לעבור דירה / להישאר

Tali1912

New member
../images/Emo82.gifלעבור דירה / להישאר ../images/Emo219.gif

נכנסתי לאינדקס הבלוגים, ראיתי כותרת רצה- הודעה רשמית מיריב בנוגע לפריצה. ואני שואלת <מכינה אותכם "מבלי משהו אישי על ישרא> אם הבלוג שלכם נפרץ ולא משנה באיזה פורטל הייתם מעבירים את כלי הכתיבה למערכת בלוגים אחרת? הייתם נשארים כי אתם סומכים על הצוות הטכני והמנהלים של מערכת הבלוגים. הייתם מפסיקים לכתוב בכלל בלוג, כי במילא הבלוג האישי שלכם נחשף לעיני כולם <במידה והוא היה ממש אישי> מה היתה התגובה הראשונית שלכם אילולא גיליתם את הפריצה?

פגעסוס

Well-known member
זה תלוי

אם הטיפול היה מהיר ויעיל (כמו במקרה של יריב) סביר להניח שהפריצה לא היתה משפיעה על הבחירה שלי במערכת הבלוגים שבה אני משתמש. אם הטיפול לא היה מהיר מספיק או שהיה פותר את הבעיה נקודתית (חסימת הגולש מבלי לפתור את הפרצה) סביר להניח שהייתי שוקל מחדש את הבחירה במערכת הבלוגים שבה את משתמש.

Tali1912

New member
אני עכשיו

אז ככה: אני מתייחסת לאבטחה בחשיבות רבה וגם לדרך מהירות של בעל האתר לפיתרון הפריצה וכן לדרך הטיפול הרציני שלו באותו פורץ, ואם בעל האתר מצליח לשחזר את כל הנתונים והתכנים זה יוסיף הרבה נקודות לזכותו של מפעיל האתר. אם אין התייחסות של בעל האתר ורצינות לעלות על עקבות הפורץ, זה אומר דרשני, פרצו פעם אחת יפרצו בשנית כך שאין טעם להירשם מחדש לאתר הזה. התגובה הראשונית: יא **** יא מפגר, מה יצא לך מזה שפרצת? מה הרווחת מזה? יא אפס. לרוב זה נראה מיצר נקמנות/קנאה או לסגור חשבון עם בעל אתר כל שהוא או אותו שם מתשמש שפרצו לו.

קודם כל הייתי מגבה

זו תגובה ראשונית. הבעיה היא שזה כבר אחרי פריצה.. וכמו תמיד אני אזכר מאוחר מידי לגבות
אמממ לגבי השאלה, אם הייתי נשאר. כמו שאמר אורי אני מניח שזה תלוי באיך שמנהלי האתר יתייחסו למקרה, מידת הרצינות וההתמקדות בבעיה הגדולה יותר. מה שכן.. אם דבר כזה היה קורה שוב, כבר לא היתה התחבטות והייתי עובר.

אחשוב על לעבור, תלוי בנסיבות

בגדול, מסכים עם פגעסוס. תלוי במקרה, במהירות הטיפול ובאופו הטיפול. אבל גם אצטרך לשקול לאן לעבור, במידה ואני עובר - לעבור למקום אחר זה לא פשוט, ובמקרים מסויימים טיפה מורכב. ואני יכול פשוט לא לעבור לישראבלוג\תפוז או מערכת בלוגים אחרת שלא בשליטתי, ופשוט להקים משהו עצמאי משלי - אני רואה בזה הפתרון הכי טוב, אך עם הכי הרבה עבודה.

אתה משהו אתה

פשוט מחפש לך עבודה אה? יש לך כל כך הרבה זמן פנוי? למה לא הלוות לי קצת לפני ליל הסדר?

האמת, אין בכלל זמן פנוי..

אין דקה פנויה
אבל אם אצטרך לפנות בשביל כזה דבר זמן.. אני מאמין שאמצא, מתישהו..

למעלה