"יום שישי את יודעת"...

efif1212

New member
../images/Emo82.gif "יום שישי את יודעת"... ../images/Emo82.gif

יאללה סיכום שבועי
איך עבר עליך השבוע
אוהב/ת את המזג אוויר
דבר כיפי שקרה השבוע- שיר השבוע- סדרת/ סרט השבוע- ספר השבוע- תמונת השבוע- שיהיה סופשבוע כיפי ונעים, מלא בגשמים ורעמים

Manga136

New member
אוקיי. ../images/Emo3.gif../images/Emo142.gif

איך עבר עליך השבוע? סבבה.
אוהב/ת את המזג אוויר? לא!
דבר כיפי שקרה השבוע-פרק של טופ מודל 9. שיר השבוע-One Word סדרת/ סרט השבוע-אבק כוכבים. ספר השבוע-הארי פוטר השביעי. תמונת השבוע-בהודעה נפרדת כי זה
.

nicii

New member
וואי אבק כוכבים זה...

סרט גדול!! ראיתי אותו.. =]]]

efif1212

New member
עונה ../images/Emo26.gif

איך עבר עליך השבוע?- מעולה! אוהב/ת את המזג אוויר? מתה על המזג אוויר הזה! אין דבר יותר כיף מחורף
דבר כיפי שקרה השבוע- היה לי יומולדת וקיבלתי מתנה כרטיס טיסה לניו-יורק
שיר השבוע- What About Now של כריס דוארטי. סדרת/ סרט השבוע- גיבורים
והישרדות עונה 15. ספר השבוע- לא קראתי השבוע ספר... תמונת השבוע- תמונת השבוע שלי היא ספוילר אז אני אשים אחת אחרת- מולי סו

JoNy Boi

New member
שיהיה..

יאללה סיכום שבועי איך עבר עליך השבוע שבוע בסדר לא משהו מזהיר אוהב/ת את המזג אוויר לא! דבר כיפי שקרה השבוע- ממ לא.. שיר השבוע- POM - britney spears סדרת/ סרט השבוע- ממ החיים זה לא הכל ספר השבוע- לא קראתי השבוע תמונת השבוע-

NP16

New member
קוראים את זה "פינק פוזיטיב". :)

לא לשנות מסורת ^^ ..אבל כל הכבוד על הפתיחת שרשור. איך עבר עליך השבוע: טוב . טוב מאד אפילו. אוהב/ת את המזג אוויר : חולה עליו,בגללו היה לי טוב אפשר לומר.. (רציני.) דבר כיפי שקרה השבוע- גשם!! שיר השבוע- I WISH YOU WERE HERE סדרת/ סרט השבוע- נולד לרקוד? ספר השבוע- תמונת השבוע-

IkMfNiY

New member
למעשה... ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

Pink Positive זה שרשור אחר לגמרי. הוא על הדברים החיוביים שהולכים להיות בשבוע הבא וזה מסכם את השבוע שחלף. יעל

NP16

New member
נכון נכון נכון.מצטער לא פתחו אותו כל כך הרבה

זמן,את פינק פוסיטיב בזמן שכתבתי שכבר הכל התבלבל לי לגמרי.

Nataly B

New member
סופ"ש נעים לכולם!

איך עבר עליך השבוע- מעולה! אוהב/ת את המזג אוויר כן :) דבר כיפי שקרה השבוע- היו הרבה דברים האמת :) שיר השבוע- היום שמעתי שיר שעושה נוסטלגיה: Youssou N'dour - Seven Seconds Away סדרת/ סרט השבוע- איש משפחה ונולד לרקוד
ספר השבוע- "הבטיחי לי" של הרלו קובן - באנגלית. תמונת השבוע- אין.

סיכום שבוע ראשון שלי פה^^

איך עבר עליך השבוע? הייתי חולה, סוג של שפעת מעצבנת... אני עדיין משתעלת
אוהב/ת את המזג אוויר? ברור! חורף שליטע
דבר כיפי שקרה השבוע-אממ... היו כל מיני
במיוחד ביום ראשון-שופינג עם אמא^_^ שיר השבוע- Relax -Take It Easy מרוב ששומעים אותו בכל מקום נדבקתי:-C סדרת/ סרט השבוע-האי ספר השבוע-לא יצא לי לקרא ספרים השבוע. תמונת השבוע- מצאתי אתר עם כל התמונות מכל המשימות בעונה השנייה
שנדי

למעלה