הראשון שעוזב הוא...

אנשים אתם לא יודעים איזה חרא שמו לי

היום ריבועים בשיניים............ חרא.......

../images/Emo82.gif הראשון שעוזב הוא...

הערב בתפוז Live: ארוח המתמודד הראשון שעוזב את הוילה כל ערב בפרוייקט Y, מיום ראשון עד יום חמישי, אתם עוקבים אחר המתרחש בין כתלי הוילה בה חיים המתמודדים על תפקיד מנחה בערוץ YTV. אתם בחרתם מי יעזוב השבוע את הוילה והמתמודד הזה מגיע להתארח בצ'אט המצלמות של תפוז אנשים באתר פרוייקט Y, בשעה 23:30 אתם מוזמנים יחד לגלות מי עוזב את הוילה הערב ב-22:00 בערוץ- YTV, ולהתחיל לשרשר שאלות בפורום מיד עם סיום התוכנית...

DrKasperrrr

New member
משתתף בצערך..אבל ../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif

לטווח ארוך זה משתלם, זה לא נורא.

חחחחחח לי ב12...

חח איזה מעצבן... נראה לי שישמו לי את הטבעות ב12.. אבל זה כמו "ריבועים" זה כואב!!! למרות שעברתי דברים יותר קשים בחיים וגם אני משתתפת בצערנו!!חחחח

DrKasperrrr

New member
את לא הבנת אותי. ../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif

אני רק משתתף בצערו, לי אין. היה לי.

fushi e

New member
כן זה חרא../images/Emo4.gif../images/Emo95.gif

לי שמו שנה שעברה.. ולמעלה התיישר אבל למטה רק מלפני שבוע עקרו לי שן כדי שזה יתחיל להתיישר.. :( אז יש לי עוגד הרבה זמן

jingle bell

New member
חחחח ../images/Emo6.gif

למה אתם מדברים על השיניים שלכם......? תלכו לרופא והוא יגיד לכם פה גדוללללללל

fushi e

New member
חחח זה פורום מוניקה ואנחנו../images/Emo95.gif

מדברים על שיניים:) בכייף אני אומרת

ככה:../images/Emo66.gif

תוודאי שהמקש CAPS LOCK מכובה והמקש NUM LOCK דלוק ! עכשיו בהודעה לפני שאת כותבת את המילה אותה את רוצה שיהיה בכחול, את עושה ככה: לוחצים על המקש ALT השמאלי ומחזיקה אותו לחוץ ולוחצת בו זמנית על המספרים 0 2 5 4 ! ועוזבים את מקש ה ALT וכותבים את המילה שאנחנו רוצים שיהיה בכחול ! עכשיו את יורדת למטה איפה שכתוב מחרוזת מתוכן ההודעה ובשורה מספר אחת אנחנו שוב חוזרים על ולוחצים ALT + המספרים 0 2 5 4 וכותבים אחריו את אותה מילה שאנחנו רוצים שתהיה כחולה ! בשורה מספר 2 אנחנו עושים רק את ה ALT + המספרים 0254. עכשיו לחצי על תצוגה מקדימה ותראי אם זה עובד או לא אם לא תנסי שנית ואל תפספסי שום דבר ! ‏בהצלחה

nomchu

New member
יואוווווווו, איזה מאגניב! ../images/Emo105.gif

אני לא טובה בניקוד, שננסה לכתוב בכחול? נו: ‏נועם‏

nomchu

New member
../images/Emo7.gif ווואאאעעעעעעע... ../images/Emo105.gif

זה לא הולך! בע, אני כישלון
זהו, אני מתאבדת!

למעלה