היום ב
אנשים

../images/Emo82.gif היום ב ../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo62.gif

רוצים לקבל פוסטר של נינט? השתתפו בחידון נינט טייב הגדול שמתקיים בפורום, ואולי תזכו: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1348&msgid=87865059
פורום מאיר בנאי חוגג שנה של פעילות ומזמין אתכם להשתתף בחידון בפורום. לפרטים נוספים הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=1395&msgid=87824296
שבוע חיות בפורום אמנות בחרוזים! הכנסו עוד עכשיו, התעדכנו בסדנאות המיוחדות, והשארו מעודכנים בנוגע להמשך השבוע http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1479&msgid=87766868
 
טחינה.

שלומות, בטחינה תעשייתית כמו צבר ואחלה וכיו"ב, יש את היתרונות התזונתיים של טחינה? היא טובה לבריאות? או רק את הקלוריות והשומן? התחלתי לאכול טחינה כי זה די טעים וגם כי יש בזב הרבה ברזל וטוב לבריאות, אבל היתרונות גלומים רק בטחינה משומשום מלא? תודה מראש.
 

TheSegal

New member
טחינה תעשייתית מכילה חומרי שימור

שהם לא מועילים לגוף... אצלינו אמא שלי קונה טחינה גולמית ומזה מכינה טחינה (3 דקות עבודה) והטחינה שלה הרבה יותר טובה מהתעשיתיות
 

C H 4

New member
../images/Emo127.gif

טחינה גולמית היא טעימה הרבה יותר ובריאה הרבה יותר אפשר גם להשתמש בה להכנה של כל מיני דברים נוספים כמו רוטב לסלט.
 

One Echoe

New member
כן.

היתרונות של השומשום באים לידי ביטוי גם בטחינה תעשייתית. העניין הוא שבטחינה תעשייתית יש חומרים משמרים ושמן, שאלו לא דברים בריאים כ"כ. כמו כן גם בטחינה לא מלאה יש יתרונות תזונתיים, אולם פחותים לאין שיעור מטחינה מלאה.
 
למעלה