האושפיזין השש-עשרה - EVGIRL

veredmp

New member
../images/Emo82.gif האושפיזין השש-עשרה - EVGIRL ../images/Emo82.gif

אנחנו ממש בסימן אוכל היום! רעות - האישה, הקולה והשניצל, רוצה שתשאלו אותה כל מה שעולה בראשכם. לכו על זה.

veredmp

New member
../images/Emo21.gif (תדמייני שזה שניצל ../images/Emo3.gif)

1. מה שלומך? 2. כמה פעמים בשבוע את אוכלת שניצל? 3. כמה בקבוקי קולה את מסיימת ביום? 4. בכמה הופעות של מירי היית, ואיזו היתה הכי מיוחדת? 5. שיר/ים אהוב/ים של מירי 6. למה התחלת לאהוב את ג'וני? והאם את הולכת להופעות של עברי בשביל לראות אותו?

EVGIRL

New member
עונה באיחור בגלל שהייתי באילת../images/Emo3.gif

1. מה שלומך?-הכל מעולהההההה
2. כמה פעמים בשבוע את אוכלת שניצל?-ואוו...האמת שהפסקתי לספור
3. כמה בקבוקי קולה את מסיימת ביום?-גם את זה הפסקתי ליספור
4. בכמה הופעות של מירי היית, ואיזו היתה הכי מיוחדת?-אממ..הייתי בהרבה הופעות של מירי והכי מיוחדת בעיניי,הייתה ביומהולדת שלי...מירי הקדישה לי שיר,חיבקה ונישקה ובקיצור..עשתה לי את היומהולדת
5. שיר/ים אהוב/ים של מירי-"טיפה טיפה"
6. למה התחלת לאהוב את ג'וני? והאם את הולכת להופעות של עברי בשביל לראות אותו?-התחלתי לאהוב את יונתן בגלל שאני נוראאאאא אוהבת מוזיקה ובמיוחד לנגן בגיטרה ויונתן הוא פשוט גיטריסט מעולה!בין הטובים..ומהנגינה שלו אפשר ללמוד כולכך הרבהה...חוץ מזה שהוא בנאדם מדהים בפני עצמו
ובקשר להופעות של עברי..אני הולכת להופעות של עברי כדי לשמוע את עברי ולהנות מההופעה שלו ועל הדרך גם להנות מיונתן..אבל אני לא הולכת להופעה של עברי כדי לראות את יונתן.

איריס מ

New member
רעות...

1. מה היית עושה במידה והקולה לא הייתה קיימת בעולם, האם היית דואגת להמציא אותה או מוצאת תחליף? 2. כמה זמן את מנהלת את הקומונה של יונתן פריג'? 3. איזה שירים את יודעת לנגן על גיטרה? 4. כמה זמן את מנגנת על גיטרה?

EVGIRL

New member
איריס...../images/Emo3.gif

1. מה היית עושה במידה והקולה לא הייתה קיימת בעולם, האם היית דואגת להמציא אותה או מוצאת תחליף?-איןןןןןן דבר כזה
העולם היה נהרס,נמוג ומתפוגג ללא הקולה
2. כמה זמן את מנהלת את הקומונה של יונתן פריג'?-ואוו..אממ בערך חצי שנה אחרי שהקומנה נוסדה
3. איזה שירים את יודעת לנגן על גיטרה?-אממ..הרבה.."אחלום לנצח","טיפה טיפה" ועוד הרבה... 4. כמה זמן את מנגנת על גיטרה?-שלוש שניים בערך או קצת פחות.

dxe בן

New member
שלום EVGIRL

מה פירוש הניק<? בת כמה? את באמת אוהבת קולה? את מודעת לכך שקולה זה לא בריא(גם אני שותה את זה )? את אוהבת ארטיק קולה אם לא איזה ארטיק את כן אוהבת? מה המאכל הכי טעים והמאכל הכי מגעיל? איזה חיה את אוהבת? איזה סרט ראית לאחרונה והאם אהבת אותו? מה את עושה עכשיו? שיר טוב של מירי מסיקה ושיר טוב של זמר/ת אחר/ת -

EVGIRL

New member
שלוםםםםםם וברכהההההההההההה../images/Emo9.gif

מה פירוש הניק<? -Evenescence girl בת כמה?-17 את באמת אוהבת קולה?-מאדדדדד מאדדדד
את מודעת לכך שקולה זה לא בריא(גם אני שותה את זה )?-מודעת..אבל...זה קולה...נוו
את אוהבת ארטיק קולה אם לא איזה ארטיק את כן אוהבת?-אממ..לא כולכך,אני יותר אוהבת ארטיק ענבים
מה המאכל הכי טעים והמאכל הכי מגעיל?-הכי טעים שניצל והכי מגעיל..עוף איזה חיה את אוהבת?-בעיקרון..את כולם אבל סוסים
איזה סרט ראית לאחרונה והאם אהבת אותו?-אממ..."תיקים באפלה" ולא ציפיתי לאהוב אבל אהבתי מאד
מה את עושה עכשיו?-מתארגנת ועוד מעט יוצאת
שיר טוב של מירי מסיקה ושיר טוב של זמר/ת אחר/ת - שיר טוב של מירי-"תמונה" "אף לא מילה"-דין דין אביב

שאלות שאלות

|גזוז|האם את מצטרפת למחאה שאני מקימה כדי שמיקי ינגן עם מירי בסבב האקוסטי? תפקידך בכוח לנגן שירי מחאה
|גזוז|אם יש מצב היפוטתי שעברי לידר (וג'וני מנגן איתו) ומירי (בלי ג'וני, סבב אקוסטי)מופיעים באותו יום, באזור מגורייך, ויש לך כסף לכרטיס, למי את הולכת

veredmp

New member
חורף, כ../images/Emo80.gif. נגמרו האייקונים של הקיץ ../images/Emo10.gif

EVGIRL

New member
תשובות תשובות../images/Emo3.gif

גזוז|האם את מצטרפת למחאה שאני מקימה כדי שמיקי ינגן עם מירי בסבב האקוסטי? תפקידך בכוח לנגן שירי מחאה-בטח שאני מצטרפת!!!!!בעם למען מיקי
|גזוז|אם יש מצב היפוטתי שעברי לידר (וג'וני מנגן איתו) ומירי (בלי ג'וני, סבב אקוסטי)מופיעים באותו יום, באזור מגורייך, ויש לך כסף לכרטיס, למי את הולכת-ואוו...קשההה קשההה קשהההההה....נראה לי שלמירי ואם אני אספיק אז נקפוץ לסוף ההופעה של עברי
כפרה עלייך

ה 22

New member
היי, גם את חדשה לי לגמריי..../images/Emo140.gif

1) מה שלומך? 2) שמתי לב שגם את ערה בלילה (כתבת לורד שאלות..
) גם את סוג של ציפור לילה? 3) את בת 17, ז"א את בכיתה י"א...? איך הלימודים? 4) באיזה חודש נולדת? 5) מה את אוהבת לעשות שיש לך 5 שעות פנויות ביום? 6) 3 צבעים שאת אוהבת: 7) איזה דבר שימח אותך לאחרונה? המשך שבוע מקסים. הדס

EVGIRL

New member
הייייייי הדס../images/Emo9.gif

1) מה שלומך?-שלומי מעולה..חוץ מזה שמחר חוזרים ללמוד הכל טוב
2) שמתי לב שגם את ערה בלילה (כתבת לורד שאלות..) גם את סוג של ציפור לילה?-אווו..חחח כן,חופשי
3) את בת 17, ז"א את בכיתה י"א...? איך הלימודים?-אני בי"ב
ולימודים..את יודעת...לימודים...בעעע.. 4) באיזה חודש נולדת?-יולי
5) מה את אוהבת לעשות שיש לך 5 שעות פנויות ביום?-לשמוע מוזיקה,לנגן,סתם לא לעשות כלום,להיות עם חברים ועם הכלבים והתוכית שלי
6) 3 צבעים שאת אוהבת:-אדום,כחול,כתום 7) איזה דבר שימח אותך לאחרונה?-קנו לי נעלי צלילה יפיםםםםםםםםםםםם ביותר
המשך שבוע מקסים.-שיהיה לך שבוע מצוין

למעלה