ואושר... אחל'ה קומבינציה!

../images/Emo82.gif ואושר... אחל'ה קומבינציה!

לא מזמן החלטתי לעבור מעיר הקודש לעיר החטאים. התחלתי לחפש עבודה בזעיר אנפין. לא השקעתי בזה יותר מדי מאמץ, אך עדיין הלכתי לאיזה 2-3 ראיונות. שמעתי שמחפשים מישהי במשרד בת"א והגשתי להם הצעה (וואלה, קצת גבוהה, אבל מה יש לי להפסיד?) השבוע הודיעו לי מהסניף שלנו בת"א שהם קיבלו את הצעת המחיר שלי והוחלט שאני אעבור בעוד שבועיים. התכנון היה לגור אצל חברה בחודש הראשון, עד שאני אמצא דירה. דילמת הדירה היתה (מבחינת סכום שכר הדירה): לגור לבד, אבל בפלורנטין (פוחדת לאללה להסתובב שם לבד בלילה) או לגור עם שותפים בצפון העיר באותו המחיר (רק... שוב שותפים? לא הגיע הזמן, בגיל שלושים, לגור לבד? ). אתמול בערב הייתי אצל ידיד. ידיד שלו התקשר וסיפר לו שהוא מצא דירה. ליאור, ידידי, שאל אותו על דירות שהוא ראה. הבחור שמע שאני מחפשת דירה והפנה אותי מיד לאיזו דירה! בהתחלה אמרתי לו שאני לא סגורה לגבי המחיר... ו"אולי אני אראה אותה בסופ"ש" וכו'. אחרי חצי שעה הוא התקשר אליי: "אני יודע שאת אצל ליאור (3 שניות צעידה מהדירה - המת') והבחור בבית. בואי עכשיו!" אז הלכתי (האמת, יש לי הרגשה שהלכתי כי הוא הפחיד אותי משהו...). בדרך חשבתי לי: "מיקום כזה (הירקון, מול מלון הילטון), חדר, פנויה. מה הסיכוי שהיא לא תהיה גרוטאה מקרטעת????". ועכשיו? עכשיו אני מאוהבת! דירת חדר עם גלריה מטריפה. חלק מהקירות צבועים בטיח אדום-כתמתם, ממש כמו האסיינדה מקסיקנית! משופצת להפליא ומוחזקת יפה לאללה! אז כמו שאמר לי פעם איזה סיני עתיק "תהיי טובה אל העולם קצת והעולם יהיה מאוד טוב אליך". אחח... הקרמה!

איזה כיף!!!

הכי כיף לשמוע שדברים מסתדרים אצלך . כל האזור שאת מדברת עליו זה האזור שאני מכיר הכי טוב... שתי שניות מהים... שיהיה לך המון בהצלחה ! (ואני אשמח לראות תמונות...)

Mירב

New member
../images/Emo50.gif../images/Emo50.gif../images/Emo24.gif

עשית לי געגועים למה שהיה ולא ישוב.... חלאס
מסתכלים קדימה!!

saritoosh22

New member
מגיע לך מתוקה,

אחלה מיקום מצאת לך, עכשיו תחפשי בייביסיטרית טובה באיזור ובן יהודה הנה אנחנו באות. מתגעגעת אלייך כמו תמיד.

למעלה