...ואז יצאתי "רק" רואת חשבון.. איזה חג את הכי אוהבת? - מאז שאני אמא כל האהבות שלי השתנו...אני אוהבת מצבים שבהם הקטנה שלי נהנית...והיא כמובן חולה על החגים שבהם כל הילדים נהנים במיוחד...מניחה שפורים תהיה התשובה שלי...כל השנה אנחנו מדסקסות על התחפושת... האם כבר הקפת משהו היום, ואם לא - מה את מתכוונת להקיף כדי להרגיש את מלוא חווית חג שמחת תורה? - וואלה לא הקפנו כלום...מניחה שהחג הזה יעבור בלי "אקשן" מיוחד...

../images/Emo140.gifערב מצויין לכולם....

אני מירי (מניחה שזה השם הנכון פה בפורום...), תושבת ר"ג בת 31 , גרושה ורואת חשבון במקצועי... אמא למעין המתוקה בת ה- 4.5 שמככבת לאחרונה בהופעות של מירי....וגם אצלכם פה בתמונות בפורום (היינו בהופעות האחרונות בזאפה ובתאטרון היהלום בר"ג) אנחנו מעריצות יחסית חדשות אבל שרופות לגמרי (הבובה הקטנה שלי שולטת בכל הטקסטים של מירי באופן מדהים) ...נדמה לי שהיינו ב- 3 הופעות... אני יותר קוראת כאן מאשר כותבת, ואשמח עכשיו להחשף יותר... שיהיה לכולנו ערב מצויין וחג שמח!!

veredmp

New member
אני זוכרת אותך! ואת הבת המהממת שלך!

עוד רואת חשבון. אנחנו מתחילות להשתלט

איריס מ

New member
יש לי שאלות ../images/Emo9.gif

קודם כל חג שמח
1. מלבד מירי אילו עוד זמרים/זמרות את אוהבת והאם היית בהופעות של אותם זמרים/זמרות? 2. האם מעיין המקסימה מכירה טקסטים בע"פ גם של זמרים/זמרות אחרים? 3. מתי שמעת על מירי לראשונה?

../images/Emo141.gif עונה....

חג שמח וערב מצויין לכולנו
1. מלבד מירי אילו עוד זמרים/זמרות את אוהבת והאם היית בהופעות של אותם זמרים/זמרות? - אני חולה על מוסיקה ישראלית. מעריצה נורא את הפרויקט של עידן רייכל, מאיה אברהם, שלמה ארצי, ריטה, פבלו רוזנברג...גם שלומי שבת הולך...וכמובן שהייתי גם בלא מעט הופעות אחרות...אבל את מעין הקטנה אני סוחבת רק למירי מסיקה...פשוט כי היא לא מוכנה לשמוע על אף זמר אחר... 2. האם מעיין המקסימה מכירה טקסטים בע"פ גם של זמרים/זמרות אחרים? - פחות...היא חולה חולה חולה על מירי מסיקה... 3. מתי שמעת על מירי לראשונה? - התחלנו להעריץ את מירי לדעתי לפני כשנה...

../images/Emo8.gif../images/Emo3.gif

זה לא שהיו לה יותר מידי ברירות....מירי מתנגנת אצלנו נון סטופ... מוכנות לחלוטין לדיסק חדש...

שאלה שלי

הצלחת ליצור קשר עם ג'וני מאז ההופעה האחרונה? את מודעת לעובדה שיש סיכוי שהוא לא ינגן עם מירי בסבב האקוסטי?

מתפלאת עליך שאת שואלת את זה פה בפומבי....

וכן...הצלחתי ליצור קשר איתו... אבל באה בשביל מירי. לא בשבילו....

כבר התחתנו בקפריסין...

ואני בחודש רביעי... בטח בהופעה הקרובה שאבוא עם מעין הבטן כבר תהיה ברורה יותר...

למעלה