האושפיזין השלוש-עשרה - כלה להשגה

veredmp

New member
../images/Emo82.gif האושפיזין השלוש-עשרה - כלה להשגה ../images/Emo82.gif

אילו שאלות יש לכם לעדי, האישה שהיתה ביותר הופעות של מירי מסיקה ממירי מסיקה

veredmp

New member
שאלות

1. מה שלום הבן-זוג? ואיך זה שאת מתקנת לכולם את העברית, אבל תמיד רושמת "הבן-זוג" ולא "בן הזוג"?
2. עדיין נהנית מלהיות מורה? 3. מה את אומרת, תהיה שביתה או לא? 4. מה השיר/ים של מירי שאת הכי אוהבת?

hilali1

New member
גם אני חשבתי על השאלה הראשונה שלך../images/Emo70.gif

ז"א החלק השני שלה... נראה לי שזו לא טעות.

Rony 05

New member
זאת טעות, זה סמיכות

ובכל סמיכות ה' הידיעה היא במילה השניה

veredmp

New member
../images/Emo45.gif בדיוק

כמו שאמורים להגיד "בית הספר" ולא "הבית ספר" וכמו שאומרים "ראש השנה" ולא "הראש שנה"

Rony 05

New member
../images/Emo13.gif

קיבלתי 100? ד"א העלוקה כתבה היום על מירי, מחכים לסריקתך....

hilali1

New member
לא בטוח.. נגיד יו"ר הכסת.. אז אפשר וזה חוקי

להגיב גבירתי היושבת ראש

../images/Emo46.gif

מה שלום הבן-זוג?הוא בסדר, תודה
ואיך זה שאת מתקנת לכולם את העברית, אבל תמיד רושמת "הבן-זוג" ולא "בן הזוג"?
אז ככה : ראשית כל, אני את הבגרות שלי כבר עשיתי
שנית כל, אני לא בטוחה שזו טעות, אבל לא יכולה לבדוק כי יש בעיה כרגע באתר של אקדמיה ללשון שלישית, בד"כ שאני מתקנת זה בנושא שגיאות כתיב ולא בהקשר של הטיות וכו' 2. עדיין נהנית מלהיות מורה?יש רגעים יותר יפים ויש פחות (מי אמר ישיבות, תלאות, טפסים וכו') אבל ברגע שזה יהווה סבל, אדע שזה הזמן להסבה
3. מה את אומרת, תהיה שביתה או לא? אני מאאאאאד מקווה שלא |רוצה כבר לסיים את התואר, מה לעשות, לא כולם לומדים תואר שני שנמשך שנה
) 4. מה השיר/ים של מירי שאת הכי אוהבת?כרגע אני שומעת לרוב את ערב חג, האור יזרח גם בנפרד, שני כוכבים ואסופים

ady18

Well-known member
שאלות

1)אומנים שאת אוהבת חוץ ממירי קרן ואיה? 2)אומנים שאת אוהבת בלועזי? 3)תחנת רדיו מועדפת? 4)סרט אהוב? 5)ספר אהוב? 6)מאכל אהוב? 7)מה ההופעה שהכי נהנת של מירי?

תשובות

1)אומנים שאת אוהבת חוץ ממירי קרן ואיה?עלמה זוהר, שולי רנד, כנסיית השכל 2)אומנים שאת אוהבת בלועזי?שומעת לרוב את לאונרד כהן, טורי איימוס, חיפושיות 3)תחנת רדיו מועדפת?גלגל"צ 4)סרט אהוב?הסרט החדש של וודי אלן 5)ספר אהוב?אשה בורחת מבשורה, היה לי מאד קשה לקרוא אותו מבחינה נפשית 6)מאכל אהוב?כל מה שיש במסעדה מוזס
או הציפ'ס של מסעדת בארסרי או יוגורט של תמרה בבן יהודה 7)מה ההופעה שהכי נהנת של מירי? הרבה זמן לא הייתי בהופעה של מירי אז ההופעה שאיחלה לי מזל טוב בזאפה ת"א ב07.07.08 גם ההופעה באשדוד היתה טובה, למרות הריכוז הרב של הערסים והפרחות

ואיך שכחתי את

הסרט ריקוד מושחת את האומנים ג'וני מיטשל פינק פלויד לד זפלין דפש מוד דיוויד בואי בקיצור- יש הרבה

dxe בן

New member
שלום כלה../images/Emo13.gif

בת כמה? האם הניק של זה כמו "קלה להשגה" ? מה המעכל הכי טעים ? את עוובדת? סרט אהווב ?

היי

בת כמה? 29 האם הניק של זה כמו "קלה להשגה" ? לא, יחי הציניות, כלה כמו חתונה מה המעכל הכי טעים ? מעכל לא יודעת אבל מאכל כבר עניתי ליעל
את עוובדת? עוובדת לא, עובדת כן, אני מורה בבית ספר לאוטיסטים סרט אהווב ?אהווב לא יודעת, אבל אהוב כן
- 3 אימהות, אהובה אהובתי, הנסיכה הקסומה, הסיפור שאינו נגמר

עדי../images/Emo140.gif

אני כמעט היחידה שקוראת לך ככה בפורוםD: 1. מה שלומך? 2. מה עשית היום? תתארי לי את היום מהבוקר עד עכשיו.. 3. שאיפות לשנה החדשה? 4. אם יכולת לשנות משהו בשנה שעברה, מה היית משנה? 5. מה את מלמדת בבית ספר? 6. ד"א, לא יודעת אם יצא לי להגיד לך.. אני מהזה מעריכה אותך שאת עובדת עם אוטיסטים וזה
את מקבלת על זה הרבה משובים חיוביים? 7. בהופעות של מי היית יותר, קרן או מירי? 8. כמה ילדים את רוצה שיהיו לך? ואיך היית קוראת להם? 9. מה עשית בשרותך הצבאי? 10. איזה שיר מתנגן אצלך כרגע במחשב/בטלויזיה/בראש? ערב טוב

יעל

1. מה שלומך?אני בסדר, תודה
2. מה עשית היום? תתארי לי את היום מהבוקר עד עכשיו..עבדתי עד 13:30 (לקחתי את התלמידים לבאולינג באבן גבירול בת"א ואחר כך קנינו להם ארטיק לקינוח). הגעתי הביתה, ארוחת צהריים, קצת פורומים, ישנתי קצת, דיברתי עם בן הזוג (הוא עדיין לא הגיע הביתה) , הייתי בסוכה של חברים של ההורים שלי עם האחיינים שלי וההורים 3. שאיפות לשנה החדשה? להמשיך לעבוד בבית ספר, שהקשר עם בן זוגי רק יתחזק, עוד הופעות טובות ומשובחות, רק בריאות לכולם לטייל בחו"ל ואם אפשר לשלב בהופעה של לאונרד כהן, מה טוב 4. אם יכולת לשנות משהו בשנה שעברה, מה היית משנה?כלום, כי מכל דבר למדתי . אולי אם היה באפשרותי מעלימה את המחלה של אבא 5. מה את מלמדת בבית ספר?אני מחנכת כיתה. מורה משלימה.התלמידים לומדים עד 16:30 אז אני מחנכת כיתה מ12:30 6. ד"א, לא יודעת אם יצא לי להגיד לך.. אני מהזה מעריכה אותך שאת עובדת עם אוטיסטים וזה את מקבלת על זה הרבה משובים חיוביים? אני מקבלת, אבל המשוב הכי מספק זה מהתלמידים עצמם ולאו דווקא במילים אלא מסתפקת אפילו במבט
7. בהופעות של מי היית יותר, קרן או מירי?נראה לי קרן כי את קרן הכרתי עוד מאא"ה ואת מירי רק מהסבב השני 8. כמה ילדים את רוצה שיהיו לך? ואיך היית קוראת להם?כמה שיותר,
אין לי מושג אילו שמות אבל מה שבטוח אני אוהבת שמות מיוחדים וייחודיים (יש לי אחיין בשם סול ויש לי אחיין בשם קאי לדוגמא) 9. מה עשית בשרותך הצבאי?אלחוטנית בפיקוד צפון 10. איזה שיר מתנגן אצלך כרגע במחשב/בטלויזיה/בראש?the law לאונרד כהן

שאלו את הרוב, נותרו שתיים

שאני מקווה שלא תפרשי בצורה הלא נכונה. 1. שימי לב למה שנכתב עליך: "האישה שהייתה ביותר הופעות של מירי מסיקה ממירי מסיקה" - את נחשבת למעריצה הדוקה, האם זו הסיבה שלשמה את לוקחת ללב דברים שליליים שנכתבים על מוערצייך? האם את שופטת תוצר של של אחד ממוערצייך באובייקטיביות מלאה, ובעקיפין, האם תגדירי מבקר כטוב כי כתב משהו חיובי או כרע כי כתב משהו שלילי? 2. למה את יורדת עם האנטר?

מאחלת לך בריאות, חוכמה ואושר ../images/Emo122.gif

1. ממש לא נכון. יש דרך להגיד דברים ולכתוב ביקורת. זו לא חוכמה לקטול. כל המילים הגבוהות שבעולם לא יסתירו את האמת. אני ממש לא לוקחת ללב. אני ישנה טוב מאד בלילה. עם חיוך על הפנים. אני יודעת מהי האמת שלי.יש לי מטרות בחים אבל היא לא שיאהבו את קרן/מירי וכו'. אני מגדירה מבקר טוב לפי ראות עיניי כאחד שמנסה לראות את כל הצדדים, לא רק לקטול ולכתוב דברים רעים כי זה הכי קל לעשות, פשוט להיות אדם אמיתי כי תחפושות ואנשים שמעמידים פנים- אני מגלה אותם במהירות.או שהם חושפים את עצמם.מה שבא קודם. אין לי בעיה שישללו אבל שיסבירו למה או שעדיף שלא רק שישללו או רק שישבחו. אפשר גם וגם. זה חלק מהשיעורים הראשונים שלמדתי בשנה א' בתואר הראשון איך למשב בצורה נכונה.וזה נראה לי רלוונטי לא רק בתחום החינוך אלא גם בתחום המוזיקה. קרו דברים מעולם שהיו שירים של אומנים שאני אוהבת שאני לא הכי אהבתי,לפחות לא בשמיעה ראשונה. תחשוב עלי מה שאתה רוצה אבל אני לא כזו שטחית ורדודה שרק בגלל שזה מירי או קרן אני חייבת לאהוב. וגם אם לא אהבתי אז בד"כ מצאתי משהו טוב וחיובי ביצירה (קשור לחלק השני של השאלה הראשונה). 2. התבלבלת עם בלקפליד ובפורום. אני לא זו עם האנטר. וגם אם אני לוחצת על אנטר- אני לוחצת כי בא לי . לא חייבת דין וחשבון לאף אחד.

למעלה