האושפיזין השמונה-עשר - אביב

veredmp

New member
../images/Emo82.gif האושפיזין השמונה-עשר - אביב ../images/Emo82.gif

כן, אנחנו יודעים ששמחת תורה היום ולא באמת עושים אושפיזין, אבל למה להיות דקדקנים?
קבלו את אביב שהניק שלו בתפוז מעורר שאלות, וארוך יותר מ"אינתא עומרי". מה אתם עוד לא יודעים על אביב? זה בדיוק המקום לשאול!

veredmp

New member
אביבקל'ה

והשאלות שלי הן כדלקמן: 1. איזו חיה אתה הכי אוהב? יש דבר כזה, חיה שאתה אוהב יותר מהשאר? 2. מתי אתה כבר משנה את החתימה? אני חושבת לערוך עצומה פה בפורום שתשנה אותה
3. תסביר לי את ההבדל בין ארנב לשפן 4. בוא נתקשר קצת לנושא הפורום - אילו שירים של מירי הם האהובים עליך ביותר? 5. בכמה הופעות היית? איזו אתה זוכר במיוחד ולמה?

pRimaVeriTaVIV

New member
מעמיסים עליי על הבוקר ../images/Emo8.gif

1. איזו חיה אתה הכי אוהב? יש דבר כזה, חיה שאתה אוהב יותר מהשאר? עדיף שאני לא אתחיל לפרט
אבל בעיקרון, אני מרשה לעצמי להגיד שאני אוהב את כל החיות חוץ מג'וקים ודומיהם
2. מתי אתה כבר משנה את החתימה? אני חושבת לערוך עצומה פה בפורום שתשנה אותה אני אחשוב על זה...
3. תסביר לי את ההבדל בין ארנב לשפן תמונה אחת שווה אלף מילים
שפן, ארנב(ת), ארנבון (חיית בית, צאצא של הארנב) מקווה שעזרתי
4. בוא נתקשר קצת לנושא הפורום - אילו שירים של מירי הם האהובים עליך ביותר? אוי................. טיפה טיפה, בקרקס הזה, באה אליכם, טיול לילי, שיר תקווה.......... בקיצור, זה לא ייגמר
5. בכמה הופעות היית? איזו אתה זוכר במיוחד ולמה? הייתי ב11 הופעות אם אני זוכר נכון
בקצרה: ההופעה הראשונה (שלי) ב9/3/06-בגלל החוויה הראשונית של הופעה של מירי
(ושל הופעות בכלל), את ההופעות בנתניה ב10/3/07 ו8/11/07, כי מירי בנתניה זאת חוויה היסטורית
, את ההתארחות של יוני בלוך ב27/8/07, כשמירי הקדישה שיר ליום הנישואים של ההורים שלי ב27/10/07, והקדישה שיר לי ב17/5/08 (כ
על ורד
), וכמובן את ההופעה ב1/5/08, כשמירי שרה בפעם הראשונה (אם אני זוכר נכון
) את "ילדה שהתבגרה"
כן, זה היה בקצרה

veredmp

New member
מטרתי בחיים היא להעמיס עליך ../images/Emo8.gif

תודה על התמונות. מהיום אני אדע לעד מה ההבדל בין שפן, ארנבת וארנבון (שאלת המשך - הארנבות הלבנות האלה שיש תמיד בכל פינות הליטוף ובחנויות החיות, זה גם נחשב ארנבונים?)

veredmp

New member
שמתי לב למשהו

כל השירים שרשמת הם מהאלבום הראשןו. אתה אוהב את האלבום הראשון יותר מהשני, או שסתם יצא לך במקרה (למרות שפרויד, אאל"ט, אמר שאין דבר כזה מקריות והכל בתת-מודע)?

I מ י ר ב I

New member
בוקר טוב!

1.ידוע לכולנו שאתה מנהל גם את הקומונה של אורי. איזה מבין ה-2 אתה הכי אוהב לנהל? (תנסה לא להגיד את שניהם כי זה יהיה משעמם
) 2.פינטו או אייל הלר? 3.מי הכי היית רוצה שיכתוב למירי שיר? 4.היית פעם בחדרה? אם כן איפה...

pRimaVeriTaVIV

New member
בוקר מעולה ../images/Emo13.gif

1.ידוע לכולנו שאתה מנהל גם את הקומונה של אורי. איזה מבין ה-2 אתה הכי אוהב לנהל? (תנסה לא להגיד את שניהם כי זה יהיה משעמם) אבל לא יפה
ורגע אחד...מה ידוע? מי ידוע? זה היה אמור להיות סוד...................... 2.פינטו או אייל הלר? בגלל שאני יודע שפינטו קורא כאן, אז פינטו
3.מי הכי היית רוצה שיכתוב למירי שיר? יוני בלוך (נדמה לי שמירי אמרה שבדיסק השלישי יהיה שיר שלו), שלמה ארצי (מה שטכנית כבר קרה
), כפיר אפשטיין, עידן רייכל, יהודית רביץ, ומישהו שיהיה מעניין במיוחד-אביב גפן 4.היית פעם בחדרה? אם כן איפה... האמת שהייתי בחדרה אפילו כמה פעמים
פעם בארובות (טיול שנתי), ופעם בסוג של מפגש וכמובן הייתה את הפעם ההיא שחטפתי את חתולינה.. אממ.. כלומר... לא משנה

I מ י ר ב I

New member
לא ככ הסתפקתי מהתשובות

אז עוד שאלה: חתולינה ישנה 18 שעות בממוצע ביום.האם אתה: א.ישן יותר ממנה ב.ישן פחות ממנה ג.ישן בערך כמוהה

pRimaVeriTaVIV

New member
אני חושב שג' ../images/Emo8.gif

אם תגידי לי בדיוק ממה לא היית מרוצה אני אשמח לתקן

איריס מ

New member
אביב ../images/Emo13.gif

1. מה עוד אנחנו לא יודעים עליך? 2. עד היום איזה פורומים / קומונות ניהלת? 3. בהקשר לשאלה השניה איזה וכמה מהם קיימים גם כיום? 4. איזה פורום / קומונה הכי מעניינים אותך? 5. מהו החג האהוב עליך? 6. האם אתה נהנה לנהל יחד עם ורד את הפורום? 7. כמנהל פורום ותיק אילו דברים היית משנה או מנהל אחרת על מנת לשפר את הפעילות בפורום במידה ואכן דרוש שיפור? 8. איזה שיר הכי אהוב עליך של מירי? 9. איזה שירים היית רוצה שיהיו בהופעות הבאות עלינו לטובה? 10. כמה שרקנים יש לך? 11. האם כשהם שורקים הם מלווים אותך בצלילי הגיטרה בעיקר בשיריה של מירי?
12. למה אתה מתבייש לנגן לנו בגיטרה במפגשים [עצה שלי אל תתבייש יותר, רובנו מכירים כאן את הרוב כך שאין סיבה להתבייש]? 13. איזה בעלי חיים גידלת עד היום? 14. איך היית מגדיר את עצמך ב-2 מילים?

איריס מ

New member
יש לי עוד שאלות... ../images/Emo9.gif

1. מאז שאתה מכיר את ורד אתה משתמש במילים נכון שאוצר המילים שלך התרחב? 2. אילו עוד מילים אתה מכיר מהמילון "ורד" המוכר לרובנו? 3. עוד באותו נושא, מאז שאתה בפורום ולאו דווקא כמנהל האם יש מילים שהפכו לחלק מאוצר המילים היומיומי שלך כדוגמת "כפרעליך", שתף אותנו? 4. האם לפעמים אתה מוצא את עצמך משתמש בציטוטים בחיי היומיום הקשורים למירי מבלי שתתכוון לזה כאשר אתה משוחח עם אנשים? 5. איזה משחק מהמשחקים במסנ' אהוב עליך? 6. עם כמה אנשים יש לך קשר במסנ'? 7. מלבד הגיטרה האם אתה יודע לנגן על עוד כלים? 8. מה הכי משמח אותך? 9. איזה מחזמר אהבת יותר "יוסף וכתונת הפסים" או "שלמה המלך ושלמיי הסנדלר"? 10. היית בלא מעט הופעות של מירי איזה סבב אהבת יותר את הראשון או השני ולמה? 11. כמה פעמים פגשת את מירי? 12. מלבד מירי ואיה כורם איזה זמרים אתה אוהב והאם היית בהופעות שלהם?

איריס מ

New member
../images/Emo6.gif אנסח את השאלה הראשונה מחדש...

1. אתה נוהג להשתמש רבות במילה "מהמם" והטיותיה והשאלה הנשאלת היא האם מאז שאתה מכיר את ורד אוצר המילים שלך התרחב?

pRimaVeriTaVIV

New member
וכמובן ששכחתי לענות על ההמשך ../images/Emo3.gif

1. אתה נוהג להשתמש רבות במילה "מהמם" והטיותיה והשאלה הנשאלת היא האם מאז שאתה מכיר את ורד אוצר המילים שלך התרחב? ברוווווווווווווווווווווור! ורד מעשירה את השפה שלי
2. אילו עוד מילים אתה מכיר מהמילון "ורד" המוכר לרובנו? יש את הכ
ות, הנקודות, ועוד ועוד
3. עוד באותו נושא, מאז שאתה בפורום ולאו דווקא כמנהל האם יש מילים שהפכו לחלק מאוצר המילים היומיומי שלך כדוגמת "כפרעליך", שתף אותנו? הכל אשמת ורד! היא משפיעה עליי לרעה
4. האם לפעמים אתה מוצא את עצמך משתמש בציטוטים בחיי היומיום הקשורים למירי מבלי שתתכוון לזה כאשר אתה משוחח עם אנשים? האמת שלא
5. איזה משחק מהמשחקים במסנ' אהוב עליך? דגלי שולה המוקשים, ברור
6. עם כמה אנשים יש לך קשר במסנ'? ברשימה שלי יש בערך 120 אנשים, אני מדבר עם 20-30 בערך
7. מלבד הגיטרה האם אתה יודע לנגן על עוד כלים? למדתי אורגנית כמה שנים, עכשיו אני לא זוכר כלום כמעט
אני עוד יכול לקרוא תווים, אבל רק חלקית, ובאיטיות
8. מה הכי משמח אותך? מה נסגר עם ההתקלות האלה?
אני אסכם בלהגיד בע"ח ומוזיקה
9. איזה מחזמר אהבת יותר "יוסף וכתונת הפסים" או "שלמה המלך ושלמיי הסנדלר"? אני חושב ש"שלמה המלך ושלמי הסנדלר" 10. היית בלא מעט הופעות של מירי איזה סבב אהבת יותר את הראשון או השני ולמה? השני, למרות שלפעמים בא לי לראות עוד הופעה מהראשון
(אגב, בראשון הייתי בהופעה אחת, כל שאר ההופעות הן מהסבב השני) 11. כמה פעמים פגשת את מירי? אני לא יודע בדיוק, משהו באזור 13-14 פעמים 12. מלבד מירי ואיה כורם איזה זמרים אתה אוהב והאם היית בהופעות שלהם? איתי פרל, דין דין אביב, אריק ברמן, מטרופולין, שלמה ארצי, יוני בלוך, אביב גפן, ועוד רשימה ארוכה... לא הייתי בהופעות של רובם, אבל יום יגיע

veredmp

New member
אני ממש מרחיבה לך את האופקים ../images/Emo8.gif

וסליחה, אני לא משפיעה עליך לרעה. מאז שפגשת אותי אני חושבת שחייך השתפרו והם הולכים ומשתפרים מיום ליום! לרעה הוא אומר לי.........

pRimaVeriTaVIV

New member
../images/Emo24.gif

1. מה עוד אנחנו לא יודעים עליך? רק דבר אחד?
אני אצטרך לחשוב על זה, בינתיים אם תעשי קפיצה קטנה לשאלה 13 תגלי משהו
2. עד היום איזה פורומים / קומונות ניהלת? פורומים מירי ושישיסטים, קומונת אורי
היו עוד כמה קומונות, שנפתחו בצחוק 3. בהקשר לשאלה השניה איזה וכמה מהם קיימים גם כיום? שלושתם
4. איזה פורום / קומונה הכי מעניינים אותך? תרשו לי להתחמק ולהגיד שכל אחד מעניין אותי בצורה שונה
5. מהו החג האהוב עליך? החופש הגדול נחשב חג? (צפוי, אני מתנצל
) אם לא אז אני אלך על פסח ופורים
6. האם אתה נהנה לנהל יחד עם ורד את הפורום? מאוד
השאלה אם היא נהנית, נדמה לי שלא תמיד
כ
ליה
7. כמנהל פורום ותיק אילו דברים היית משנה או מנהל אחרת על מנת לשפר את הפעילות בפורום במידה ואכן דרוש שיפור? עוד משהו שאני אצטרך לחשוב עליו, אבל שאלה יפה
ואם דרוש שיפור? בסופו של דבר, לא קיים משהו מושלם ואין משהו שאי אפשר לשפר
8. איזה שיר הכי אהוב עליך של מירי? אויש... אין שיר אחד ספציפי שאני הכי אוהב 9. איזה שירים היית רוצה שיהיו בהופעות הבאות עלינו לטובה? אם הכוונה היא להופעות האקוסטיות, אז אני מקווה שיוסיפו לפחות חלק מ- "אתה אף פעם", "בקרקס הזה" (באופן קבוע), "טיול לילי", "תן לי סימן", "שני כוכבים", "פעם", "ילדה שהתבגרה" (ברווווור
), "תיבה 530", "תמונה", "שוב תודה", "אסופים" (בנוסף לשירים שבפלייליסט הרגיל
כמובן עם הורדה של כמה שירים מהפלייליסט של ההופעות הרגילות) 10. כמה שרקנים יש לך? שניים-ג'וני (שם שהציעו לי כי זה דומה למילה ג'ינג'י
) ומילקה (שם שעלה לי לראש) 11. האם כשהם שורקים הם מלווים אותך בצלילי הגיטרה בעיקר בשיריה של מירי?
לא, הם שורקים בעיקר כשהם רעבים או כשאני מציק להם
12. למה אתה מתבייש לנגן לנו בגיטרה במפגשים [עצה שלי אל תתבייש יותר, רובנו מכירים כאן את הרוב כך שאין סיבה להתבייש]? אני שואל את עצמי אותו דבר
לא יודע, אולי סוג של פחד קהל? 13. איזה בעלי חיים גידלת עד היום? דגים, אוגרים (לתקופה קצרה), נחש תירס (לא, הם לא אוכלים תירס
), גור חתולים (ליום אחד), וכמובן השרקנים
14. איך היית מגדיר את עצמך ב-2 מילים? אני אעתיק מ-ורד, חולה נפש

למעלה