../images/Emo141.gif בואי ונחסוך לכולם את ענייני החשבונאות
תבחרי שניים-שלושה מכל אלבום אותם את אוהבת במיוחד- תארתי לעצמי שהתשובה שלי לא תתקבל....אני אוהבת במיוחד את "ממי" (זה גם הצלצול שלי בסלולרי..., "הוא","טיפה טיפה", "מפלס מצב הרוח"....נו! חולה על כולם...באמת! האם תלכי להופעה בצוותא עם מעין, גם אם יש סיכוי שלא יהיה "שיר לשירה" והיא לא תעלה לבמה?-אנחנו הולכות בכל מקרה...מעין כמובן מפנטזת שוב לעלות על הבמה...אבל נהיה שם בכל מקרה.. מה רצית להיות כשהיית קטנה? (אף אחד לא חולם להיות רו"ח כשהוא קטן)- רו"ח ממש לא היה החלום שלי...אחרי הכל..זה לא בדיוק מקצוע "חלומי"...לא זוכרת שהיה לי חלום מסויים, אבל היה לי "מסלול" שאותו טוו לי הוריי. אני באה ממשפחה שכולם בה רופאים, אז ציפו גם ממני...היתה אכזבה קשה שאמרתי שלא מסתדרת עם דם וכל זה...ואז יצאתי "רק" רואת חשבון.. איזה חג את הכי אוהבת? - מאז שאני אמא כל האהבות שלי השתנו...אני אוהבת מצבים שבהם הקטנה שלי נהנית...והיא כמובן חולה על החגים שבהם כל הילדים נהנים במיוחד...מניחה שפורים תהיה התשובה שלי...כל השנה אנחנו מדסקסות על התחפושת... האם כבר הקפת משהו היום, ואם לא - מה את מתכוונת להקיף כדי להרגיש את מלוא חווית חג שמחת תורה? - וואלה לא הקפנו כלום...מניחה שהחג הזה יעבור בלי "אקשן" מיוחד...