האושפיזין התשיעית - אורנית

veredmp

New member
../images/Emo82.gif האושפיזין התשיעית - אורנית ../images/Emo82.gif

אורנית פשוט מתה לענות על כל השאלות שלכם. אז קדימה, תתקיפו

השאלה שלי

איך היה הטיול בירושלים?איפה טיילתן? איך הולך בצבא? מה שלום האחין שלך?

oranitoosh

New member
...

של מעלה אדומים- בני כשריאל,כי הוא הראש עיר של מעלה כבר מהיום שנולדתי בערך,ובינתיים הוא עושה אחלה עבודה. ובירושלים- ניר ברקת, בשביל שהעיר לא תהפוך ליותר דוסית ממה שהיא עכשיו..

oranitoosh

New member
חחח לא...

אני תושבת מעלה אדומים, אז תכלס אני יכולה להצביע רק במעלה אדומים. אבל אם והייתה לי את האופציה להצביע גם בירושלים הייתי מצביעה לברקת..חח

oranitoosh

New member
../images/Emo13.gif

חח היה כיף.. לקחתי את חברה שלי למשכנות שאננים, ימין משה והמושבה הגרמנית... בצבא- ברוך ה'- כיף, נהנית מכל רגע! האחיין בסדר גמור! כפרעליו!

ady18

Well-known member
שאלות

איך הכרת את מירי? באיזה הופעות היית? השיר שהכי מזדהה של מירי? השיר הכי עצוב של מירי? השיר הכי שמח של מירי? אומנים אהובים? אומנים שאת אוהבת בלועזי? מאכל אהוב ? חטיף אהוב?

oranitoosh

New member
היי ../images/Emo13.gif

איך הכרת את מירי? שמעתי את טיפה טיפה ברדיו וישר ביררתי מי הזמרת.. לאט לאט נכנסתי לפורום, הלכתי להופעות.. באיזה הופעות היית? הייתי ב5 הופעות שלה.. 3 בתאטרון ירושלים, עוד אחת שגם הייתה בתאטרון אבל רק לעובדי בנק לאומי, ועוד אחד לא זוכרת איפה.חח השיר שהכי מזדהה של מירי? י"ילדה שהתבגרה" , "לשם" ו- "אף אחת" השיר הכי עצוב של מירי? ..יש הרבה השיר הכי שמח של מירי? "מפלס מצב הרוח" אומנים אהובים? מירי, קרן, אוהד חיטמן, כפיר אפשטיין, שיר ביטון, דנה לפידות אומנים שאת אוהבת בלועזי? לא שומעת לועזי בכלל. מאכל אהוב? קוסקוס, שקשוקה של סבתא, מלוחייה של סבתא! חטיף אהוב? צ'יטוס גבינה ודובונים.

ה 22

New member
אורנית שלום../images/Emo140.gif נעים להכיר

אשמח אם גם את תדגישי ת'שובות שלך.....
1) משלומך? 2) בת כמה את? 3) מה עושה בחייך? 4) 5 סיבות למה את אוהבת את מירי 5) הי, אני הדס, שכחתי להציג את עצמי....... 6) יש לך נסיעה לחו"ל למשך חודש, לאן את טסה, ומה את עושה? 7) נראה לך שיש סיכוי ששתיים יפלו מהארובה, אחד יתלכלך ואחד לא יתלכלך? 8) ת'סיגנון של השאלות, למדתי מיעלי וזה.. אז לבוא אליה בטענות, אוקי? 9) מה את לא אוהבת? 10) סת'כלי, השעה 1:40 בלילה ואני עוד כותבת, סוג של ציפור לילה, גם את חיי'ה בלילה? חיים יפים ומאושרים..........

oranitoosh

New member
../images/Emo3.gif

1) משלומך? סבבה 2) בת כמה את? 19 3) מה עושה בחייך? חיילת בצה"ל... מדריכה ומפקדת בבה"ד 7 :) 4) 5 סיבות למה את אוהבת את מירי- קשה לי לחשוב על סיבות, אבל פשוט כי היא בנאדם מדהים, היא חמה, אנושית, הקול שלה הוא הכי מדהים שיש, ולא יודעת.. יש עוד הרבה. לא יוצא לי כרגע. פשוט כי היא כזאת מדהימה, והשירים שלה הכי מדהימים ומרגשים שיש. 5) הי, אני הדס, שכחתי להציג את עצמי....... היי
6) יש לך נסיעה לחו"ל למשך חודש, לאן את טסה, ומה את עושה? טורקיה- קלאב מפנק (חולה על טורקיה.. זאת תיהיה פעם 7 שלי שם ! 7) נראה לך שיש סיכוי ששתיים יפלו מהארובה, אחד יתלכלך ואחד לא יתלכלך? לא ! 8) ת'סיגנון של השאלות, למדתי מיעלי וזה.. אז לבוא אליה בטענות, אוקי? סבבה, אני אפנה אליה בעניין !
9) מה את לא אוהבת? פטריות!!! 10) סת'כלי, השעה 1:40 בלילה ואני עוד כותבת, סוג של ציפור לילה, גם את חיי'ה בלילה? עד שהתגייסתי הייתי ממש חיית לילה, מהרגע שהתגייסתי אני פשוט ערה 20 שעות ביום..חח גם לך

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

איפה שאלתי שאלות מוזרות על אנשים שנופלים מארובות?XDDDDDD חחחחח טוב לדעת שלשאלות שלי יש סגנון, ואל תעליבי אותן, הן שאלות ממש כיפיות!

oranitoosh

New member
תכל'ס כן..

שאלות מגוונות שכאלה.. לא כמו כל השאלות הרגילות.. קבלי ח"ח זמני

dxe בן

New member
שלום אורניית ../images/Emo3.gif

למה קראו לך דווקא ככה? משקה אהוב? תוכנית אהובה? מהי השעה הכי טוובה בכל היוום ?

oranitoosh

New member
../images/Emo13.gif

למה קראו לך דווקא ככה? חח זה סיפורון.. אז ככה, אבא שלי גנן.. הוא חשב שאחרי 2 בנים יבוא עוד בן.. הוא מאוד אוהב עצי אורן, אז הוא חשב לקרוא למה שיצא אורן. חחח
ואז אמרו שייצא בת, ויש פרח שגדל מתחת לעץ אורן בחורף שנקרא אורנית. חח.. או בקיצור כמו הפרח אורנית.. חחח משקה אהוב? קולה זירו תוכנית אהובה? סרוגים! על קצות האצבעות! עד החתונה! וכל מיני סדרות שאפשר להשלים בוי או די. מהי השעה הכי טוובה בכל היוום ? 11 בלילה, לדעת שזהו, נגמר עוד יום עבודה ארוך ומייגע והולכים לישון.

שלום../images/Emo13.gif

1. כמה זמן את בפורום? 2. באיזה עוד פורומים של תפוז את גולשת? 3. איזו חנות בגדים את הכי אוהבת? 4. מה בחיים לא תאכלי? 5. איפה הכי בא לך להיות עכשיו?

oranitoosh

New member
שלום

1. כמה זמן את בפורום? האמת אני ממש לא זוכרת.. די הרבה זמן.. 2. באיזה עוד פורומים של תפוז את גולשת? בשל קרן,מעלה אדומים, אוהד ומידי פעם גם בשל איתי פרל 3. איזו חנות בגדים את הכי אוהבת? זה לפי תקופות, עכשיו קסטרו, רנואר.. 4. מה בחיים לא תאכלי? פטריות! וחזיר! 5. איפה הכי בא לך להיות עכשיו?בטורקיה , באזיה סוויטה מפנקת

בעיקר בבודרום, יחד עם מירי,אורי,קרן ותומר../images/Emo8.gif

ד"א ההורים שלי עכשיו באנטליה, איזה כיף להם!@#:]] עוד כמה שאלות.. 1. כמה זמן את בצבא? 2. מאיפה את בארץ? 3. כשא תחוזרת מהצבא, מה את מעדיפה - לישון או לצאת? 4. את בבסיס רחוק או פתוח? 5. יש חיים בזמן הצבא?
6. איזה ארטיק את הכי אוהבת? 7. יש לך אחים? בני כמה? 8. מה את הכי אוהבת, מרשמלו/טופי/מנטוס?

oranitoosh

New member
כן..חח לא הייתי מתנגדת..

עוד כמה שאלות.. 1. כמה זמן את בצבא? 9 חודשים 2. מאיפה את בארץ? מעלה אדומים 3. כשא תחוזרת מהצבא, מה את מעדיפה - לישון או לצאת? אני משלבת את שניהם.. בבוקר ישנה ובלילה יוצאת.. 4. את בבסיס רחוק או פתוח? בסיס סגור. יוצאת חמשושים 5. יש חיים בזמן הצבא? לא! 6. איזה ארטיק את הכי אוהבת? מגנום לבן! 7. יש לך אחים? בני כמה? 2 אחים- 24 ו- 28. 8. מה את הכי אוהבת, מרשמלו/טופי/מנטוס? מנטוס אדום!!!

veredmp

New member
גם לי יש שאלה

נראה לי את אחת מחברות הפורום (היותר פעילות) שאני בקושי מכירה! אז כמה שאלות רקע כלליות
1. כמה אחים ואחיות יש לך? 2. מאיפה את בארץ? 3. מתי את משתחררת? נראה לי את כבר שנים בצבא! זהו בינתיים. אני בטוחה שאחשוב על עוד משהו בקרוב. יש לי עוד את כל היום

למעלה