הפרק השבועי

Adi Levy

New member
פרק 204 השרשור הרשמי../images/Emo58.gif

בהורדה אצלי:) מי ראה כבר?

darklighter

New member
אצלי גם בתהליכי השגה../images/Emo11.gif../images/Emo190.gif

אבל רק עכשיו התחלתי כי אני בלפטופ של חבר שלי והייתי צריכה להתקין לו את התוכנה וזה;[

Lirchu

New member
נהה התחלתי להוריד רק הבוקר ;[

16.4% נממ מקווה שיהיה לי עד הלילה!

Adi Levy

New member
רק 3 אחוז ירד לי מאז:(

כי אבא שלי השתלט פה ומוריד מלא דברים חח איזה באסה

Lirchu

New member
חחח אויש.. אבל לפעמים זה תופס

תאוצה ומתחיל לרדת מהר.. :p לפחות אצלי חח יו תמיד שאני מורידה דברים האינטרנט שלי מתחרפן לגמרי:S

הגרו

New member
אע../images/Emo7.gif../images/Emo109.gif

זה עוד לא מצא לי בברשר X__X נקווה שזה ימצא כבר ושטורק יעלו כבר תרגום -,-

dance13

New member
אני ראיתי!!../images/Emo58.gif

פרק חלש.. אהבתי יותר את האישה בלבן הראשונה.. הקטע הייד שאהבתי בפרק זה הסוף,כשדין אמר שג'ון מת בגללו ושהוא אמור להיות מת ולא ג'ון... בקיצור מחכה לשבוע הבא.. (אלונה
)

יש לך טעות../images/Emo58.gif

זו לא הייתה אישה בלבן זו הייתה זומבית. פרק נחמד,הסוף היה נחמד הפרק היה פחות נחמד,הפרומו לפרק הבא די מגניב למרות שגם הפרומו לפרק הזה היה די מגניב

Lirchu

New member
לגבי 204...../images/Emo58.gif

פרק נחמד. ובזה זה נגמר.. אהבתי ששוב חזרו לדרך הקודמת שבה הם היו תופסים את השדים או וואטאבר.. כי ב3 פרקים הראשונים זה לא היה ממש ככה אז זה היה סבבה. אבל עדיין משהו חסר.. משהו שעושה את זה עוד יותר מיוחד כמו בעונות הקודמות. ודי, דיייי כבר עם הרגשות לגבי המוות של אבא אמא וכאלה שיו
זה נמאס! כאילו כל פעם שסאם מעלה את הנושא ומדבר עם דין זה כזה נו...הנה זה בא.. אלה קטעים חסרי משמעות =\ לפחות בשבילי.. כי עד עכשיו לא התעסקו בזה [ואני מתכוונת לעונה הקודמת, שכשהאמא נרצחה וגם החברה של סאם.] אז למה להביא את זה עכשיו? עשו אותם יותר מדי רגשניים וזה די הורס... ולא להרוג אותי.. חחח אבל ככה אני מרגישה לפחות. :]

darklighter

New member
האמת אני מסכימה איתך../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

באמת הם נהיו רגשים מדי וזה מדכא... בינתיים העונה הזאת פחות טובה מהקודמת חוצ מ201 שהיה מעולה...

michalushK

New member
אני ראיתי P:

זה היה פרק יפה
בעיקר בסוף כשדין
סוףסוף שפך את מה שהוא מרגיש. מסכן. איזה רגשות אשמה בטח ישלו 'ני מחכה לפרק הבא. אהבתי תטריילר שלו

INBAR1116

New member
פרק נחמד...

לא הכי מעניין או מותח...אבל גם אני מסכימה שהסוף היה פשוט מרגש ועוד שניה הייתי בוכה ממנו!!!

darklighter

New member
אממממ../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

פרק לא משו... השחקנית ששיחקה את הזומבית לא משכנעת במיוחד... אהבתי את הסוף אבל. מסכן דין

למעלה