הניפוי האחרון...

../images/Emo82.gif הניפוי האחרון...

פרוייקט Y מגיע לסיומו, ההתרגשות גדולה, והערב ב-22:00 הניפוי האחרון... מתוך שבעת המועמדים שנשארו שניים הולכים היום הביתה, ומגיעים אלינו, לאירוח Live בצ'אט המצלמות באתר פרוייקט Y, ובפורום ערוץ YTV. האירוח יחל ב-22:45. היום ניתן גם להאזין לצ'אט LIVE בטלפון, במספר 068-206070
הערב ב-21:00 פורום CP שיתוק מוחין מארח את מנהל המחלקה האורטופדית בבית החולים אסף הרופא, דר' ליונל קופילביץ'. אתם מוזנים להפנות אליו כבר עכשיו שאלות בפורום.
מדונה ובריטני נשארות גם השבוע במקום הראשון ב"קופסא", ומשאירות את דיידו וקיילי הרבה מאחור. מי יפתיע בשבוע הבא? גירלז אלאוד? אטומיק קיטן? פינק? רובי וויליאמס? מצעד הלהיטים של גולשי תפוז אנשים. דרגו את המצעד ותוכלו לזכות בסינגל הפרס שלנו השבוע.

PopPy

New member
../images/Emo32.gifארץ נהדרת יש רק בישראל..

צפיתם ב"ארץ נהדרת" (שישי ב-21:00, ערוץ 22 בטלוויזיה הקרובה אליכם) ונהנתם? אוהבים את אורנה בנאי, קיציס ופרידמן, אלי ומריאנו, דב נבון ועלמה זק? או יותר טוב - את כל השילוב המוצלח הזה יחד..? אם אתם רוצים לחסל את אירופה (וכל העולם, בדרך) עם מרכבה פלדמן, יש לכם כותרת בשביל אודי בן דויד, סקופ מיוחד בשביל פאר לי נשיאל, אייטם תרבותי (לא מצחיק!) למבקרי התרבות אלברט ונסים, סיפור טרגי לשלי יחימוביץ' או הכי חשוב - רוצה קונה שוקופלקס מקבלת מעמד למחבת ב19.90?! - זה המקום. פורום "רק בישראל" עבר שינוי שם ומתיחת פנים, ועכשיו הוא חי ובועט מתמיד כפורום "ארץ נהדרת ורק בישראל" - כל מי שמתגעגע ללימור, שמעון ושוקי (ונקעה רגלו מההפסד ב"מסך הזהב"..) או התאהב ב"ארץ נהדרת" מוזמן!
פורסם בהתאם לאישור שניתן במערכת אישורי הפרסום

justin love

New member
היי כולם!!!!

אז ככה: הייתי היום אצל רופא עור בגלל בעיה בראש והכל הקיצר לקחו ממני בדיקות והכל ואני מקווה שהבדיקות יחזרו בסדר אני מזה מפחדת שהם לא יהיו טובות אני אמורה לקבל את התוצאות רק עוד חודש אז תאחלו לי בהצלחה עם הבדיקות !!!!!! אני מקווה שאני יעבור אני מקווה שאני יעבור אני מקווה שאני יעבור!!!! |מתה מפחד|

למעלה