חג סוגות שמח לכל חברי הפורום

../images/Emo82.gifחג סוגות שמח לכל חברי הפורום../images/Emo82.gif

חברים, שיהיה לכם חג סוכות שמח!!! ולכו תעזרו קצת לשלומית עם הסוכה

../images/Emo35.gifיאללה שאלון לסוכות../images/Emo35.gif

נגנב מפורום דימדומים
אוהבים את חג סוכות? בונים סוכה? נוסעים לאנשהו? אוהבים את הארוחה המשפחתית? עושים משהו מיוחד לשמחת תורה? מה הכי כיף בחג? מה לא כיף בחג? מה יותר כיף החג או חול המועד? ישנתם פעם בסוכה? מה התכנונים לחג? רוצים שירד גשם בסוכות? יש הרבה עבודה\לימודים בחג?

עונה ../images/Emo13.gif

אוהבים את חג סוכות? כן בונים סוכה? לא נוסעים לאנשהו? כן לפולין עם משלחת בצפר אוהבים את הארוחה המשפחתית? בטח! עושים משהו מיוחד לשמחת תורה? כן אנחנו נהיה בבית כנסת יהודי בפולין ונעשה שם את ההקפות מה הכי כיף בחג? חופש
מה לא כיף בחג? שיש שיעורים
מה יותר כיף החג או חול המועד? לא ממש משנה חח ישנתם פעם בסוכה? לא מה התכנונים לחג? טיסה לפולין רוצים שירד גשם בסוכות? בארץ - אולי, בפולין- בכל מקרה ירד XD יש הרבה עבודה\לימודים בחג? לא יותר מידי... שאלון נחמד!

יאללה :)

אוהבים את חג סוכות?מאודדד :) בונים סוכה?ברור נוסעים לאנשהו?לסבא וסבתא אוהבים את הארוחה המשפחתית?כן
עושים משהו מיוחד לשמחת תורה?לא
מה הכי כיף בחג?הצפיפות בסוכה (כיף ביחד
) מה לא כיף בחג?הצפיפות בסוכה (מתישהו מתחיל להיות חם
) מה יותר כיף החג או חול המועד? החג, ברור
ישנתם פעם בסוכה?לא.. מה התכנונים לחג?בא לי ללכת לצעדת ירושלים אבל לא יודעת אם אני אזכור ..
רוצים שירד גשם בסוכות?לאא.. דווקא עכשיו? מרטיב את כל הקישוטים , עד שהכנו (בגן. לפני 10 שנים.. [משהו כזה אין לי כוח לחשב
]) יש הרבה עבודה\\לימודים בחג? כן, שיעורים..

../images/Emo60.gifיאללה נענה גם..

אוהבים את חג סוכות?כן בונים סוכה?כן נוסעים לאנשהו?לא ידוע עדיין אוהבים את הארוחה המשפחתית?כן עושים משהו מיוחד לשמחת תורה?לא יודעת :\ מה הכי כיף בחג?לשבת בסוכה עם כל המשפחה מה לא כיף בחג?החום
מה יותר כיף החג או חול המועד? חול המועד ישנתם פעם בסוכה?לא מה התכנונים לחג?ממ אין כ"כ.. רוצים שירד גשם בסוכות?לא יש הרבה עבודה\לימודים בחג?לא

Ayelet 363

New member
עונה

אוהבים את חג סוכות? כן. בונים סוכה? תמיד רציתי, אבל לא. נוסעים לאנשהו? לא. אוהבים את הארוחה המשפחתית? אין ארוחה משפחתית. עושים משהו מיוחד לשמחת תורה? לא. מה הכי כיף בחג? בדרך-כלל- שיש חופש. אבל כרגע יש לי חופש בכל מקרה. מה לא כיף בחג? גפ כיף וגם לא- אי אפשר לעשות שיעורי נהיגה. מה יותר כיף החג או חול המועד? לא יודעת. ישנתם פעם בסוכה? לא. מה התכנונים לחג? לראות באפי ואנג'ל. רוצים שירד גשם בסוכות? לא משנ הלי, אבל בשביל אלה שישנים בסוכות- לא. יש הרבה עבודה\\לימודים בחג? לא.

עונה

אוהבים את חג סוכות? ברור רוב הפעמיים זה היום הולדת שלי בונים סוכה? לא נוסעים לאנשהו?לא אוהבים את הארוחה המשפחתית? בסוכות אין לנו עושים משהו מיוחד לשמחת תורה? לא מה הכי כיף בחג? יום הולדת אם יש (לא כמו השנה), להפגש עם חברה שגרה רחוק מה לא כיף בחג? אממ חופש מה יכול להיות לא כיף? מה יותר כיף החג או חול המועד? לא משנה לי ישנתם פעם בסוכה? לא מה התכנונים לחג? בית ריק הרבה הרבה חברות :) רוצים שירד גשם בסוכות? למה לא יש הרבה עבודה\לימודים בחג? כן :(

למעלה