../images/Emo82.gif היי! דיון
אממ, בטח אתם לא זוכרים אותי, אני בקושי כותבת פה בכלל, אני בעיקר קוראת. בטח כבר היה כאן דיון כזה, עם לא בא לכם אז תגידו. לפני כמה ימים ראיתי (בפעם המליון...) את פיראטים מהקאריביים, והחלטתי לעשות רשימה, תוך כדי הסרט, של כל הדברים חסרי ההיגיון שיש בסרט. כן, גם אני משוגעת על הסרט ועל אורלי החמוד ועל ג'וני, אבל עובדה זה עובדה... מפיקי הסרט לא חשבו על התסריט עד הסוף לפני שהוציאו את הסרט. אז הנה כאן הרשימה המלאה של רוב הדברים ששמתי לב אליהם. עם למישהו יש עוד, הוא/היא מוזמנים להוסיף. למי שיש הסבר לאחד מהטענות שלי, אני אשמח מאוד לשמוע.
למה יש אוכל על ספינה שבה אין מישהו שיכול לאכול?
למה הפיראטים פחדו שאליזבת תפיל את המדליון לתוך הים עם הם יכולים פשוט להיכנס למים ולקחת אותו?
למה היה דם על הסכין שאליזבת תקעה בקפטן ברבוסה?
הפיראטים לא אמורים להרגיש כאב, אז איך הם כן מרגישים אותו כשהם תוקפים את פורט-רויאל בתחילת הסרט? למשל הבחור הזה שוויל זרק עליו גרזן, הוא נפל כאילו מת, ואז הוםיע שוב. זה לא היה אמור להשפיע עליו כמעט בכלל, כמו השלד האליזבת העיפה לו את הראש מהמקום כשהיא גילתה שהיא מוקפת שלדים חיים. או למשל כשהם הולכים מכות עם וויל ואליזבת בסוף הסרט...
הפיראטים לא אמורים להרגיש חום, כמו שברבוסה אמר בפירוש לאליזבת ("not the worm of a women's flesh") אז איך זה שברבוסה הרגיש את החום של השמלה כשלקח אותה מאליזבת לפני שבם זרקו אותה ואת ג'ק למים?
במקרה שהפיראטים הרגו את ביל לפני שהם מצאו את האוצר, איך הוא שלח את המדליון לוויל? ואם הפיראטים הרגו את ביל אחרי שהם מצאו את האוצר, איך זה שהם הרגו אותו? הוא לא יכול למות...
למה ג'ק חתך את עצמו כשזרק לוויל את המטבע כדי שהוא יחזיר אותו לתיבה ויבטל את הקללה?
אממ, בטח אתם לא זוכרים אותי, אני בקושי כותבת פה בכלל, אני בעיקר קוראת. בטח כבר היה כאן דיון כזה, עם לא בא לכם אז תגידו. לפני כמה ימים ראיתי (בפעם המליון...) את פיראטים מהקאריביים, והחלטתי לעשות רשימה, תוך כדי הסרט, של כל הדברים חסרי ההיגיון שיש בסרט. כן, גם אני משוגעת על הסרט ועל אורלי החמוד ועל ג'וני, אבל עובדה זה עובדה... מפיקי הסרט לא חשבו על התסריט עד הסוף לפני שהוציאו את הסרט. אז הנה כאן הרשימה המלאה של רוב הדברים ששמתי לב אליהם. עם למישהו יש עוד, הוא/היא מוזמנים להוסיף. למי שיש הסבר לאחד מהטענות שלי, אני אשמח מאוד לשמוע.