הפרק השבועי

MelindaW

New member
../images/Emo58.gifעונה 2 פרק 5../images/Emo58.gif

כל הדיבורים לכאן
לא לשכוח לסמן
ישורשרו לכאן כל ההודעות שעוסקות בפרק
צפייה מהנה

כנסי לאתר הזה בפנים

הורדות מכוכב אחרhttp://dc-planet.net/index.php ותירשמי כנסי להורדות ישירות בצד שמאל למעלה סדרות טלויזיה יש לך על טבעי מתעדכן כל שבוע יאלללה הראל מויאל המלךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך

dance13

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo113.gif

הפרק היה טוב!(אבל לא כמו הפרק הראשון..) אהבתי את הדיאלוגים בין ג'ו לדין(רואים שמשהו קורה שם....) אבל הפרק היה יותר מדי סאם.. נקווה שבפעם הבאה יהי יותר דין. אני מפסיקה לראות!די גמרתי!אני יחכה שזה יגיע לארץ....... אוי זה קשה..

אוי פעם עשיתי את זה עם סידרה...

ראיתי באינטרנט והפסקתי באמצע העונה..זה היה ממש קשה!!! וזה גם יהיה קשה בשבילך כי יש מלא ספוילרים בכל מקום..ואם את מכורה לג'נסן כמו שאני חושבת שאת, את תרצי לראות עידכונים שלו ואז תתקלי בספוילרים..

dance13

New member
דיי!אני לא רוצה להפסיק!

אבל אני יפסיק בפרק 10 כי כשזה יגיע לארץ אז יהיה לי משעמם.. ודנדוש אני מכורה לג'נסן כמו שחשבת...

MelindaW

New member
../images/Emo82.gifהפרק השבועי../images/Emo58.gif../images/Emo82.gif

פרטי הפרק בעברית:
שם הפרק: סיימון אמר
תקציר הפרק: סם ודין פוגשים את אנדי, בטלן שיש לו כוחות מדיום של שכנוע, שבהם הוא משתמש כדי לקבל טובות מאנשים. מצד שני, כאשר כמה מהחברים של אנדי מתחילים למות, האחים מטילים ספק אם אנדי משתמש בכוחותיו להרג. אחרי שגילה שהשד ביקר אצל המשפחה של אנדי לפני 22 שנה, סם תוהה אם אנדי הוא חלק מקבוצת הילדים שהשד סיפר לו עליה, והאם זה אומר שהוא בעצמו בסופו של דבר יהפוך לרשע. הערה: תורגם על ידי עדי (darklighter)
פרטי הפרק באנגלית:
(TheCW)
שם הפרק: Simon Said
תקציר הפרק:
Sam and Dean meet Andy, a slacker who has psychic powers of persuasion, which he uses to gain favors from people. However, when some of Andy's friends start dying, the brothers question whether Andy is using his powers to kill. After learning that Andy's family was visited by the Demon 22 years ago, Sam wonders if Andy is part of the group of children the Demon told him about, and if that means he himself will eventually turn evil.​
פרטים כלליים על הפרק:
מספר הפרק: פרק 27 בסדרה כולה, פרק 5 בעונה השניה (2.05)
שירים:
(Tv)
Stonehenge ע"י Spinal Tap
Can't Fight this Feeling ע"י REO Speedwagon
Fell on Black Days Soundgarden
שחקנים אורחים:
(Tv) Samantha Ferris
Ellen Alona Tal
Jo Chad Lindberg
Ash Elias Toufexis
Webber/Anson Willams Gabriel Tigerman
Andrew Gallagher
תמונות:
http://super.emedian.net/eps205.html
צפייה מהנה
(תגובות על הפרק - לכאן בלבד...) (אל תשכחו לסמן
)

darklighter

New member
דעתי על הפרק../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

פרק טוב
שיפור גדול מה-3 הקודמים
שוב התאכזבתי מאלונה בקושי נתנו לה לדבר היא על תקן עציץ שם
אהבתי את החזיונות של סם... אגב לדין יש אחלה קול
הוא צריך להיות זמר
אהבתי את הקטע שהוא אומר לאנדי את כל האמת וסם מנסה לעצור אותו כל הזמן זה היה מצחיק וחכם מצידו למרות שבהתחלה חשבתי WTF הוא עושה???? והרעיון של מי שיש לו כוח חזיונות (הילדים מהקבוצה של סם) אמא שלו צריכה למות בשריפה קצת דפוק בעיני... אבל סה"כ פרק טוב

פרק מדהיםםםם ../images/Emo58.gif../images/Emo23.gif

דארקלייטר בקשר לתגובתך, אממ כן זה ממש מעצבן שאלונה לא מדברת מספיק..
וכן לג'נסן יש קול מדהים והוא אוהב לשיר..זה בעצם תחביב שלו ויש לו מלא חברים זמרים! אבל דיי הוא חייב להוציא את אלבום!!
אניוואי בקשר לפרק, דין המדהים הזה!!!
ואיזה כיף שג'ו היתהההה!!!
שלמותתתתת פשוט שלמותתתתת
וואי ממש אהבתי את הפרק!! אבל ממש!!! כי אני לא אוהבת קטעים יותר מדיי מגעילים..והפרק היה מגניב ביותר כאילו עם השליטה במוחות ושום דברים מגעילים..זה היה ממש מגניב!!
וואי אהבתי שהתמקדו דווקא בסאם בפרק ושדין היה ציני וחמוד וקליל!
דיי דין וג'ו כאלה חמודיםםםם!! איזה פרצופים הוא עשה שהיא שמה את השיר אהבה הזה..
ואחרי זה הוא עוד מזמר אותו... גאדדדד ג'נסן שר איזה קול מדהים!!! לדעתי כל פרק הוא צריך לשיר... איזה מצחיק שדין אמר שהוא פוחד מאלן
אויייי איך דין קרע אותייייייי
sorry baby i'll never leave you again
לאימפלההה
אוי הוא קורע עם האהבה שלו למכונית הזאת..
אוף זה כזה דורש שכבר יקרה משהו בין ג'ו לדין!!!
או שזאת רק אני כי אני אוהבת את שניהם?

למעלה